Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 seneyi yedin simdi baska hayat kurmussun insallah bedelini odersin ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anlasamadigimiz asikar nolcagimiz belli degil napcam ben senle yaa..ailelerde biliyo ama yok odun adamin tekisin nasi olur senle bilemiyorum..kafakaris bulanikkk

Bazen gunahini aliyorum ozur dilerim icimdeki kotunun sesi!

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

ayy her geleceğin zaman bir bahane uyduruyorsun, yok temizlik, yok kardeşime bakıyorum, yok yemek yapıyorum, annem bırakmıyor geleyim diyemiyorsun be kızım

bana bir şeyi on kere söylettirmeseniz ne güzel olur, ne güzel...

Sesim kötü geliyor diye bu kadar üzülmene gerek yok hayatım. Bir iki güne toparlayacağım inşallah..
Takma kafana.. (=

Offf bi korkmasan herşey çok güzel olcak.en sonunda gelenle gitcem haberin olsun oduuunnnn

سبحان

İçimde firtinalar kopuyo ne kalabiliyorum ne gidebiliyorum.en iyisi bedenimi burada birakip ruhumu uzaklara gotirim;(((

سبحان

"Ben doverim hem de çok doverim.ama severim de. Ne de olsa evlat" xdxd

beni sinirlendirmek heralde tüm amacın......

Eger o gun sana gulumseseydim onu birak yuzune bile baksaydim beni yanlis anlardin
Bunu hic istemem. Ne uzmek ne uzulmek... Kalp kirmak... Cok korkarim birini incitmekten. Bosver sen beni yoluna bak benden daha iyileri cikacak karsina. Allah yolunu acik etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…