Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Akıllı ol kuzucuuuk yarında ceza alırsan patlayacağım bilmiş oool
Bu ayrılık bize hiiiç yaramadı canım hiç

Neden ? O kadar çok merak ediyorum ki bunu. Neden ? Bi açıklaman var mı ? Tabii ki yok. Hiç bi zamanda olmadı zaten.

Senin için çok değerli olmamın bir önemi yok ki.
Gerçekten yok.
Söylemene gerek bile yok.
Benimkisi can sıkıntısından.

Son düzenleme:
Çok şükür her şey yolunda..Tartışmıyoruz hiç kırmıyoruz birbirimizi hatta daha 6 gün oldu seni görmeyeli..(7 ay gibi bi zamandan sonra ne kadarda az dimi 6 gün)
Her şey çok güzelll amaa benim içim sıkılıyor..Yanında olmak istiyorum..
nolur bi engel çıkmasın yılbaşında gel yanıma ya nolur!!çok istiyorum biliyosun dimi..

Gözlerim gözlerine açılıyor başka manzara istemem ki ben
Aşkıııııım
ikimizin fotoğrafı evimizin en güzel köşelerinden birine daha yerleşti bugün dönene kadar daha kaç resim olacak etrafta merak ediyorum seni çok seviyorum kuzuuum

Hocam valla yazik etmişsiniz notuma haketmemistim bu kadar düşük el insaf ya. En az 10 puanım kayiplarda be bu da 1 harf notu demek.
İnş 2.vizeyi aynı insafsizlikla okumazsiniz. Motivasyon bırakmadiniz valla ne çektim egonuzdan proje için mecbur ii anlasicaz

Son düzenleme:
Allahım kalbimden geçenler olsun artık ne olur

konuyu biliosun allahım AMİN !!!

İstediğim en saçma şeyi bile kabul ettin ne diyeyim
Ayrılmak için bahane bulamayayım diye uğraşıyor gibisin resmen :26:

Daha kucuksun ne dediğimi cok anlayamazsin belki ama gece uyuduktan sonra oyuncaklarinin benim odamda kalmasını seviyorum.
iyi ki varsın minik oglus, canım kardeşim. Balonuna baktıkça sukrediyorum. Seni veren Alaha şükürler olsun.
Ailemize geç katildin ama hepimizin bitanesisin seni cok seviyorum. Mezun olayım bak gör neler yapacağız.

Ben hep korkulu rüyadan uyanmak zorundamıyııııım??
Her gece rüyamda olmak zorunda mısın??
Allahım hep sabahın köründe uyanıyorum sayendeeee

Offf yine kalbim çok fena attı sabah sabah aksiyon sağol valla

Sınavın nasıl geçti, o kadar merak ediyorum ki. Ama sormucam. Sen inatsan ben senden daha inatım. İnatlaş bakalım, nereye kadar gidecek bu durum böyle, sonunda pes ediceksin, biliyorum.

Onca kırgınlığa rağmen, hala deli gibi sevdiğim adam. Hadi gel artık bi yüzünü göreyim de, yüreğim şenlensin

Çok özledim çok! Bu başka özlem, bu bi başka hasret..

Sen de ben de yalniz değiliz. Senin bir benzerin daha varmış meğer, ne istediğine bi türlü karar veremeyen, amaçsız,
acitasyonla karşındakinin duygularını sömüren bir benzerin daha var yani.
ve benimkine benzer bi durumda olan arkadaşım var, her defasında cani aciyan, geçmişe yenik düşen, ve sonunda yine üzülen.
Bilmem nasıl vereceksiniz insanın hakkina bu kadar girmenin diyetini
yemiyorum artık o fakir edebiyatini, yemiyorum arabesk ve iticisin hatta. Bil istedim

Of herşey bana karşı sanki ya yine olmadı istediğimiz artık bir hafta daha mı bekleyeceğiz şimdi of of

Sen beni tamamen yanlış anladın.

Oradaki kelime isminle eş olabilir, lakin seni düşünerek söylemedim. :Ss
Bunu düşünüp mutlu,umutlu hayaller kurma yani.
Benim üzerime hiç hayal kurma. Artık az da olsa farkına varıyorsun sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…