Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Artık seni hissedemiyorum .
Bilmiyorum. Sanki sana aşık kadın gitti . Hiçbir şey hissetmiyorum .
Tek düşündüğüm ya da bildiğim, elimden gelen bir şeyin olmadığı , elimden gelenleri de tükettiğim .
Sonuçta sen şuan başkasınınsın, her ne kadar öyle olmasan da öyle görünüyor. O kadar !
Ve ben sürekli sizi takip edip kendimi harap etmekten alıkoyuyorum artık kendimi !
Yoruldum be adam. Belki de hiç benim olmayacaksın ve belki de en hayırlısı bu .
Ben artık ALLAHa bıraktım kendimi . O ne istiyorsa öyle olacak zaaten ve ben de ağlayıp sızlanmıyorum hepsi bu.
Bana gelirsen bir gün o zaman düşünürüz kısacası .
Ama cidden sürekli senle yatıp senle kalkmaktan, sevgilinle olan fotoğraflarınıza bakıp ağlamaktan yoruldum.
En iyisi sen yerinde mutlu ol.
Bana yakın mı olursun, uzak mı ? Onu da Rabbim bilir deyip çekiliyorum ben yolundan.
Hadi Eyvallah .

Uyuyamıyorum birtanem aklım sende 1 bucuk saat sonra uyanacaksin, belki de hic uyumadin bu gece... Gece arayip uyku tutmadı sesini duymak istedim dedin ya kalbim sizliyor yine. Yine canını sıktı o lanet insanlar! Az kaldı sevdiğim dayanmak zorundayız sabır hayatımın anlamı biraz daha sabır yanındayım birtanem kalbini dinle sabır sevdiğim az daha sabır. Güçlüyuz biz aslanlar gibi atlatacağız bu askerliği bitecek elbette birtanem. Bak bugun de attı şafak, yarın da atacak böyle böyle bitirecegiz. Seni öyle çok özledim ki anlatmaya kelimeler yetmez. Her şeye çare bulunur da bu hasretlige bi çare yok sevdiğim. Bugun de birbirimize bir gün daha yaklaştık. Seni çok seviyorum kalbimin sesi.
BİRGÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK!!!!!!!!!

Son düzenleme:
gece hiç bi neden yokken sana kendi huysuzluğumdan bi dünya laf sayıp kendimce trip yapmama rağmen bugün içim senin sevginle, özleminle dolu yaa
sanırım aşk böyle bir şey
iyi ki varsın bitanemm

Bu aralar seni çok üzüyorum biliyorum. Ama kendime engel olamıyorum, gülerken birden ağlamaya başlıyorum.

Sensiz 43 gün bugün, bi 44 gün daha var önümüzde o da bitecek elbet bitecek ama napim çok özlüyorum..
Seni çok seviyorum

dumur oldum resmen neler yazıyorum böyle..
ama kusura bakama hak ettin birinin gerçekleri hatırlatması gerekiyordu sana

sitemim öyle çokki sana. İnanmıstım her sözüne, her şeyine... Ben senin ''ADINA '' inanmıstım. Hakan ! Aşkın tehlikeye acık bir mutluluk oldugunu bile bile sevdim seni.Beni bir kez yaşayıp, bin kez öldürdün Hakan. Ama kazanamadın. Zaten aşk savaşında kazanan yoktur,aşka sahici olan kaybeder ama sahte olan da kazanamaz .Budur tek tesellim...Her şeye ragmen seni seviyorum hakan

inanamıyorum, okuduğumdan beri gözyaşlarım dinmiyo
nasıl olur Allahım, nasıl
o kadar hayat dolu o kadar neşeli bi insandın ki sen
hele eşinle aranızda olan o aşk, o muhabbet.. nasıl ayırdı Rabbim sizi
gencecik kızdın sen daha dün eşinle yaptığınız pastanın fotosunu koymuştun face e..
nasıl olur Allahım nasıl.. eşin napıcak şimdi sensiz be güzelim annen, baban, sevdiklerin napıcak
Allahım sen kimseye eş acısı, evlat acısı, kardeş acısı yaşatma nolur
Allahım sen koru benim sevdiklerimi nolur

Hala anlamak istemiyorsun bitti işte.

Önce kır dök,sonra hiçbir şey olmamış gibi toplamaya çalış.Yok işte,olmuyor.

Öyle tuz buz etmişsin ki olamıyorum eskisi gibi... Boşa kürek çekiyorsun.

Mutsuzluktan gebermek üzereyim,sen mutluyum sanıyorsun.

Bu bile yeter anlaman için ama nerdee....

Seminer yoğun geçiyor ha...Peh... Bunu bana yapma bari...

Hiç polemiğe girip başımı ağrıtmaya niyetim yok.Nasılsa pes edeceksin.

Bitmişsin bende.

Aşk'a dair ne varsa hepsi sende bende bizde..

Kızdığın zaman düşünmeden konuşuyosun ya hiç sevmemiş gibi bazen kırılmıyo değilim ama alıştım ya sana hep bundan yoksa çok alınırım çoook

Şapşal kafam beniiiiim seni öyle çok seviyorum ki

İyi ki en güzel iyi ki'msin

sevgili anneciğim
eve arap sabunuyla dönmüşsün
acaba "kızım,o arabı bu eve getirirsen gaz odasına atıp Hitler gibi sabun yaparım" mı demek istedin???
burada anlatılan bir mesaj mı var

Nasıl bi adamsın sen yaaa beni en ummadıgım anda sesinle huzur bulduruyorsun be
bana babamı aratmayacak derecede kızım diyişin düşünüp arayıp soruşun
sende bnm kızımsın kendi evlatlarım neyse sende öylesin diyen yürekli bi babasın
ewt benim babam değilsin gerçekte ama birilerinin babasısın bnmde manevi babamsın işte
belki kandan candan diiliz ama yürekten sevdiğini ne kadar arayamasanda aklına geldiğimi
herzaman biliyorum belki sana trip atıyorum lafa bak kocaman adama trip atıyorum ama
seviyorum yaa babam yerine koyuyorum napiim keşke daha çok görme imkanım olsa seni
sarılabilme imkanım olsaydı en azından bir kerecik baba şevkatiyle sarılmanı isterdim
ama olsun uzaktan sesini duymakta güzel mutlu oldum şuan o şevkatli sesini duyunca
içim kıpır kıpır oldu her kızımdiyişinde her konuda yardım ettinz yanımda olup arayıp sordun bir baba gibi
işte bu yüzden bu kadar yakın oldum bırakamadım bu yüzden bu şevkati istediğim için
senin gibi yürekli insandan kopamadım emin olabilirsin kimse senin gibi olmazdı
tek idolüm tek örnek aldığım adamsın hocamsın babam gibi sevdiğim adamsın
hocam siz iyiki varsınız....!!!!beni bırakmayın olurmu???o şevkati üstümden benden esirgemeyin nolur !!!!

Özledim desemm en çokta elini tutup sımsıkı canımı çıkarana kadar sarılmanı ve delice kokunla asarhoş olmayı ÖZLEDİM.....

Elini tutmayı özledim ,
sesini duymayı özledim,
Yüzünü görmesem bile ,
ADIMI söylemeni özledim be canımın kanımın içi.....!!!!SENİ ÇOOK SEVİYORUUMM....!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…