bugüne kadar yanlış, hata yapıp da sabrımın sonuna geldiğimde sildiğim, gerekeni yaptığım biri de beni suçlamazsa zaten olmaz.
kimsenin işine gelmiyor...
O madende tedbir almayan patronundan, devletine kadar kim cezalıysa....
cezasını hem bu dünyada ibrete aleme ders olsun diye cezsaını ver Yaradanım.
Sunulan önergeye gündemi değiştirmek için öften ,püften diyen kişi ....... bir tanım bile kullanmak istemiyorum o kişiler için. Allah sizi bildiği gibi yapsın diyorum.
oğlum,güzel bir meslek,sonra annem gelecek....sonra bana yakışan adam hayatıma girecek ben beyaz gelinliğime kavuşacağım..ve benden mutlusu olmayacak...
Artık bir değişiklik olsun o beklediğimiz mucize olsun çok değil bize yetsin. Yuva yapabildiğim kadar yapıyorum ama yıllar da kayıp gidiyor elimden artık güzel yönlere gitmek istiyorum seninle seninde hakkın var her şeye sevdiklerimle olmak istiyorum ölesiye gülmek eğlenmek yürümek oturup kahve içmek bir kaç kek yemek bir tebessüm etmek . . .
bazı insanlarda beyin terk onu anladım tek bir program yüklenmiş ve bütün nörolojik faaliyetle tek noktaya odaklı yoksa bu elim tabloda dahi yanlışın savunulmasını açıklayan başka bir teori bulanıyorum biraz vicdan iinsan sevgisi ve beyinli günler diliyorum Allahtan korkun birazcık hani mercimek tanesinde de olsa kafi