Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah baba.. hep dedim küçüklüğümden beri bırak sigarayı diye.
aslında tek etken değilmiş ama, en büyük etkendir sende..

HEP dedim ya kolu kanadı kırık bi şekilde neden bırakıp gitiin beni
sana delice özlemim varken senin kokun olmadan yaşamayı mı layık gördün bana??
ama bilirdim seninde elinde degildi ...bilirdim ki bırakmazsın beni canım kanım herşeyimdin ama
kahpe kader yıllar önce seni aldı ya benden ne denir ki...
sözün bitip acının başladıgı yerdeyim...
CANIM YANIYOR...ÇOOK ÖZLEDİM HEP BENİMLESİN BELKİ AMA BEN MUTSUZUM...,
SENİN YOKLUGUNDA BAK KİMLER ÜZÜYO BENİ BİŞİ DE ÜZENLERE AGLATMASINLAR BENİ...

Bir zamanlar 'karşıma beni hak edecek, benim gibi biri çıkar mı sence?' dediğimde 'Kısmet' deyip gülerdin. Ah eşşeğim! Nerden bilebilirdim ki 'O' muhteşem insan 'Sen' olucaksın.. Böyle olduğunu bilseydim bekler miydim bu kadar? Gönlüme, bana, o kadar yakışıyorsun ki!.. 'İlk günümüzde olduğu gibi sadece mutluluktan akıt gözyaşlarımı' dediğimde, 'Hayır! Sakın! Ben mutluluktan ağlasan bile akan gözyaşına kıyamam' dedin ya, işte o zaman bir kez daha şükrettim Rabbime.. Hep böyle kalalım Sevgilim, hep..

güzel sesinle içimi ısıt,güzel sesini duyayım,tatlı cadım,kış güneşim,hayallerimiz ortak olsun,en güzel sözüm daha söyleyemediğim...vay be...başlangıç için hiç fena sayılmaz kurabiyem benim...ben de sana diyorum ki,ne olur güveneyim,yarı yolda bırakma,gelinliği senin için giyeyim...

Sana Adnan Oktar'ın yaptığı gibi bir villa ayarlayıp içine kızları doldurup yaşatmak lazım.
Azgın tekesin tam.
Buluşma teklifimin içine ettin.
Nasıl bir bahane bulsam?
Asla bana dokunmanı istemiyorum çünkü, üüüffff.

Eve senle dönüyorsam evden senle çıkıyorsam yine de doyamıyorsam Aşk'sın

Uyuyorum rüyamda uyanıyorum aklımda kısacası her yerdesin sevgilim
çok çok çok özledim ki ben seniiii hasta olma yoksa daha çok merak ediyoruuuuuuummm
Rabbim bizi kötü gözlerden nazarlardan korusun

Sen gelmezsen ben gelirim, aman be. Ama simdi degil, pazar gunu filan.

Merhaba çocuk!

27. yaşıma girmeye günler kala ne işime yarayacaksa, sırf bir bölüm daha okudum demek adına yarın sınava gireceğim. Yoruldum çocuk, çok yoruldum. Zaten kendimi bildim bileli sınava giriyorum. En büyük ortak bölen tabirini duyduğum o ilk anda ne hissettiysem, her sınavda aynı şeyi hissediyorum. Esasında 1. dünya savaşı da umurumda değil. Hiç olmadı da. Murat'ların kaç tane olduğu ve kaçıncısının neler yaptığı da umurumda olmadı. Bildim sadece, bilmem gerektiği için. O elementlerin de taa...

Merhaba çocuk, nasılsın? Hala bıraktığım yerde misin? Tespih imamesinin püsküllerini at kuyruğu yapıp kız sıfatı olduğunu düşünüyor musun hala? Mahalledeki cazgır çocuklar karşısında susuyor musun ya da? Ben çok az düşünüyorum artık çocuk. Seni yendim bir bakıma. Ne yani, tüm hayatımı mahalle kaldırımında oturup karşı komşunun gerzekliklerini düşünerek ziyan edeceğimi mi sanmıştın? Çok şey başardım ben çocuk. Ama özledim seni. Bağdaş kurup oturdun ruhuma da, kıpırdatmadın kılını. Bak bunu hızlı söyleyince çok acayip oluyor. Kıpırdatmadın kılını. Denesene çocuk, hatırım için...

Yoruldum çocuk. Karanlığına dahil olmak istemiyorum yeniden, lakin yoruldum senden kaçmaktan. Farkında mısın 108 parça yemek setini inceledim az önce. Bir de parmaklarımı gezdirdim desenlerinin üzerinde. Abartılı bir tepki olduğunun farkındayım ama "yaa çok beğendim ben bunuuu" demek zorundaydım. Birilerinin senden kurtulduğuma inanması gerekiyordu, en çok da benim. Yaşıtlarımın yataklarını ıslattıkları zamanlarda benim neden yastığım ıslanıyordu? Bilme çocuk, tıka kulaklarını.

Seni çok özlüyorum çocuk. Yeniden sen olsam, yine aynı şeyler yaşanacaktı. Bunu da sen bil olur mu? Değiştiremeyeceğim tüm şeylerden nefret ediyorum. Senden de. Ne olur sus çocuk, artık konuşma.

Bütün bunlar bir rüya olmalıı, sonundaaa MUTLULUK ve de SEN EL ELE YİNE GÜLEREEEEKKK
yanıma koşa koşa gelsen, geceyi yedi güne bölsen, elini tuta tuta ölsem BİZİ KAYBETMEMMM! ÇOK SEVİYORUM SENİ HAYATIMIN ANLAMIII ÇOOOOOOKKK PRENSESİN DE SENİ ÖYLE ÇOK ÖZLEDİ Kİİİİ SIMSIKI SARICAM SENİ SEN BİR GEL CANIMIN İÇİİİ

Yeni yilda msj atsam mi sana. ?
Offf ne zor sevilmemek sacmalamak istemem ama sacmalamis olurum.
offf Allahimmm

Çoooooook doluyum, çooooooook mutsuzumm

Yaşamak çok zor . Üzgünüm sözlerimi tutamadım affet beni..

yoruldum dön demekten. kendim ettim kendim buldum ama bu kadarı fazla kendimi yıpratıyorum burada

hiç degişme olurmu benim sırtımı yaslayacagım cınar agacına ihtiyacım var sen destek olmazsan benim boynum daha cok egilir.sen beni hiç yanlız bırakma olurmu

O rüya gerçek olmamalııı nerden çıktı kiiii
Ya da bu bi işaret mi aklından neler geçiyo bilmeyi çoook isterdim doğrusuuuu,

Süpriz yapcaksan da güzel yap o neydi öyle kabus gibi

Ergen kardeşim annemi kandirabilirsin ama beni asla
kafanı parçalamak istiyorum. Dua et annen değilim. Biz ergenken böyle değildik ya, kime çektin belli değil.

Ye huu 4 hafta sonra, yüzünü görmem için son 1 gün yarın çarşımız vaar
Bilgisayarın ekranına yapışırım vallahi çok özledim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…