Ben çok duygusal oldum bugünlerde yaaaa
Fotoğraflarımıza bakıp aldatıyorum kendimi birlikte dinlediğimiz şarkıları dinliyorum daha bi hüzünleniyorum
Özlüyorum sevgilim çok özlüyorum
Saçma sapan kızmanı gereksiz tavırlarını
Elini tutmayı gözlerine bakmayı
O arabayı hızla sürdüğünde sana bağırmayı ben bağırınca müziğin sesini daha da bi açmanı
Sırf sinir ol yapma diye kış ortasında donmak pahasına sigara içme diye camı açmayı
Seninle yaptığım iyi kötü herşeyi çok özledim sevgilim gel artık geeeeeelll Seni çok çok çoooook seviyorum
içimdeki herşeyi döküp rahatladım ama sana bişi olmayacağını biliyorum ele geçirmişsin herkesi nasıl bir şerefsizsin sen seninde kızın oğlun var onlar dan çıkabilir diye düşünmedin mi hiç
yeni gelen civcivi benim başıma sararak aklınca intikam mı aldın bebişim.. unuttun galiba ilk geldiğinde sende civcivdin, şimdi horoz olduysan benim sayemde senin gibi 40 tane civcivi yetiştiririm ben daha, cem yılmazın tabiriyle "biz daha ölmedik"
Sen cadı mısın ya erkekten de cadı olur muymuş olurmuş vallahi
Keçiden daha inatçısın sevgilim sen inatçıysan bende inatçıyım ha ha haa ama çöpten aldırdın ya bana o kağıdı bide aşk
için diyo utanmaaaz beğenmiceni bileydim alır mıydım sanıyosun ama napim işte her şey sen kırılma diye sen beni düşünmeden kırdın tabi sonra da olur o kadar dedin ah ah bu askerlik bitsin ben sana sorucaam
Her şeye rağmen ''özle beni küçük kuzum''
Sen oyle elini beline koyup, gozluklerinin ustunden bana bakip, kizgin pozlar verip, bana isteridigini soylersin; sen kendini bir b.k zannedip, yasim yasinin yarisindan bile ufak oldugu icin beni ezmeye calisirsin; sen takimin morali bozulmasin diye seni guler yuzle idare edislerimi kucuk bi kiz cocuguna benzetirsin.. Ne oldu? Is basvurun icin imzam gerekli olunca bir anda yuzun guler oldu. Aaa o da ne bana yeni yil karti almissin.. Aaaa?? Bugun de bana hediye almissin. ay dogru mu duydum? Demin benim cok hos bir insan oldugumu ve beni cok sevdigini soyledin..
Sen kendini ne saniyorsun be kadin? Senin gibilere pabuc birakacak birine mi benziyorum ben ordan bakinca? Benden bekledigin kiyagi ruyanda gorursun
Keske kendini bi uzaktan gorebilsen. Antipatik, terbiyesiz insan
valla facebookta o mesajı ben kendi mesajımı sildikten sonra silmeni kafamda bir yere oturtamıyorum. bir sorun yok demene de inanmak istiyorum ama olanları düşününce inanamıyorum fazla.. hislerimi göz ardı edemiyorum. ben baştan yanlış anladıysam amenna, gerekirse özrümü de dilerim aslında ama sonraki tepkilerin garip geliyor. rahat konuşabileceğimiz bir gün konuşuruz belki, belki de bir daha ki soruna kadar uzatmamak adına susarım, bilmiyorum.
Çok acıyor canımm çok acıyor çookkk ..
Ağlarken insan ne yazabilir ki ..
Çok özledimm çoooooooooooooooookkk dayanamıyorummm napcağımı bilmiyorumm nasıl dayanılır bilmiyorumm bilmiyorummm bilmiyorum işte Allah kahretsin ...