Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşk oyuncak, ayrılık oyun bence kalbinde sorun

Kendimi hasta gibi hissediyorum ya bi çok seviyorum seni bi nefret ediyorum. Ne yapacağız böyle aşkım?

Ya 1 hafta ne kadar güzel geçmişti şimdi yine sen orda ben burda Ama bu sefer uzun sürmeyecek inşallah kavuşana kadar bir sıkıntı yaşamayız sevgilim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Artık niyetin neyse belli et be adam.

Senin düşüncelerini anlamaktan yoruldum ve seni beklemekten çok sıkıldım. :26:

İddiayı kazanacağım için hediyemi şimdiden alsan da olur sergio'm 💃💏

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

beni doğurmasaydın keşke, sen de ben de rahat ederdik

yakınımdaki herkeseee sesleniyorummmm yapmacık olmayın yanınızda olduğum zaman o anlardan o dakikalardan nefret ediyorum çabucak geçsin zaman diye dua ediyorumm adam olun akıllı olun diyorum başkada bi şey demiyorummmmm

unutmuşum birine güvenmenin huzurunu, sevildiğimi bilmeyi, beraber ağız dolusu gülmeyi... umarım ikimizin de mutlu olduğu güzel bir ilişki olur, iyi ki geldin

Canım arkadaşım benim o kadar iyi geldin ki sayende içim ferahladı :) Bana İyi ki varsın diyosun ama asıl sen iyi ki varsın İnanıyorum ki bizimde yüzümüz bir gün gerçekten gülecek :)

Hastalar sardı dört bir yanımı!!!
Allah'ım sen şu balık erkeklerini hasta etme yarabbim amin!

''O''(yani) TANRIM,
Karanlığın ve bilinmeyenin şerrinden sana sığınırım..
Dilerim bir aksilik olmadan hallederim bir an önce işlerimi..

Kalkmış iki tane mesaj yazmış topu topu...Ne kuyruk acısı varsa artık!Zavallının !

napıyorsun ki .....acaba hiç düşünüyo musun:26:

hiçç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…