Seni ilkokul zamanlarımdan daha hatırlıyorum. Aynı okuldaydık alımlı bi kızdın çok. Sonra büyüdük seni çalıştığın yerde görürdüm hep, yolda, cafede.
Muhabbetimiz hiç olmadı ama çok iyi bi kıza benziyordun
Az önce ölüm haberini aldım. Ben bu kadar şaşırıp üzüldüysem dostların, ailen ne haldedir kim bilir.
Ne hayallerin, ne umutların vardır hayata dair, genceciktin çoook genç
Allah mekanını cennet etsin
Her işte bir hayır vardır aşk normalde bu saatlerde Izmirde yanindan ayrilip Ankara yollarina dusecektim.Ama kismet iste:) Olsun bu Cuma geliyorummm amaaa Hem şafak daha bir düşmüş olacak 1 hafta 1 haftadir Ozledim az kaldiiiii Bugunude bitti say Mehtap 4 de sen ona Yine harika vakit gecircez Izmir sokaklarinda, askeriyede Ben seni cok seviyorum ki kıskanç sevgiliiii
sevgilimmmmm
çarşamba günü yanına gelirken mis gibi kokmak için o gün beni koklarken sevdiğin parfümden aldım
çarşamba birde güzel bir plan yaparsan ve kendimizi deniz kenarında bir yerde bulursak güzel olacak.
mavi gözlerinden öpmek istiyorum
"Duasız üşürmüş yürekler bil.
Sana bir dua eden olsun,senin de bir dua ettiğin.
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan,sana ummadık kapılar açan.
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır,seni böyle ayakta tutan......"
En saf,en samimi,en içten ,en büyük,en güzel ,en hayırlı duaları M seninle.Rabbim seni bütün kötülüklerden korusun.Ne olursa olsun herşeye rağmen her zaman yanındayım unutma bunu.DUALARIM HEP SENİNLE.....
Insan olan bir tesekkur eder be. Hayatinda kac kisi seni merak edip, "senin icin dua ediyorum" dedi... Kimse kimsenin umrunda degil. Bu kadar odun, bu kadar gorgusuz oldugunu bilmiyordum. Birsey degil, kuru bir tesekkur lan, cok mu zor? Iki gundur sana sinirliyim.
Eskiden alcak gonulluydun, bu tur seylerde mutlu olur, tesekkur ederdin, ben de mutlu olurdum. Simdi mutlu etmek yerine sadece egonu sisirdigimi dusunuyorum. Sana kayitsiz sartsiz tapan biri degilim malesef, adam yerine koyulmadigimi gorunce seninle ilgilenmeye devam edecek degilim. Ben sana boynumun borcunu yapmiyorum, sana bir iyilik yapiyorum. Bir kelime tesekkur etmeye tenezzul etmiyorsun. Benim verdigim deger, benim gosterdigim ilgiyle kendini birsey sanip artistlenmeye basladin. Artik herkese ederi kadar canim, bundan sonra seni ne arar, ne sorarim.
Annnneeemmm seni düşünmek bile içimi aşkla dolduruyor.
Koşa koşa işten gelip sana sarılmanın hayalini kuruyorum resmen.
Öyle güzelsin ki... Mis kokulu annem benimm.
Hayatımdan çıkardığıma seni şaştın de mi?E dostluk iyi kötü günde.Kötü günde dinlemezsen derdimi iyi günde bi zahmet çekip gideceksin yanımdan.Ohhh gereksiz insanlardan arındıkça hayatım daha bir aydınlandı.Bu arada ales çok zordu diyip diyip moral vermek bir yana hep yüreğime indirdin sınavdan önce.O sınav sana zormuş şekerim meğer bana değil.
Herkese bir şeyler anlatmasına anlatıyorsun da, sorun anlatış tarzında veya anlattığında değil güzelim...
Sorun kendini , kendine anlatamayışın da..
Önce sen kendini bir anla , analiz et sonra gel bir şeyler anlat .. (= Yordun be..
Gelgitli davranışlarından, kendi kendini kurup doldurmandan, güvensiz bir tip olmandan gına gelmişti ama bugün sergilediğin kraldan daha kralcı, küstah davranışları hiç beklemezdim... O kadar insanın kalbini kırdın umarım rahat uyuyamazsın...