Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yine özlemeye başladım seni, hamur gibi yanaklarını
ama senin mesaj yazmaya bile vaktin yok

Seni çok özledim daha 1 ay bile olmadı görmeyeli ama o kadar çok özledimki 6 yıldır hiç aklımdan çıkmadın her gün belki bugün sever oda beni diyerek uyandım ve hiçbir zaman olmadı ben yinede vazgeçemedim senden..keşke mesaj atsanda özledim bende seni seviyorum desen 6 yıllık beklemeden sonra bir kez olsa sarılabilsem sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En son ne zaman gördüm bile hatırlamıyorum seni. Az önce resmini gördüm.. Allah Rahmet eylesin amcam..
Çok saçma bu ama! Keşke bakmasaydım... özür dilerim
Seni de hep nişanlımın faceini karıştırırken görürdüm. Bugün girince baktım ki meğer senmişssin.. Allah rahmet eylesin..

Bazen mucizeler en beklenmedik anda gelir başımıza senin geldiğin gibi hayatım ve şimdi dileğin dileğimdir. Ufaklıkla aşkımızı taçlandırmak

düşün ayarla bakalım ne cevap vereceğini..

Bir iki kere olsaydı keşke.. ama değil.. konuşma içinde o dediğin laf bile tek başına yeter bi sebep seni bırakmaya.. Geçmeyecek, sindiremiyorum, çok kızgınım, ölsem bile hissettiğim şey geçmeyecek gibi sanki. Bu kadarı da olmaz diyordum ama oldu. Gerçekten inanmıştım ama sana biliyor musun, odun ama beni seviyor diyebiliyordum. Ama bunu asla söyleyemem artık. İnanmıyorum, güvenmiyorum. Keşke o ilk hatanda bıraksaydım seni diyorum. İnananamıyorum olanlara.

Oğlunun nasıl bir tipi olduğu da, nelerle uğraştığı da beni ilgilendirmiyor. :/
Senin gibi bir kayınvalide isterdim, çoookkk tatlısın ama 26 yaşında bir erkekle evlenilir mi hiç?!
Benden en az 5 yaş büyük olması lazım.
30 yaş altı kabulüm değil. Tabii sen bihabersin bunlardan.
Boşuna geleceksin bize. Ben evde olmayacağım bile zaten.
Bu iş olmaz. Olamaz.

yüzüğünü takmamandan unutuyorum deyip yokluğunu bile farketmemenden çok rahatsız oluyorum yeter artık çıkartma şunu parmağından... Ayrıca artık bana hoş sözler söyler misin sevgili kocacım, hani ben bunlara surat yapınca suçlu oluyorum ya...

Elleriniz kara yüreğiniz ak'tı.. Mekanınız cennet olsun...

Yüreği kara insanlara İlahi adalet gösterecektir.

bana laf etmeden önce kendinize baksanız bir aslında..
ki hakkımda söyledikleriniz bile doğru değil.

Yarın beyaz eşyalarımızı almaya gidiyoruz şimdi dimi ? Evimizin kapılarıda takılıyor bugün çok şükür
Haftaya bugün soyadını alıyorum şaka gibi ama hayatımın en güzel şakası

Son düzenleme:
Ne büyük bir acıdır...Ne büyük bir felaket..Allah rahmet eylesin. Ailelerine de sabırlar versin. Hepimizin acısı bu, hepimizin yüreği yanıyor üç kuruş kazanç için yerin altında ekmek parası kazanırken can verenler için. Ama ateş düştüğü yeri yakıyor. Nice ananın, eşin, kardeşin, çocuklarımızın yürekleri cayır cayır yanıyor şimdi.

Birde böylesine canımız yanarken giden canlara, işin içine siyaset karıştıranlara ne demeli. Onları havale etmek lazım. Zaman siyaset yapma zamanı değil.
Acımızla birlik olma zamanı da işte anlayana...

kalbim boğuluyor aklıma geldikçe ne olacak şimdi ha söyleseneeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(bundan bile anlamazsın sen)​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…