Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Unutmayacağımmm bugünleri bennn hayatımın sonuna kadar unutmayacağım bu zor günlerii .. Öyle acı çekiyorum kii ..
Öyle mutsuzum kii .. Yine sensiz bir gece yine gözümde anılarımız hatıralarımızz .. Çık sevgilimm kır demirlerii aş da gell ..
Gel artık yeterr sabredemiyorumm ölüyorummmmmmmmmm ben sensiz ölüyorumm ölüyorummmmm ölüyorummm
Dayanamıyorumm yokluğuna katlanamıyorumm birazcık birazcık konuşabilseydik keşke öyle hitiyacım var kii ..
Ağğlıyorum yine hüngür hüngür ağlıyorum işte .. Çok acıyor yüreğimm inan çookk hiç daha önce böyle yanmamıştımm inan ..
Çok özledim senii sana dokunmayıı sana sarılmayıı gözlerine bakmayıı seninle konuşabilmeyii konuşmayıı sohbet etmeyii gülmeyii ..
Ağlayarak yazıyorumm şuann .. Göz yaşlarımm bu karanlık geceye değill içine aksınn hissett .. benden bir parça hissett yüreğinde ..
Aşk'ın var sevgin var özlemin var ama göz yaşlarımıda al yyüreğinee .. Yeri orası ..
Özlüyorum seni çok seviyorummmm .. Geçecek mi bugünler bitecek mii bitecek de ne olur . Geçecek de yine geleceğim de .. Yine ellerini tutup seni bizim yere götüreceğim de .. Yine o eşsiz manzaranın eşliğinde sarıl bana .. Yine kışın olduğu gibi deniz kenarına gidelim o soğukta .. Yine ıslanalım yağmurda .. Titreye titreye öpüşelim yine .. O kadar çok özledim ki seni ... O kadar çok özledim ki ..
Daha nasıl anlatılır ki daha nasıl yazılırr ki .. Ben seni çok özledimm .. ÇOOOOOOOOOOOOOOOKKK ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKK O KADAR ÇOK Kİ BEN SENİ ÇOOOOOOOOK ÖZLEDİMMMM .. ÇOkkk ..

yavaş yavaş hissizleşiyorum ve mantığım devreye giriyor, sanırım bu benim için çok mutlu bir başlangıç olacak

İnan bana çok geç değil
Mevsim bahar daha kış değil
Bir kez daha dayanamam
Kalbim nasır ama taş değil

Bir deli rüzgar esse bir yerlerden

Savurur mu, götürür mü beni bilmem
O deli aşık mazide kaldı artık
Dönecek mi geriye onu bilmem

Hiç zaman olmaz mı, geri gelmez mi
Savunmasız duygular
Ah o günleri bir daha vermez mi
Acımasız şu yıllar ...

ömrümmmm sana hiç bi zaman laik olamicam affet beni..Hata belki ama herşeyi seni sevdiğim için yapıyorum.ikimiz için geliceğimiz mutluluğumuz için..senin sandığın kadar temiz değilim affet beni.seni çok seviyorum

2 Gün sonra 4 ay sevgilim sadece 4 ay kaldı tepeyi tırmandık koşarak aşağıya iniyoruz ve yolu bitirmemize az kaldı sabret sabret az daha kendin de ne güzel diyosun 30 gün sonra kral benim diye az kaldı kuzum sabreeet

Siniri, asabiyeti ve kimseye güvenmemeyi taaa senden öğrenmiştim ben.
Soğuk bakışlarıma ve güçlü duruşuma istemeden katkıda bulunmuş olsan da ; teşekkür ederim boğazımda oluşturduğun düğüme rağmen.

