Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Keşke sevmeseydim seni .. Keşke çıkmasaydım .. Keşke bu kadar alışmasaydımm .. Keşke bu kadar çok sevmeseydin benii .. Keşke bu kadar fazla değer vermeseydin .. Acı çekiyorumm .. İnsan sevgilisi varken aşk acısı çeker mi .. İnsan sevgilisi varken onun yokluğunu çeker mii .. Hani hep yanımda olacaktınn .. Hani tüm acılarımda hepp elimi tutacaktnnn hani yanıbaşımda olacaktınn .
En büyük acıyı çekiyorumm .. En büyük sıkıntıyı .. Seni özledimm .. Ölüyorumm .. Hani neredesinn ..
Neredesinn neden tutmuyorsun ellerimi neden yanıbaşımda değilsin şimdi ..
Benim en kötü zamanım sensizliğimmm .. Madem beni çok sevdinn buna da bir çare bulsaydın sevdiğimm ..
Ölüyorumm .. gözlerimi açtığımda yoksunn gözlerimi kapattığımda var oluyorsun ya hhhepp ... Senin için ölüyorumm ..
Ebediyen gözlerimi kapatıyorumm ebediyen seni görebilmek için .. Ölüyorum ...

en büyük desteğimsin bu zor zamanlarımda bitanem, yol arkadaşım benim..
sadece senin sesin bu kadar huzur veriyor bana..
seni çok seviyorum sevgilim...

Şimdi yanımda uyuyorsun ya...
Tatlı yüzün, benim için bir bebek sesi kadar tatlı soluk seslerin...
Yatmadan önce saydığın "iyi ki" dolu cümleler...

Hamd olsun bebeğim...
Mutluluk tam da bu.

beni hapsettiğin hayatın içinde boğuluyorum
mutlu olabilirsin ..

14 gün sonra 1 ay'dan da düşüyoruz hayatım.
Biliyorum çok bunaldın ama sabır azcık daha sabır. Ve biliyorum ki benim gibi ''sabır'' kelimesinden bıktın. Ama napalım mecburuz..
Asıl eğitim gelince başlayacak
O kasları niye istedim sanıyorsun, eşyaları ben mi taşıyacağım

Bir insanın iki lafından birinin kul hakkı olup, bu kadar çok kul hakkına girmesinin tek açıklaması olabilir; insanda eksik olan diline vururmuş. Sendeki de o hesap... Sana hakkımı helal etmiyorum. Allah kalbine vicdan, merhamet versin. Aldığın ahların hesabını nasıl vereceksin düşündün mu hiç? Kötülükten beslenen egonda boğul inşallah. Bu dünya sultan Süleymana kalmadı sana kalır merak etme... Seni diline doladığın ama zerre korkmadığın allaha havele ediyorum.

Sen sen 3 milyar 750 milyar milyon gündir karşıma çıkmamışsın bugünü mü buldun la? Ergenliğimin o bol egolu günlerinde tanışmıştık. Sonra sen beni fazla çocuksu buldun başlamadan bitti falan. Ben yıllarca fakir ama egolu halimle plan yaptım. "Gün gelecek, karşına serpilmiş gelişmiş bir kadın çıkacak. İşte o gün her şey için çok geç olacak maralım" diye diye paraladım kendimi. Hoş son birkaç yıldır aklıma bile gelmedin de bugünü mü buldun la?

Sabah uyanmışım. Ağzımdan akan sıvılar çenemde hoş desenler oluşturmuş. Geceden çok mutsuz uyuduğumdan aklıma ilk olarak tütün gelmiş. Validem evdeki tüm tütünü tüketip ben uyurken gittiği için beynimin iki lobu sürtünmekten alev almış. Yüzümü bile yıkamadan bakkala gidip tütün temin etmek istemişim. Aceleden iki farklı çorap giymişim. Botlarımın içine sıkıştırmaya çalıştığım pijamanın tek paçası isyan etmiş, öyle hovarda, öyle çapkınca fırlamış dışarı. Zayıf zamanlarımda satın aldığım paltonun göğüs hizasındaki düğmesi açık kalmış. Adeta dipsiz bir kuyu olmuş, içinde bol miktarda kilo barındıran. Kovayı salsan löp löp et gelecek kısmetine. Hastalıktan kırılan bünyem pazar gününün de etkisiyle salına salına ilerlemekte. O sırada kaşınan burnumu serçe parmağımla hırpalarken "ehe ehe şimdi biri görse burnumu karıştırıyorum sancek eheiei" diye ebleh ebleh sırıtırken mi çıktın karşıma bre densiz?

Bari düğmelerim kapansaydı! Neyse ya ben bir şey demiyorum peki.

şu an seni göresim geldi be aşkımm

Uyuyorum uyuyorum
Günler çabuk geçsin diye
Kadehlere koyuyorum
Acımı dindirsin diye

Bekliyorum... bekliyorum
Bu sensizlik bitsin diye

Seni özlediğim kadar beni özlüyor musun
Sen de rüyalarında beni görüyür musun

Öyle zorki ayrı kalmak...öyle dayanılmaz ki

Unut beni sevgilim ben unutmuyorum

209 ... ( 36 )

Sana tam olarak Istanbul'a gelecegim gunu soyliyim diyorum. Sonra vazgeciyorum. Geldigim halde 2-3 gun gorusemeyecegiz, ben kuzenimde olacam. Simdi sana soylesem sorun filan cikarirsin geldigimin aninda gorusmuyoruz diye, gecmisten biliyorum. Nan nasil sindirmissin beni, yeni farkettim. Guya en yakin arkadas olacak.

Cevap vermelisin, vermelisin ... :18:
Bekliyorum.
Karşılıksız bırakamazsın. :)))

Bugün tam 11 gün oldu konuşmuyoruz, mesai saatleri dahil.. ne yalan söyleyeyim özellikle bazı günler sabaha kadar yaptığımız dedikoduyu özlemedim değil, ama senin gerilimine tahammül etmek de mümkün değil.. allah sevgiline sabır versin der, sevgilerimi sunarım..

ha bu arada, hani merak ediyordun ya; evet artık gitarla çalabiliyorum Hotel California'yı.. sana bir video hazırlayacaktım ama vazgeçtim, dipsiz kuyuya taş atmak seninle arkadaş olmaya çalışmak

Son düzenleme:
Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim..Sendeyim..

Ahh çok merak ettim ne yazdırdııııııın inşAllah gıcık bişeyler olmamıştır bana da kızıp yaptırmıyosun ya alacağın olsun askım darıldım cok

Ben sizi hep canım bildim ama en mutlu günlerimde, size en ihtiyacım olan günlerde hayatınızda hep arka planda kaldım. Oysa hayallerimiz böyle değildi. Kendinizi dost değil de misafir gibi gördüğünüz müddetçe misafir muamelesi göreceksiniz. Bundan sonra böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…