Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben çok duygusal oldum bugünlerde yaaaa

Fotoğraflarımıza bakıp aldatıyorum kendimi birlikte dinlediğimiz şarkıları dinliyorum daha bi hüzünleniyorum

Özlüyorum sevgilim çok özlüyorum

Saçma sapan kızmanı gereksiz tavırlarını

Elini tutmayı gözlerine bakmayı

O arabayı hızla sürdüğünde sana bağırmayı ben bağırınca müziğin sesini daha da bi açmanı

Sırf sinir ol yapma diye kış ortasında donmak pahasına sigara içme diye camı açmayı

Seninle yaptığım iyi kötü herşeyi çok özledim sevgilim gel artık geeeeeelll

Seni çok çok çoooook seviyorum

nasıl elektriğin olmaz nasıl internetin olmaz nerede bu devlet

içimdeki herşeyi döküp rahatladım ama sana bişi olmayacağını biliyorum ele geçirmişsin herkesi nasıl bir şerefsizsin sen seninde kızın oğlun var onlar dan çıkabilir diye düşünmedin mi hiç

öküzlükte bazen level atlıyorsun be aşkım

Hatırlıyor musun ?

Gezi olaylarında hükümet aleyhine yazılar yazdım diye sevgili kocacın beni ve benim gibileri arkadaş listenden çıkarmıştı.

Ne gülmüştüm o gün...

Bu tahammülsüzlük niyeydi ? Kimsenin rızkını Allah'tan başkası vermiyor,devlet de karşılıksız vermiyor o maaşları zaten.

Maaşı veren o diye her yaptığına boyun mu eğmeliydik ?

Çok merak ediyorum...

Çok savunduğun adamların hala arkasında mısın ?

faiz falan düşünmeden halletmeye çalışsanız...

yeni gelen civcivi benim başıma sararak aklınca intikam mı aldın bebişim.. unuttun galiba ilk geldiğinde sende civcivdin, şimdi horoz olduysan benim sayemde senin gibi 40 tane civcivi yetiştiririm ben daha, cem yılmazın tabiriyle "biz daha ölmedik"

Sen cadı mısın ya erkekten de cadı olur muymuş olurmuş vallahi
Keçiden daha inatçısın sevgilim sen inatçıysan bende inatçıyım ha ha haa ama çöpten aldırdın ya bana o kağıdı bide aşk
için diyo utanmaaaz beğenmiceni bileydim alır mıydım sanıyosun ama napim işte her şey sen kırılma diye sen beni düşünmeden kırdın tabi sonra da olur o kadar dedin ah ah bu askerlik bitsin ben sana sorucaam

Her şeye rağmen ''özle beni küçük kuzum''

Sen oyle elini beline koyup, gozluklerinin ustunden bana bakip, kizgin pozlar verip, bana isteridigini soylersin; sen kendini bir b.k zannedip, yasim yasinin yarisindan bile ufak oldugu icin beni ezmeye calisirsin; sen takimin morali bozulmasin diye seni guler yuzle idare edislerimi kucuk bi kiz cocuguna benzetirsin.. Ne oldu? Is basvurun icin imzam gerekli olunca bir anda yuzun guler oldu. Aaa o da ne bana yeni yil karti almissin.. Aaaa?? Bugun de bana hediye almissin. ay dogru mu duydum? Demin benim cok hos bir insan oldugumu ve beni cok sevdigini soyledin..

Sen kendini ne saniyorsun be kadin? Senin gibilere pabuc birakacak birine mi benziyorum ben ordan bakinca? Benden bekledigin kiyagi ruyanda gorursun

Keske kendini bi uzaktan gorebilsen. Antipatik, terbiyesiz insan

Kemiklerimi acıtmana bile razıyım, yeter ki gel sarıl bana..

Seni çok özledim

Senin yüzünden bu haldeyiz. Bir de adım beklersin şimdi benden ama daha çok beklersin.

Fazla kaşınma, fazla zıplama. Ayaklarını yerden keserim, bir daha basamazsın o yere. Kalırsın öyle boşlukta, kafayı sıyırırsın. Zaten öylesin de

Siz de benimle birlikte gun sayiyor musunuz bakiyim?

Güzeldi. :))))))
Bir dahakine adını bilmediğimiz o kırmızı içki ve benim seçtiğim bir film eşlik edecek günümüze. ^^

Tamam sabredeceğimm dayanacağımm ama 37 gün sonra seni göremezsem özür dilerimm bu hayata gözlerimi sonsuza dek yumacağım ...

valla facebookta o mesajı ben kendi mesajımı sildikten sonra silmeni kafamda bir yere oturtamıyorum. bir sorun yok demene de inanmak istiyorum ama olanları düşününce inanamıyorum fazla.. hislerimi göz ardı edemiyorum. ben baştan yanlış anladıysam amenna, gerekirse özrümü de dilerim aslında ama sonraki tepkilerin garip geliyor. rahat konuşabileceğimiz bir gün konuşuruz belki, belki de bir daha ki soruna kadar uzatmamak adına susarım, bilmiyorum.

Hatırlamışsındır belki dediğimi ....

Çok acıyor canımm çok acıyor çookkk ..
Ağlarken insan ne yazabilir ki ..
Çok özledimm çoooooooooooooooookkk dayanamıyorummm napcağımı bilmiyorumm nasıl dayanılır bilmiyorumm bilmiyorummm bilmiyorum işte Allah kahretsin ...

sen yıllarca aldat, yalan söyle sonra yalnız kalınca gel seviyorum,benimsin vs. de. oldu paşam ben de öyle diyordum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…