Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun tesadufen bilgisayarda geçen sene temmuz da whatsap tan yazıştıklarımızı okudum. o zaman ne kadar aşk doluymuşuz, ne kadar çok seviyormuşuz birbirimizi ve söylemekten çekinmiyormuşuz.. oysa şimdi ne hale geldik ? degil söylemeyi bazen seni sevdigimi bile hissedemiyorum. oysa seviyorum seni biliyorum, ama o kadar uzagız kı hissedemiyorum. o zaman benimle konuşmak için uykusuz bile kalırmışsın ama şimdi işin var, işten çıkınca arkadaşların var, onlar bitince uykun var.. bana ayıracagın zaman ne zaman ? aynı şehirde 2 haftadır yüzünü göremedim, böyle mi hissedecegim seni sevdigimi ? ya sen ? sen de hissettirmiyosun ki artık.. söylemiyorsun da.. sorsam şimdi ne gerek var söylemeye bilmiyor musun sanki dersin ? sonra ben üzülmeyim diye bikaç gün söylersin.. sonra yine en başa döneriz.. oysa benim bu ara sana o kadar çok ihtiyacım var ki.. o kadar hasretim ki sana.. ama anlatsam anlamazsın.. gerçi yazarken bile ağlaya ben sana bunları ağlamadan sakince nasıl anlatabilirim ki ? keşke bu yazdıklarım senin ruyana girse mesela.. anlasan ne kadar yıprandıgımı, sana ne kadar ihtiyacım oldugunu.. keşke bi kere daha söylesen beni sevdigini de yaralarıma ılaç olsan..

Teyzeni zaten hiç sevmem bir kere daha nefret ettim!!!!! Onun yüzünden yine yaptığım planlar bozuldu nefret ediyorum planlarımın başkaları yüzünden bozulmasından. Bozan insanlardan da ayrıca nefret ediyorum!!! Sakin olmuş olmuyorum sakin falan hadi bakalım!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aşkım bugün gelen haber sonrası nasıl sevindim anlatamam.
İnşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır sevgilim. Senin gülüşün benim içimi ısıtıyor sen yeter ki hep gül.

Bugün beni çok şaşırttın..
9 senedir seni tanıyorum ama ilk kez böyle gördüm aşkım.. Sevindim diyemem, biraz içim acıdı.. Tuhaf oldum..

Tanistigima lanet olsun dedirtiyosun ya bana sanada lanet olsun iste..icim aciyo yaa icim beter ol benim acimin kat be katini yasa adim diline dolansin hep..sevmek cok zormus sevmemek zor sevilmemek hayattaki en zor seymis bana bunu yasattin yaa..sen varken su aklim olaydi keske..offf ozledim be saskin bakislim ozledim...;( ellerini ozledim...arada bi kulleniyosun iste icimde unutucamda kimbilir nezaman?????sen olsan ya benim herseye ragmen ozledim ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ezik karakter yine beni takipte !.. 👹

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

farzetmıyorum zaten okuyacaksın biliyorum..ben sana cok güvenmiştim..altıyüz konutlarda bir keresinde facene girmiştim onüme kod girmişti..neden şifrenı vermıyosun dediğinde o benim özelim demiştin..bende tamam demiştim..sonra bi ara mailine girdim ve orda bi kadına yazdığın faceden msj laar vardı..
neden telefonlarımı açmıyorsun senı merak ediyorum diye..kadında sana msj yazmış kardeşimdeydi telefon yoksa niye acmıyım....
ve bunun gibi bir kac mail daaha...
ben sana inanmak ıstedim
gene sorduğumda bu nedir dediğimde susup oturdun tek kelime bile etmedin...:)
ben sana inanmak istedim

dur birsey daha birgün berfem diye bir kadına yazdığın askı ilan yazzısıylada yüzleştirdiğimde onu okan yazmış seni benden ayırmak için demiştin..adım gibi yazdığını bile bile gene sana inanmak ıstedim

şimdi aynı seyleri ben sana yaptığımda deliriyorsun unuttun ama ben bunları senden öğrendim...

şimdi hayatıma oğlum ve annemle ilgli hayallerle devam edeceğim

saygın bir hayat istiorum...
içnde güven sevgi namus onur gururun geçtiği bir hayat istiyorum

dün biraz kırıldım sana.. gerçi benim kırıldığım konu da çok mantıklı değildi.. daha gerçekleşmesine uzuuun zaman olan bi konu yüzünden trip yaptım
ama yine de senden o konuyla alakalı güzel şeyler duymak isterdim
belki zamanı gelince duyucam, belki o zaman bulutların üzerine çıkaracaksın beni..
şimdiden üzülmem saçma belki de ama napim işte suratım asıldı
sana sahip olduğum için çok şanslıyım, her konuda anlaşıyoruz tek anlaşamadığımız konu bu oldu
onda da anlaşçaz belki ama ben acele edip hemen küstüm
zamana bırakmak lazım.. Allah gönlümüze göre versin
daha planlar var hem.. daha görülecek çok ülke var..
ama yine de bebek de lazım di mi aşkım.. benim planladığım zamana erken demen beni üzdü biraz
çünkü erken değil.. Allah kısmet eder de (tabi düşündüğümüz gibi hemen hamile kalabilirsem) 3 yıllık evliyken ve de ben 30 yaşımdayken bebeğimiz olmuş olcak
neyse.. daha erken bunlara üzülmek için.. Ama korkuyorum ileride bu konuda sorun yaşar mıyız diye
seni çok seviyorum, inşallah ortak bi paydada buluşuruz

Bazen sana çok yüklendiğimi düşünüyorum senin her anında yanında olmak istiyorummmm

O gerizekali eski sevgilin var ya heh iste onu kiskandirmak icin kankani yani beni kullanmana gücendim haberin olsun!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gel,
İstersen hiç bir şeyim olma.

Göz kapağım ol sadece.
Geriye kalan her şeyi bir kenara bırak.

Uykum gelince üstüme ört tenini.

Ağlarsam gözyaşımın tadına ilk sen bak.

Kalabalıklara bakan penceremin perdesi ol.
Kötü insanları görürsen karanlığı üstüme kapat.

Sana uzak olmaya dayanamam iki gözüm.
Ölünceye kadar, bana bendeki sen gibi bak...

O kadar çok özledim ki seni anlatamam bebeğim gelll artık annem

Senin beni sabaha kadar ağlattığın geceyi hala unutmadım. O gece beddua etmiştim aslında kendi kuzenimin üzülmesini istemem ama canımı o kadar acıtmıştın ki çok yürekten etmişim şimdi benden daha beter duruma düştünüz. Ama daha bitmedi herşey yeni başlıyor

Sabahin korunde ruyamda seni gorerek uyandim uykumdan ettin! Yetmedi gece oldu yatagima yatiyorum ama aklimdan cikmiyorsun. Seni cok sevmeme ragmen bir o kadarda senden nefret ediyorum biliyor musun? Su gunlerin kiymetini bilemiyorsun ya daha ne diyeyim ben sana! Gorcem ben geri geldigi gunu, hadi unutalim sil bastan demeye calistigin gunu. Cok gecmis olsun olacak o zmn sana!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…