Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugüne kadar yanlış, hata yapıp da sabrımın sonuna geldiğimde sildiğim, gerekeni yaptığım biri de beni suçlamazsa zaten olmaz.
kimsenin işine gelmiyor...

O madende tedbir almayan patronundan, devletine kadar kim cezalıysa....

cezasını hem bu dünyada ibrete aleme ders olsun diye cezsaını ver Yaradanım.

Sunulan önergeye gündemi değiştirmek için öften ,püften diyen kişi ....... bir tanım bile kullanmak istemiyorum o kişiler için. Allah sizi bildiği gibi yapsın diyorum.

Soma'da yaşamını yitiren abilerimizin mekanları cennet olsun. :26:
Rabbim ailelerine sabır versin..

içim sizin için sızlar geride bıraktıklarınız bu acı nasıl unutulur tarihe kömür karasıyla yazıldı o an

Millet hala kendi dertlerine üzülüyor.

Şu olaya tek tepki vermiyorlar.

Ne bencil millet olduk biz böyle, yazık çok yazık..

Yunus ' u balığın karnından selametle çıkartan Rabbim.
Aynı dua ile sesleniyoruz sana

'' La ilahe illa ente subhaneke innii küntü minazzalimiin ''

Ne olur yerin karnında senden yardım dileyen kullarını kurtar ( AMİN )..

güzel seyler olacak...hep kötü olacak değil ya...

oğlum,güzel bir meslek,sonra annem gelecek....sonra bana yakışan adam hayatıma girecek ben beyaz gelinliğime kavuşacağım..ve benden mutlusu olmayacak...

Artık bir değişiklik olsun o beklediğimiz mucize olsun çok değil bize yetsin. Yuva yapabildiğim kadar yapıyorum ama yıllar da kayıp gidiyor elimden artık güzel yönlere gitmek istiyorum seninle seninde hakkın var her şeye sevdiklerimle olmak istiyorum ölesiye gülmek eğlenmek yürümek oturup kahve içmek bir kaç kek yemek bir tebessüm etmek . . .

Allahım neden beni hep sorunlular buluyor neden neden önceki zıpırdı, şimdiki de "çikolata sevgilim" modunda

Ispat etmeniz istenmedigi halde kendini surekli ispat etmeye calismak neyin gostergesidir. Bir dusunun bulun bakalim. 10 puanlik uzman sorusu.

Son düzenleme:
Eşimden oğlumdan gizli ağlıyorum ihmallere giden canlara. Yıkılan ateş düşen ocaklara ağlıyorum. Lanet olsun bu ülkeye lanet olsun başındakilere....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seni aradığımda ağlamıyor olsaydın sana bişi anlatacaktım böcük, gözlerin böyle olacağıydı ama şansını kaybettin yarını bekle dur şimdi

not: gir de oku bunu, okursan bir beğeni şeyettir anlarım ben

bazı insanlarda beyin terk onu anladım tek bir program yüklenmiş ve bütün nörolojik faaliyetle tek noktaya odaklı yoksa bu elim tabloda dahi yanlışın savunulmasını açıklayan başka bir teori bulanıyorum biraz vicdan iinsan sevgisi ve beyinli günler diliyorum Allahtan korkun birazcık hani mercimek tanesinde de olsa kafi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…