Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özledimm seni sevgilim neredeyse her gün görüşüyoruz ama özlüyorum
hemen çarşamba gelsin ve doya doya göreyim seni

Yoktun bayadır aklımda ya da ben aklıma getirmemeye çalışıyodum her zamanki gibi ...
nolduda birkaç gündür böyle oldum yine :26:
evinin-evimizin önünden geçtim bugün hep yolumu değiştirirdim olmadı bugün...
mutsuzum huzursuzum ama şuan gidip ders çalışıp benim bu şehirden gitmem lazım ! ötesi berisi yok...

Mehtap :4 . günler geçmiyo be sevgilim
225 gün nasıl bitçeeekk

Benim iliskim olmus bu kadar yıl, ben 5-6 ay sonra nisanlanıyorum dediğimde
Hevesimi kır
Yasın kücük bilmem ne büssürü laf et
Sen biriyle cıkmaya baslayıp 5 ay sonra nişanlan..
Ee seninle aynı yaşta nişanlanmış ve evlenmiş olacagız?

Ustelik ben kendimden 7 yaş büyük biriyle evleniyor olsaydım demediğini bırakmazdın sanırım..

Beni kırıyorsun farkında değilsin

Son düzenleme:
Seni Çok Seviyorum Kalbimin Sahibi ...

Azımdan çıkanı kıçımla bile düşünmediğim için haksızlık ettim sana özür dilerim sevgilimm

sen bana öyle bir bakıyorsun ki sana hayır diyemiyorum yazan ellerini tutmak istiyorum sevgilim şu an

İlahi çocuk bugün pek komiktin

Gardrobuna yazdığım güya gizli notu birlikte bulmamız da neyin nesiydi?
Ben böyle planlamamıştım ki sevgilim
Mahvoldu sürpriz. Ama olsun sen benim dumurluk halime katıla katıla gülüp alnımdan öptün ya o bile değerdi herşeye.
Hoşgeldin şehrimize erkeğim...

Bana bak bana bir daha onun bunun önünde atar yaparsan çok kötü olur ona göre.

Ayrıca bu amerikaya gitmek nerden çıktı ya.

Ben senin bir hafta istanbula gitmene dayanamazken buna nasıl katlanacam.

Kır bacağnı otur oturduğun yerde beni deli etme be adam .:2:

Bugün de sinir ettin beni..
Ne bitmek bilmez uykun varmış

Büyük sevgilim,küçük sevgilim . 🙈🙊🙈

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

her gun gorurken ozlerdim seni yanimdayken bile ozlerdim seni canimin ici ya simdi neyleyim be bitanem nasil sensiz nasil gecsin gunler sensiz huzurum olmadan nasil

ne dostsun ne arkadaş.. konuşmasan ya benle artık?

askerlik bitsin her şey olcak dedik askerlik biteli 2 ay oldu bu seferde iş sıkıntısı var iş yok özellikle de senin bulman daha önemli ama en azından öyle kolay iş bulamayacağını anlamışsındır bana habire bak bak diyodun demekki olmayınca olmuyomuş ...biz heralde sevgili olarak yaşlancaz ben 27 yaşına giricem 30 lu yaşlarda anne falan olucam her şeye geç kalıcam bunların sebebi sensin 5 sene geçti her şeyi bekliyoruz düzen yok bir şey yok askerlik diodun al sana askerlik bitti iş bakalım ne zaman olcak ...Bu arada ailende beni zar zar zar gece gündüz ararken biraz tepkilerimi belli edince sana anladılar ki onlar benim fikrim ne arıolar ne soruolar artık askerdeken kafamı ütülüyolardı 2-3 kez ben onlar kadar aramıyodum onlar artık aramadğı için bende aramıoyrm onu da geçtim biz konuşrken duyuyolar bazen bi selamda yok demekki bni sen askerdesin diye sırf bizim dediklerimizi yapar diye öyle yakın gözüküp gözümü boyamak istediler ama yanıldılar ben kanmadım o şeylere işte yok dedim olmaz dedim ondan sonra daha da sırt çevirdiler daha iyi oldu ama daha söz bile yokken nası davranmam gerektiğini anladm ...neyse zaten kafamı bunlarla doldurmuyorum hiç takmıyorm ama arada düşündüğüm oldu ben sana isteklerimi söyledm sende bi şekilde onlara kendi istediğin gibi de olsa hayır dedin daha çok böyle sanki soğukluk oldu gibi hissettim ben kendi açımdan soğudum da elim bile gitmio telefona ama onlar nerdeyse bayramda bile ararlerken sen geldin öküz öldü ortaklık bitti gibi ilginç yani tavırları bende aptal değilim nişanlı bile değiliz ararsam anca bayram kandil olur fazlasına alıştırmamak lazım bn onlar arıo diye arıodum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…