Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir gün bir şeyleri başardığım da size adamıcam anne. çünkü bana inanmadınız, inanmıyorsunuz!
bu ettiğiniz laflar ne olacak bakalım o zaman?

Son düzenleme:
bana ''benim için ne yaptın, bu ilişki için ne yaptın?'' dediğinde gerçekten kırıldığımı söylemek isterdim ve bu ilişkinin beni artık çok yıprattığını iki dakika mutlu olsak 5 dakika kötü olmamız gerekmediğini ve onu sevdiğimi ama ne kadar seversem seveyim dediği gibi biz ayrılamayız gibi bir durumun olmadığını beni kırmaya devam ederse gayet de bitebileceğini
gerçi bunları yüzüne de söylüyorum ama aynı tas aynı hamam

Hiç bir şey zevk vermiyor her şey anlamsız sanki
Şu ruh halinden bir an önce kurtulmak istiyorum

Bir yüzük merakıdır gidiyor ben 4 yıl öncede söyledim şimdide aynısını söylüyorum takmaaaam Gereksiz yere can sıkmak bu oluyormuş

Sen benim canimsin. Seninle aramizin soguk olmasindan nefret ediyorum. Hele de boyle sana ihtiyacim varken cok zor geliyor. Senin kiymetini hep gidince mi anlayacagim ben, kendime de kiziyorum...
Hadi yine gel. Eskisi gibi guzel sohbetlerimiz olsa, dertlessek yine... :26:

23 gün sonra o nikah salonunda biz de '' eveeett '' diyeceğiz :97:
Seni çok seviyorum yüreğimineşesii

Seni nasıl unutacağım ben?
Gözümün önünde olma artık ne olur!
Okulda, yurtta her yerde karşımdasın. Unutmak istiyorum seni anla.
Ben artık seni sevmek istemiyorum!
Senden nefret bile etmek istemiyorum!
Benim için artık bir hiç ol istiyorum.
Keşke senin de ne düşündüğünü, ne hissettiğini öğrenebilseydim...
Umut hiç yok ama ben neden ümit ediyorum sürekli.
Neden hep belki diyorum ki?
Seni görüp de dokunamamak, sarılamamak, konuşamamak öyle zor ki benim için.
Artık bana bunu yapma, git gide yakınıma yaklaşma, bana uzaktan uzağa bakma...
Ne olur seni unutmama müsade et...

Allaha havale ettim gözümden bir damla yaş düşüreni, huzurumu kaçıranı..

Bana verdigin guveni yiktin bir baskasi ile yuva kurdun seneler gecse bile ahimla boğul 16 plakasini gordum mu kafami ceviriyorum senin ve ailenin yaptigi kotulukler aklima geliyor ... Evetine pisman olursunda ailenle ayni sekilde ahimi aldin bilmiyorsun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Şu 15 günlük izni alabilirsin inşallah..
Sonra güzel bir tatile gideriz seninle..
İyi haberlerini bekliyorum hayatım..

git olmuyorsa git
git ve dönme hiç umudum kalmasın senden

benimle çatışmayı, laf atmayı bıraksan?

Adisin sen. Pisliksin. Senden nefret ettigim kadar kimseden nefret etmedim. Oluyor olsan hakkim helal olsun demem. Ettiklerini bulursun umarim ve arkandan bi damla gozyasi dokmedim, dokmeyecegim de inan. Doktugum gozyasi kendime, anneme, aileme olur ancak bu saatten sonra.

yine yanlış insan çıkmış karşıma, canım saolsun.. doğrusunu bulana kadar devam mı edecegim ben.. çok yorgunum. keşke böyle olmasaydı bile diyemiyorum. umarım ikimizde bu ayrılık da mutlu oluruz..

pişmanlık değil burukluk oldu.. diğerinde dahamı kötü olurum :26:

Senin için güzel planlarım var sevgilim.
Bu akşam pek sevineceksin.

Biliyorum sabah ters konuştum seninle ama, hem sana kaç kez diyorum sabahın köründe arama uyku semesine diye dimi amaa?
Hele alttan alışlarını yerim senin Atarsa 52 :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…