Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün canım dostum tienen' e de anlattım seni o bile aşık olduğuma hâla inanamıyo..
sahi gerçekten herşeyini kaybettin mi?
öyle demişssin arkadaşıma inan galenia'yı bile düşüncek halim yok demişssin.
ahım mı tuttu birden herşey bu kadar iyiyken kötü oldu..
bi kadının sorumluluğu farklı birşey demişssin..
seviyorum demişssin
e bitelim o zaman biz?? sen mutlu ol biz yok olalım
ne olursa olsun seni çok özlüyorum sen bilmesende..
dün beste fotoğrafımızı attı zaten hepsini sildiğime pişman oldum. ona baka baka ağladım ne mutluymuşssun yanımda gözlerimin içine bakarak şerefine kadınım dediğinde..
neyse... aman sen iyi ol da başka birşey istemem.
üşütme.. çok içme.. ve seni seviyorum..

Sezen; "yok olmaz ,gidemezsin..." dedikçe neden içi yanar bir insanın.

Fredinin kabusu geri dondu.
Nefret ediyorum ya senden. Hep ortaligi karistirma amaci guden ise yaramaz gereksiz bir insansin.
Senin yuzunden kotulesiyorum bazen. Sana bir sey olsa insan namina bile uzulmem diye dusunuyorum.

Sesin ne büyük nimet-miş meğersem bana..
2 gündür mahrum kaldım. Kısa dönemler sayesinde ah ah tezkereci olduk gene rahat yok

Ara lütfen.. Sesini çok özledim..

Bi zamanlar sesine hasretken şimdi istesem sesini duyabilecekken noluyo bize yaa noluyo
geldiğinden beri hep aglıyorum hep üzülüyorum sen beni yıkmaya mı geldin söylesen ya söyle
telefonlara bakmamak kapatmakta ne ya allah aşkına konuşmak istemiyorum diyip kapatmakta ne
ne senin derdin yaa ne neeeeeeeeeeeeeeeebırak artık beni üzmeyi bırak lanet olsun aglatma artık
nazar degdiler bize işte dünkü lanet insanlar gözü olanın gözü çıksın inşallah
allahım sen görüyon artık gücüm kalmadı benim

Hani her cuma akşamı buluşuyoruz ya, hani sen sırf ben beğeniyorum diye parfüm banyosu yapıyorsun ya, hani sen gittikten sonra ince ince sızlıyor ya burnumun direği; seviyorum bu duyguyu, özlemişim.

Sevgilim..
Seni çok özledim..

İkimizi özledim en çok ta bugün müzikleri karıştırırken en sevdiğin şarkılar geçti önümden o yemin töreninden sonra deli gibi bütün gün zorla dinlettiğin şarkılar
keşke yanımda olsan da yine 100 kere 1000 kere aynı müziği dinlesek ama birlikte el ele olsak

müziğin ritmiyle yine deli gibi gaza bassan bende sana kızsam
ama yoksun işte yoksun
6 ay geçti de şu son 3 ay nasıl geçicek onu bilmiyorum sevgilim
Zor olacak ama bitecek elini tutarak başladığımız bu yolu elini tutarak birlikte bitiricez inşAllah seni çok seviyorum

Bazı hareketlerine sinir oluyorum...
ve sen benim sinir olduğumu bile bile aynı hareketleri yine tekrarlıyorsun ya...
aferin sana..

2. günün sonunda sesini duymak, ne büyük bi huzur.
Seni çok seviyorum paşam!

gerçekten de az önce söylediğin gibi; aramızda 780 km olmasına rağmen, sen benim yakınımdasın bitanem, yanımdasın daima

dün numaramı bulup yazman..
gücüm yok işte demen..
yarın sınavım var fakat ben sana geliyorum
paran yok ne yiyip içiyosun düşünüp duruyorum
bugün alışveriş yapıcam ne seviyosan alıcam sana arkadaş olmaya gelicem
çünkü ben seni seviyorum geri zekalı!
iki de bira alırım oturur dertleşiriz sevgilin olarak gelmiyorum elini tutup yanındayım bunu bil..
sabah benim için uyanıp hadi sınava demen bile sana olan kinimi öfkemi aldı götürdü
geçicek sevdiğim bugünlerde geçicek sadece sabır..

sen olmasaydın hayatımda sana inat yaşamak zorunda kalmazdım, ben olurdum o zaman belki

mesajlara cevap verilmemesine sinir oluyorum. hem de çok! hele bir kişi var ki bin kere söylemişimdir.
söylenmese bile hoş değil.
mesaj atıyor adam nasılsın diye soruyor bir daha mesaj attığı yere(siteye) bakmıyor. insan bakar ben birine yazmıştım cevap geldi mi diye, ne manası kaldı?

sevgilim...güne mesajınla başlamayı,beni şaşırtmamanı,adam gibi adam olmanı...seviyorum...Rabbim tez zamanda bizi kavuştursun,ölene dek ayırmasın...

Kara sevda ne diye sorsalar adını söylerim direkt.. Bu zamanda kara sevda mı olurmuş oluyormuş evet!

SAna sinir oluyorum sevgilim çok sinir oluyorum şu rahat tavırlarını bırak artıııııııkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…