Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mucizelere inanmam... bir gün beni ararsan ve ben ağlamaktan konuşamayacak şekilde açarsam şu telefonu o gün benim mucizem gerçekleşmiş olur ve inanmaya başlarım...

Merhaba sevgilim, iyi degilim meleginin gozleri yine dolu dolu bugün, actı muslukları. Ayrı bir duygusallık var üzerinde...
Seni çok özledim canımın içi sen de beni çok özledin farkındayım, az kaldı diyoruz da dile kolay sadece degil mi?Millet ne kadar da anlayışsız! Az kalmadı gecen her bir gün bir yıl gibi geliyor anlamiyorlar
Birbirimizi teselli etmek de artık tek tesellimiz oldu. Karşımıza çıkan bütün olumsuzluklara rağmen yola devam sevdiğim, ikimiz için, dayanmak zorundayız...
Bugün sana yazdığım defterin ilk sayfasını açtım. Gittigin o ilk gunku duygular... Uzun zamandır içime atmıştım gittiğin o günü bugün okuyunca o sayfaları anladim ki o gün hala içimde ilk günkü gibi kanıyor seni benden alan şehir artık geri versin lütfen gel artık sehrimize bitanecigim hayatının anlamı seni çok fazla özledi...

Çok merak ettim seni ama sağolsun habersiz bırakmadın beni. Bi şekilde haberdar ettirdin..
İnşallah sinirden miden ve başın ağrımıyordur ..
Biran önce yarın olmalı, sesini duymalıyım..
Şimdi tırtılın için uyku vakti, tabi gözüme uyku girerse..

seni çok seviyorum bazen sinirleniyorum bazen kırıyorum seni belkide sana çok çektiriyorum ama rlimden gelerek yapmıyorum inan biz hep mutlu olalım istiyorum ama sorunlarımız hiç bitmiyor umarım bundan sonra hayatımız çok güzel olur. ben sana o kadar bağlanmışım ki sensiz hiçbir şeyden zevk alamıyorum sende öylesin biliyorum çnkü biz ruh eşiyiz benim burda canım yansa sen o kadar uzağımdaykrn hisseder canın mı acıdı bişeymi oldu dersin ben hissettirmesem bile. işte biz böyleyiz ve mücadele etmeliyiz. çok zor gerçekten hem sevilip hem sevmek biz en güzel duygularımızı yaşıyoruz birlikte. tek taraflı değil sevgimiz :) umarım hep böyşe devam eder bir tanem sendem başkasını istesede gözlerim görmüyor artık aşk insanı byle yapıyormuş işte :) hep benimle kal sevgilim tatlı rüyalar :)

Ben senin için yazıyorum ama
Sen daha okuma yazma bile bilmiyorsun çocuk
Ölmek için daha çok küçüksün
Bu kadar acıyı yaşamak için daha çok küçüksün

Off !

Bazen düşünüyorum neden böyle oldu diye ama sanırım zamanın getirileri bunlar . Sen böyle davrandıkça ben de şimdikinden farklı davranamıyorum. Elimde değil .

daha gideli bir saat oldu... ama gözlerim şimdiden yaş akıtıyor.
güya bugün depresif moda girmeyecektim, yenilmeyecektim düşüncelerime.
seni öyle üzgün, iştahsız görünce... bir de karşında güçlü ve moral vermeye çalışır durunca...
gönderdiğim an gözyaşlarım patlak verdi...
sanki günlerce ayrı kalacakmışız gibi...
ben seninle çok mutluyum. sensiz de mutlu olmak istiyorum, aşkınla, hayalinle...
beni motive etsin istiyorum duygularım. ama olmuyor bebek. sen gidince mutsuzlaşıyorum
şurda olsan, hiçbir şey yapmasan. sadece varlığını bilsem, arada gelip tatlı yanaklarını öpsem, oynasam güzel yüzünle...
sonra devam etsem meşguliyetime.
hadi namaz kıl desem. hadi gel yemek yiyoruz desem. bebek şöyle bir şey yapmayı planlıyorum, desem...
yüzüne bakıp bakıp hamdetsem.. sen gel kucağıma otur bakalım, desen...
çay da kaldı öyle, sen bitirirsin çünkü demliği.
hayat böyle mi geçecek bebek, birbirimize doymadan mı?
yine de hamd olsun ki böyle bir sevgi var içimizde...
ayrılık acı verse de birbirimizi görmek için can atmak, eve sevinçle gelmek çok güzel...
tam tersi olsaydı. ya işe gider gibi eve dönseydik, düşünsene!
akan gözyaşlarım güzel şeylere delalet. hamd olsun... hamd...

Boyumla kilom arasındaki fark 19 oldu.hiç bu kadar şişman olmamıştım.sen eski halimi bilisin. :)) 😝

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Neden değer verdiğim insanlar bunu yapıyor hep bana
Vermeyim mi değer nedir illa zorla ben değersiz kalıcam mı diyorsun

Askerlik bitti hasret hala bitmedi. Şu 103 günde su gibi geçsin bi an önce :44:
Ben seni çok özlüyorum

Ne yazsam, ne desem ki sana. Söylediklerin çok ağırdı ve ben ne yapıcam, nasıl davranıcam hiç bilmiyorum ama hiç bir şey eskisi gibi olmayacak bu bir kesin.

Yine, yine ve yeniden paramparçayım ......

Allah'ım istediğimi demek ki tam dediğim gibi tarif etmişim ki karşıma bu "adam" ı çıkarttın...

Elhamdülillah...

sen inatsan ben daha inadımm,yok bu sefer böyle

Hiç bir şey olmamış gibi davranma be davranma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…