Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahh içimde volkanlar, yine buraya yazıp sana söylemeyecegim onlarca yüzlerce kelime yazacagım.. hayatımda neyi değiştirir senden kopmak bilmiyorum ama mutsuzum seninle. beni sen mutsuz ediyorsun başka kimse değil. seni değiştirmeye çalışmak boşuna, oysa ben değişmeni değil bir zamanlar oldugun adam olmanı istiyorum sadece.. keşke eski konuşmalarımız hiç çıkmasaydı karşıma.. keşke ben bir zamanlar ne oldugumuzu unutmuş olsaydım, keşke sana yettigi gibi bana da yetebilse bu durum.. ama yetmiyor, ve ben ilk defA BU GECE SENSİZ NASIL YAŞAYACAGIMI DÜŞÜNÜYORUM BEN.. ya sen kendine bi çare bulacaksın ya da ben sensiz yaşamanın sonunu bulacagım, sonumuz hayır olur umarımm

Seni hiç yağmur tanelerine benzeten oldu mu ? Ben benzettim. Yüreğinin temizliği gibi hayatın kirine bulaşmadan her yağmurda binlerce sen yağdı üstüme. Kaçtıkca daha cok tutulursun yağmura. Kaçmayı düşünürsün ara ara. Ama kaçtıkca sertleşir o damlalar. Yüreğimi yaralar diye korkarsın. Usul usul izledim ara sıra.. Kokunu ceker gibi cektim yağmurla gelen mis kokuyu. Yanımda hissettim seni. Bazen öylesine durgun ve sessizdir ki yağmurlar insanı alır götürür. Bazense öyle hayat doludur ki altında deli divane döner durursun. Sonra bi an gelir öyle esip gürler ki o sessizliği, huzuru, hayatın neşesini veren yağmurdan ürkersin. Ürkersin ama yalnızlığında yine ona sığınırsın. Korkmadan sıkılmadan sadece yağmasını beklersin. Bilirsin vardır günü gelmesinin ama sen ansızın gelir diye hep pencerende beklersin. Bir kere büyüsüne kapıldıysan yağmurun üstüne kaç rüzgar geçsede kaç kar yağsada illa yağmurum dersin. Belki sen sevmezsin yağmuru, ıslanmayı , yağmurun ateşinde kavrulmayı ama insan nasıl kendi ateşinde kavrulabilir ki :) bugün de yağmur tanem oldun. İyi geceler süperman ...

Bunların hepsini söyleyip de sana aşığım diyememek..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen bu kafayla devam et, bakalım elinden uçup gidince ne yapacaksın... Ağlayıp sızlayacaksın yine kendi içinde!

Gecenin yarımında kapıma dayanıp bana aşağı in diyen sevdiğim ...
Ben de isterdim koşa koşa inmek sana sarılmak, seni öpmek, koklamak ...
Koynunda uyut beni dedin, ben de isterdim uyutmak.
Ama ben sana güvenemiyorum . Yapamıyorum .
Beni sevdiğine inanamıyorum, inanmıyorum .
Sevebileceğine de...
Sen sevgiye aç sevgilim, ben seni doyururum da sen benim kalbimi doyurabilir misin ?
Bırak beni ne olur ... Böyle olacaksan, böyle olacaksa bırak beni.
Azad et. Kıyma bana, mahvetme ömrümü , gençliğimi ...
Ben seni sevdikten sonra başkasını sevmeye korkar oldum.
Otobüste yanlışlıkla bir erkek elime değse o adamdan ve kendimden tiksinir oldum.
Ben senden sonra aylardır tek bir erkeğe bile o gözle bakmadım.
Ama sen ... sen sevgilim başka kollarda geçirdin .
Ben senin uzaktan hikayelerini izledim.
Dayanamam yine.
Yine inanamam.
Korkuyorum senden.
Aşık olmak hem güzel hem acıymış. Ben daha çok acısını yaşadım. Bu aşk bitsin istiyorum.
Ne olur iyileşeyim istiyorum. Devam edeyim kaldığım yerden istiyorum.
Bırak beni be adam, devam edemiyorum.

