Sadece bir kez sonunu düşünmeden yaşadığım anın tadını çıkarabilsem
Şuan mutluysam önemli olan da bu değil mi *
Neden hep sonunu düşünmek özellikle de olumsuzu düşünmek zorundayım sanki
ne düşünüyorsun baba..
bir yandan bir şey yapılması gerekiyor diyorum 28 yıldır sabrediyorsun zaten, ama bi yandan da üzülmeye başladım...
of.. hayırlısı hakkımızda...
Bu sayfayı hiçbir zaman okumayacagını çok iyi biliyorum. Sana bizzat yazdıklarımı bile bi zahmet okuyup bana adam gibi cevap vermediğin için buraya yazmısım ne fayda. Ama şunu biliyorum şuan üye oldugum ve yazmakta bulundugum konu bile senden daha gerçek ve daha samimi. Ayrılalı tam iki ay oldu. Sadece neye üzülüyorum biliyomusun sırf kız arkadaşın olabilmek için tam 3 sene köpek gibi ugrastım. 3 sene boyunca ben okuttum seni hediyeler vs ler cabası. Sen ne yaptın umut vere vere yıllarca oyaladın beni. Her türlü pisliğini görmeme ragmen sevdim ben seni. Yanarım yanarımda neye yanarım biliyomusun sana artık bıktıgımda ve git dediğimde benim için hiç ugrasmadın. Her ne kadar akıllı olursan ol aşk gerçekten delilikmiş. Ben kimseye papuç bırakmam desende elin adamı sana her türlü oyunu oynarken kör olmak demekmiş aşk. Allahtan tek dileğim adalet. Allah seni bildigi yapsın çünkü bana saglam bir ders versin.
ne olacak daha ne kadar gidecek bilemiyorum herşey yoluna ne zaman girer yada giremez ben daha kaç kez üzülür ağlarım sen daha nasıl bu kadar ketum gaddar olursun
az kaldı dayanıyorum şu sınavı kazanmak benim için resmen piyango olacak
Of ya ben senden uzak durayım dedim hiç yapmayacağım şeyi yaptım
yeterince küs kalmadık mı ya halen unut diyorum kendime ama nedense şu aralar hep işim düşüyor sana..
İş için yüz yüze geliyoruz ya onca zaman gelemedik şu son bir ayda 3 kez hep beni sana yönlendiriyorlar ... görev sana veriliyor ama nasibinde bende varım napayım... bende anlamıyorumm... tamamen Allah nasip ediyor ama neden onu bilmiyorum... barışmamız için mi?
burayı okuyacağını bilsem sana söylemek istediğim o kadar çok şeyim varki ne buraya sığar söylemek istediklerim nede kelimeler yeterli kalır sana tek birşey söylüyorum eğer gitmek istiyorsan gidebilirsin ben gidemiyorum en azından sen git.
Burayı hiçbir zaman okumayacagini biliyorum.seni cok seviyorum ama dün gördugum bir resim canımı çok yakti.. beni engelleyipte koymussun ya hani görmeyecegimi düşünüp ve moskovaya gittiğinde hersey farkli oluyor sanki biz hiç olmuyoruz ya canim buna cok yaniyor.bana desenki karşıma çıkıp adam gibi burada birisi var her buraya geldiğimde kafamı karıştıriyor sırf seni kaybetmemek adina ona git benim dostum kal diyeceğim halde bu sekilde olmak canımı yakıyor. Biliyorum bu kadar km ötede bir ilişki yasamak cok zor bunun icinde git ona derdim ama senin bu denli tellerine vs bakmamak canımı yakıyor.. ozledim sana nasil sorabilirimki o resmi bilmiyorum off
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
keşke benim hiç bir şey yapmama gerek kalmadan sen gelsen bende hiç bişey sormadan her şeye rağmen son bir defa kollarıma alsam seni ve sen hep orda kalsan bir daha bunlar olmasa sen hiç gitmesen sonsuzluğa uzansak keşke dönsen sana tek bir soru bile sormayacağım ama bu imkansız bir mucize !!! olsun ben genede beklerim can tükenir bir yerde sevdam değer ...
affedemiyorum, seni, sizi. bir süre duruyorum ama bi an geliyor ki sinirlerim zıplıyor.
her şey barizken yapılan haksızlığı kaldıramıyorum. beni anlamak istemeyen, kendini eleştiremeyen sizlerden öylesine bunaldım ki. bas bas bağırasım geliyor.
beynimden silinseniz keşke...