Son düzenleme:
Bu insanların işi ne zaman bitecek??? Ya da sen ne zaman bunlara hayır diyeceksin

İyi niyetini suistimal ettiklerinin farkında değil misin? Ailen diyorum müdahale etmek istemiyorum ama sabrım tükeniyor

Seni kırmamak için susuyorum yoksa neler yapabileceğimi en iyi sen bilirsin

bu sayım nedir ki ya hu ben bu hafta boyu senden ayrı mı kalıcam aşkuummm ayrı ayrı mı girecez evimize bütün gece seni mi beklicem benhiç alışkın değilim ki alışmakta istemiyorum karı koca dediğin eve aynı anda girer dimi

zor zamanlarımda yanımda olmayışına içerliyorum...
biliyorum bu senin seçimin değil, daha doğrusu bunun için seçmemiştin bu mesleği.
yuvamızı birlikte kuracağımız zamanlar hiç gelmeyecek mi :85:
sadece kendimize ve yuvamıza ayıracağımız vakitler...
hiç tasasız bunlarla uzun süre uğraşacağımız vakitler...
gelmeyecek biliyorum.
belki çocuğumun ilk yürüyüşünü bile yalnız göreceğim, ilk kelimesini yalnız duyacağım...
sen hep yoğun olarak kalacaksın...
toprağımın, yeşilliklerimin suyu sensin. bir dk beni farkedip suyunu veriyorsun ya... sonra canlanıyorum ben.
susuz kaldım.
sen orda ev-iş derdinde; ben yalnız telaşlarda.
bu evi kurarken de yalnızdım ben; toplarken de yalnız kaldım.
derdim yalnızlık değil gerçi: sensiz kaldım...
kalbim sızlıyor...
sana söyleyemiyorum; çünkü üzülürsün.
suçlu sen olmasan da, suçlu ben olmasam da, ikimiz de üzülürüz.
sonuç değişmiyorsa, üzülmenin anlamı yok.
ben üzülürüm ikimizin yerine...

sevgilim..
perşembe yaşadığımız o küçük krizden sonra bende bişeyler değişti..
yine gülüyoruz yine seviyoruz yine geziyoruz yine sarılıyoruz..
sen yine pazar günü ben uyurken kalkıp kahvaltı hazırladın.. yine portakalları sen sıktın
kestaneleri yine sen yapıyorsun.. ben yine sana kurabiye yaptım..
yine film izledik, yine birbirimizi gıdıkladık.. ben yine trip yaptım sen yine taklit ettin beni..
ama bişey oldu sanki.. içime oturdu bişey.. geçmiyo, geçemiyo..
bu huyumu hiç sevmiyorum.. unutmak istiyorum.. unutur muyum sence?

Ellerimiz birbirimizin avuçlarının içindeyken güçlü sevdiğimmm

ellerimiz ayrıldıgındaaa ne sennn dik durabilirsin ne de bennn

eeee hadiiii uzatmayalım bu manasız küskünlüğüüüüüüü

ellerim üşüdüüü tut artıkkk biliorum senin ellerinde soğuktur şimdiii

Uyuzluklarımı seviyorsun hoşuna da gidiyor kimi zaman yaptıklarımla seni deli de etsem .

Çok da hoşuma gidiyor kimi tavırların

Hele ki son 1 gün dedin ya neye 1 gün dediğimde ki cevabın çok güzeldi unutmuş numarası yapmak ayrı güzel , nasıl da sinirleniyorsun hemen

Kıyamam sana canımın içi

Evet gelsin artık çarşamba da kavuşayım tutayım ellerini canım sevgilim

Çok özledim ki seni

hatırlıyomusun ilk bakısmamızı ve ilk sana gülümsedigimi ilk elimi tuttugunu ve ilk kez sana sarıldıgımda içimin titrediğini ve bana verdiğin vaatleri hatırlıyormusun bana demiştinki sacının teline zarar gelse dünyayı yakarım ve benim senin için yaptıklarımı hatırlıyormusun be adam..şimdi sen kimsin dünyayı yakan adam bana küfür ediyor gözlerime bakmıyor aynı odada iki yabancı gibi soguk yakın mesafemizde de serglediğin en içten tavır üstüme yürümek.söylesene ugruna herseyi göze aldıgım adam sen kimsin güzel günlerimizi saymıyorum yasattıgın kötü seyler hepsini siliyor.en cok neye tahammül edemiyorum biliyomusun bizim askımız nasıl bu hale geldi benim sevgim bunu haketmedi.ama yavrumuz ugruna sana katlanıyorum vede içim deki ask bitmiyo bu yüzden.ama senin askından bigün kurtulacagım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…