Istanbul'un kokusu gibi sinmissin üstüme...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

meğer ne kötü kalplymişsin ne sevdiğn belli ne sevmediğin..

Seni ne kadar özlesem de o dostluk mesajlarına aldanmıycam arkadaşım

Kiloyu sağlık göstergesi sanman büyük aptallık!zayıf insan her zaman atiktir,giydikleri de yakışır
ayıp değildir söylemesi... 💐

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

merak ediyorum düşünceni. neden böyle yaptığını. her şey o kadar bariz ortada ki, ama kötü ben, hata yapmamış gibi davranan sensin. binlerce defa anlatsam anlamıyorsunuz. ya da istemiyorsunuz her neyse. ama yapılan haksızlık ve senin tavrın beni öylesine sinirlendiriyor ki arada. affedemiyorum bir türlü. bir şekilde bi yerde karşılaşıp bu konu açılsın istiyorum ama emin değilim doğruluğundan. hatta o kadar doluyum ki sesimi yükselterek tartışabilirim. çünkü kafanız almıyor bir türlü.
eminim sen beni bu kadar düşünmüyorsundur. öyle bir şey olsa aylardır konuşurdun. en azından yılların hatırına onu da geçtim insanlık için. ben artık iyi diyemem size. en azından bana iyi değilsiniz.. kimlerle berabermişim ben dedirtiyorsunuz gerçekten.
gitmenize sevindim, ama olanları sindiremiyorum hala.

Dün ki konu neydi öyle ya sizi böyle göreceğimi tahmin bile edemezdim
Kaç yıllık arkadaşların bu duruma düşmesi inanılır gibi değil'di ...

Sonra sabaha kadar konuşmak zorunda kaldık aranız olsun diye
Sabah gün ışıyınca da ben uyuyamadım

Nerden girdiniz hayatıma Ama sizi seviyorum

İçim çelişki dolu

Güneş çim "O" zamirine sığamayacak kadar kocaman kafanı alıp, evi toplar mısın? Toplamasan bile dağıztmaz mısın? Mümkün mü bebişim ...

Üzüleceğini biliyordum tabii ki ama bu kadarını beklemiyordum.
En baştan belliydi gideceğim.
Yine de umut değil mi?!
O lanet umut mahvediyor her şeyi.
Üzgünüm.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben senin her şeyindim nelere katlandık biz bu sevda için ama gün geldi yerimi başkaları aldı sebep ne yaptığım kaprisler sen asla kabul etmeyeceksin ama ben her şeyi biliyorum hatta çok daha fazlasını bazen bilmek çok kötüymüş bir şey yapmak istemedim çünkü hala seni çok seviyorum seni rezil etmek istemedim ama artık bana çare bırakmadın ben sende bitmişim şimdide sen bende biteceksin bu kadar acı yeter ama keşke dürüst bitseydin aşkların en güzeli bu olmadı sana 1 damla hakkımı bile helal etmiyorum geçen 6 yılımın her saniyesini helal etmiyorum yatacak yerin yok aşkkk bu kadar kötü olamazdı bir insan benim sevdiğim sen değilmişsin aslında benmişim seni yücelten anlamlandıran yoksa bunları yapan bir adama adam denmez !!!

İşini çabuk bitir gel, yoksa cadı yanımı çıkartırım ortaya

ben de merak ediyordum ne zaman sinirlenicen diye. zor tuttun kendini dimi bu zamana kadar?

evet kızgınım hala, bu ani çıkışlarına bi son vermelisin çünkü.
evet çok büyük şeyler değil ve beni kırmıyorsun ama sana bu da yakışmıyor sevgilim

seviyosan seviyorum de artık...sevmiyosanda gözlerime dalıp gitme, saçma saçma şarkılar dinletme...Aramıza zamandan cok daha fazlası giriyo farkında değilsin...Ne yapmak istedigine karar ver ama düşünürkende dikkat et geç kalma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…