Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazen çok şaşırıyorum bu duygusallığına, hala yanımda ağlayışına alışamadım.
Hiç sıkma canını sevgilim, akşamları benim yanıma geleceksin azcık bi zaman sonra. Artık bütün gün saçma sapan suratlar çekmek zorunda kalmayacaksın. Her zaman yanındayım..

Allahım bir maden işçisi kendisi gibi madenci 11 yakınını kaybetmiş bu nasıl bir acı Allahım

beni ne kadar cok sevdigini, bana ne kadar cok deger verdigini her hareketinle belli ediyorsun
Ve her zerremde bunu hissetmemi sagliyorsun :116:
O kadar dusucelisin ki :116:
Sendeki, bendeki ve iliskimizdeki bu olumlu degisimler bizim sabrimizin mukafati :116:

İliskimizin yoluna girmesi icin 5 yıl gecmes gerekiyormus

umut...ne kadar sihirli bir kelime....sende olmasan nasıl dayanırdık bu kadar acıya..

yüreğim büyuk bedenimse küçücük ..taşımak agır geliyor

Öyle karmaşık bir haldeyim ki duygularm düşüncelerim , belirsizlik.

2 gün konuşmamamızın ardından attığın mesaj bitirme kararı ve sonrasında attığın mesajlarda hep bir pişmanlık hissi vardı .

9 ayda çok şey yaşandı . Boğuldum , bunaldım , mutlu oldum , ağladım ama o mesajı okuduğumda hiçbir üzüntü hiçbir şey hissetmedim.

Evet mantıkla hareket ettim bunun sebebi senin yaptıkların aslında ..

Kendin acı çektiğin için bana da çektirmek için attığın o mesajlar.

Hiçbişey olmamış gibi sabah attığın günaydın mesajı ne oldu şimdi

Hakkımızda hayırlısı olsun .

Son düzenleme:
Yazik geldigimiz noktaya, seninse umrunda bile degil. Artik ben de sustum, hayat ne getiriyorsa getiriyor zaten hayirlisi olsun...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

napiiim canım. önemli olan oradaki vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek. sağol..

Son düzenleme:
Ulan rahatsiz bugun kalkayim da ben Lucky'i mi bulayim dedin, sanane baskasinin oturacagi yerden. Bir sen akilliydin ben dusunememistim yer vermeyi. Sonunda ne oldu gozlerin doldu. Burayi rezil ediyorsunuz siz ve sizin gibiler, o kece gibi yuzunuzu alip coplugunuze geri donun.

Mezuniyet törenini görmek sen üniversiteye başladığından beri hayalimdi hevesimdi biliyordun
Ve katılmadın törene
Beni cok üzdün ne zaman anlayacaksın merak ediyorum
Görseydim törene katılsaydın ne olurdu?
O kep ile cüppe üzerine mi yapışırdı?
Birkaç tane foto çekinseydik de hatıra kalsaydı ne olurdu?

Bu aralar çok mutsuzum, çok karamsarım ve çok ama çok kıskancım. Sen de ne sabır gösterirsin ya duyda inanma. Aferin sana aynen böyle devam et aferin!!!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seni sevdiğimi hep söylüyorum sana askim. İnşallah yaptirdigin Elif de bu ay ugurumuz olsun. Bize Elifimizi getirsin inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kadar çok kaldırımkı bi taraflarini beni sevdiğin halde biraktin okadar çok kendimi degersizlestirdimki beni sevdiğin halde bıraktın olsun acır acır sonra unuturum demek hayirlisi buymus

insanlara kendisini değersiz, yaşamaya bile hakkı olmayan biri gibi hissettiren düşüncesiz bencil insanlar; hepinizden nefret ediyorum. sizin olduğunu bir dünyada yaşamak bile istemiyorum!

yine çeşmeler açıldı aynı sebepten Allahı aydınlığa ulaşayım lütfen

yine iki gözüm iki çeşme aynı şebepten Allahım lütfen aydınlık günler olsun bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…