Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sahtesin, sahte insanları sevmiyorum. Hele ki ikiyüzlüler, birini sevmediği halde seviyormuş gibi (aşırı derecede ) davrananlar, dışarıdan nasıl göründüğünüzü ah bir görseniz...

Güne gözlerimi açarken beni hem seyredip hem de minik minik öpücüklere boğan sevgilim ; Söyle bakalım senin için bugün ne yapayım ? :119:

"Ben şöyle adamım, ben böyle adamım" diyerek olmuyor adamlık. Lafla peynir gemisi yürümüyor..
Önce kadına saygı duymayı öğreneceksin, çen çen konuşup duracağına, tavırlarınla, davranışlarınla, hal ve hareketlerinle adam olacaksın.

Hatta her şeyden önce insan olacaksın...

O hakaretlerini sana yedirmediysem o cücük seviyenle seviyem tutmadığı içindir.

Gelin artık yiyelim şu yemeği açlıktan ölücem yaaa offff

Ne tuhaf değil mi aslında belki de ne büyük başarı demeliyim tebrik etmeliyim seni , ben bile söylediklerine inandım o itham ettiğin şeyleri yaptım sandım ne büyük başarı herşeyimi aldığın gibi öz güvenimi de aldın benden , aslında bazen keşke diyorum keşke o söylediğin şeyleri yapmış olsaydım eminim ki daha az acı çekerdim hayatta kimse hakettiğini yaşamıyor değil mi ? Sen benim gibi birini haketmediğin halde bir lütuftasın bense senin gibi birini haketmediğim halde azapta.

sana öyle bir konuşma hazırlıyorum ki sevgilim kalbin yerinden çıkacak
seni sevdiğimi ilan edeceğim sana ama çok güzel ve heyecanlı bir şekilde
bugün karşıma değilde yanıma oturuşunu, ellerini ellerimden çekmeyişini yerim be çocuk
çarşambalı bekleyelimmm...

Guven kazanip insanlarin en zayif noktalarini ogrenince ordan saldirmaya devam mi canisi?

Ben bunları haketmedim senin için herşeyi göze almıştım herkesi karşıma almıştım.Karşılığı bu olmamalıydı.Şimdi benim yaşama sevincimi elimden aldın ya beddua etmiyorum ama birgün pişman olacaksın ki ol da sana en büyük bedduam bu beni hiç unutama vicdan azabı çek her aklına geldiıimde için yansın ve biliyorum benm gibi sevmeyecek seni sen de biliyosun sen de sevemeyceksin bile bile bıraktın ya ellerimi hep ellerime,gözlerimi,d çok sevdiğin kokumu hatırla ...

Sevgilim, bakma ben anlamam hiçbir şeyden
Ben bu hayatta bir balık tutanları seyretmeyi becerebildim
Bir seni yaşamayı,
Bir ağlamayı senin için her günü birbirinden ayırmadan
Ve en çok seni sevmeyi becerdim
Kendi kendime…
Seni özlemeyi becerebildim
Ve yine en çok ölüme kafa tuttum senin gözlerin için
Ama kendi kendime…

Porsche ... Havan batsın ! 💲💲💲

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gör dayısı gör.
Sen gezmeye gidersin de kızımla biz gidemez miyiz?
Prenseslerin seni çok özledi sevdiğim.
Yarın bizimsin

Ruhumu çıkarttım astım portmantoya..

Şimdi bisey yokkenn niee böyle olduk..ndn bu kadar kızdın..ben sana herşeyimsin derken, sen niee tek düşüncem sen misin dedin ve zannetmeki başkası da seni böyle sevecek...
Bu duyguları da yaşattin ya bana bilmiyorum ne dieyimm..
Çekip gitsem ölürüm, kalsam yaninda canım acıyor.. Ağlıyor, kırılıyor, kızıyor, dayanamiyor
kalbim.. Bilmiyorum ki ne dieyim sana... Sevsem olmuyor sevmesem olmuyor... Halbuki senin için ne zorluklar aşmışım vee hala asmaya çalışıyorum.. Bi anlasan...

Sana doğum günün için ne hediye alayım hayatım yaaa
Tükettik hediyeleri galiba bu kadar yılda

Çok safsın, ama bu saflık iyiye doğru gitmeyeninden

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu defa ne giymek lazım ?
Havalar da pek bi güzel.
Gerçekten son gibi.
Gitmeden önce son.
Çok güzel olmak gerek. :)

İnsanın sürekli bir şeyleri içine atması ne kadar zormuş
Hep içinde yaşamak zorunda olması bazı duyguları
Keşke senden bu derece etkilendiğimi ve hoşlandığımı bilseydin
Haykırmak istiyorum bazen ...

Ama bilsen ne olacak ki ne değişecek
Belki gururum da incinir
Ne desem bilemiyorum sana

Sabrımın son demlerindeyim. Kaşırsam yara açarım, söylemedi deme. Bir yerini de yırtsan kapatamazsın bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…