Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili kocam artık kirlilerini çıkarıp temizmiş gibi yeniden askıya asarak sonra temizlere aynı muameleyi yaparak kapının arkasını pazara çevirme çıkardıgın çorapları oraya buraya tıkma kirli sepeti denen bi'şi var

sana kavuşma umudu, umutların en olmazi olsa da,
Senle aramda adını koyamadigim bi bağ var.
ben bu halde seni seviyorsam inş boşuna değildir bu.
senden kaçarken sna gelişim hayra alamet olur inş.
Inancimdan ötürü umutsuzluk yasamamam gerek bekliyorum, istiyorum.
Sen de kırmazsin umarım. Cok özledim be çok

Son düzenleme:
vuhuu, aşk şarkıları sıralanmış. hem güldürdün hem sinirlendirdin beni
daha önce başkası için paylaşılmış şarkılar, kullanılmış resimler ya da sözcüklerin arından gelen kişi içinde yapılması midemi bulandırıyor bazen, gerçekten. gene böyle oldu sayende. halin güldürüyor ama sinirlendiriyor da. aşkın ne olduğunu gerçekten bildiğini pek sanmıyorum. bu sefer gerçekten üzüldün mü acaba? büyüdükçe romantizmin mi artıyor yoksa başka zaman biz zorlardık çünkü
bir de ölüp bitiriyorum deyip ardından bin tane kişiyle konuşup biriyle çıkması ona da aşık olunması nedir çözemiyorum ben. nasıl bir midedir bu? takmayım sinirlenmeyim diyorum da gene sinirleniyorum yahu. 2 gün sonra başkasıyla konuşmuşsundur gene biraz olsun değişmediysen.
Allah'ım mideli insanlarla karşılaştır beni.

bugün beni cok üzdün bi sac boyadım diye .hakaret ettin ilkkez, insallah evlenince yapmazsın bunu ilgisizsin kac gündür ölsem haberin olmıycak,beni üzdün.ne aldıgımn tadını aldım ne gezdiğimin.insallah düzelirsin ben zaten ben degilim sende iyce at beni

Son düzenleme:
bugün yapmadığın şeyleri, yarın yaparsın o zaman da beni bulamazsın. sabrımın son demlerindeyim, tükenirse ne yerde ne gökte beni bulamicaksın.

bebişkocuk prens ya dün eve gittim, dinlendim.
portakalı haşlamaya koydum.
sonra fırını temizledim, yeni ya. sonra da bir kılavuza bakayım dedim. bir de ne göreyim, 1 saat en yüksek ayarda çalıştırmam gerekmiş. derken keki yap pişir vs. saat oldu 11. önceki gece de uyuyamamıştım ya.
ben bir uyumuşum, alarmla uyandım. ama kısacık uyumuşum gibi. az daha az daha derken, işe bile geç kaldım.
sürpriz planım yok oldu. güya ellerimde güzel bir ambalajla keklerimi getirecektim, üzerinde kalpli notlarla. iş yerinde seni şaşırtacaktım sabah sabah. belki tüm nöbet yorgunluğun gidecekti.
ah bu ben:105:

Adını dağlara yazdım yarim
Buğulu camlara kazdım
Kışın masal dinlemek zor yarim
Hem ağladım hem anlattım........

Aşka tövbe etmekte zor yarim
Bir daha böyle sevmekte
Ömründe bir kere yandı kalbim
Bu canı sana vermekte..........................

Keşke sadece 1 gün yer değiştirsek de ben de bu kadar sevilmenin tadını cikarabilsem...
önceki ilişkimde ben çok seven taraftim, bunda ise tek seven. Gel cok sev beni, ben yine senden çok sevmeye raziyim

poşeti markette mi unuttun bebişim aferin sana bdv den kafanı kaldırırsan git poşeti kap gel gitti çukolarım

Sen kafayı yemişsin kadın!
3000 TL düğün salonu süslemede neyin nesiymiş.

Ye ye daha nereye kadar.. bırak da biraz gariban yesin, sevinsin... hahaha

Canım sevgilim inanamıyorum son 15 gün ya gerçekten bitiyoruz artık geçen sene bu zamanlar nereye gidicen napıcan ne edicen askerlik işlemleri vs derken şimdi tezkereci olduk Allahım sağ salim gel sağlıkla sıhhatle sana bi sarılayım bi öpiyim ağustostan beri kokuna hasretim...
Seni seviyorum her şeyim...

özlediğim içim hırçınlaşıyorum!!!
bil yaniiiiiiiiiiii..
ben artık ayrı olmak istemiyorum hep yanımda ol istiyorum..
biliyorum sevgilim sende öyle olsun istiyorsun...ama işte ŞARTLAR!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…