Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar; meme görmekten içim dışıma çıktı sabahtan beri.. evet, anladık, güle güle kullanın ama her şeyde aleni paylaşılmaz ki.. bir de albümler herkese açık yapmayın yahu..

seni bırakmam için mecbur ettin beni , yoksa seni ççooookk seviyorum , sen başkasın hayatım benimmm , hayatı da bitirdin sevgiyide bitirdin ..

Bıktım vedalardan Gitmesen yarınn alıştım yine çok alıştım ne zaman gecti be 10 gün gitme artık nolur gel bitsin askerlik artık nolur!

şimdi sen böyle horlamıyor da, resmen aslan gibi kükrüyorsun ya.
hehh işte eğer o çocuk senin sesine bir kere daha sıçrayarak uyanırsa, korkarım ki ağzının üstüne oturmak suretiyle seni boğmak zorunda kalacağım

Üzerimi değiştirip saçımı taramaya üşeniyorum şuan of..
Çok uykusuzum ki keşke sabahın körüne almasaydım bileti

neden hakaretlerini gereksiz haksız ithamlarını dinlemek zorundayım anne? neden?
işine gelince ev benim işine gelince değil.. işine gelince bir şeyler...
ne olursa olsun sürekli sinirlenip duruyorsun.
acaba ne zaman delircem?

Allah da şahit ki gözümü kırpmadan saat 12lere kadar çalışıyorum gene de sükut ediyorum ama bu yersiz kaprislerinize bu suskunluğum fena gelecek...
Fırtına öncesi sessizlik yaşıyorum Allah da biliyor ya!

niye hiç arayıp sormuyosun prensesimizide mi özlemedin bizden ne çabuk vazgeçtiiiinnn

İçimdeki parçanla her daim çok mutluyum... Karnımdaki bu mucizemizle Rabbim kocaman bir ömür nasip etsin bize

yeter ya yeter!
niye sorguluyorsun her şeyi, klavye seslerimi?
kimle konuşuyon kimle konuşuyon kimle konuşuyon yeter valla yeter.
kaç yaşına geldim ne yapıyorsam kimle konuşuyorsam konuşuyorum nereye yazıyorsam yazıyorum artık yeter..
saçma sapan şeyler kurma artık kafanda yeter..
kötü bir şey yapmasam dahi ne yapıyorsam yapayım söylediğim an laf ediyorsun zaten, kızacak yer buluyorsun...
Allah'ım çok bunalıyorum yardım et

hep karşındakileri suçlamak işine geliyor hep.....................

Şehir dışında okumanın zorluğu mu dezavantajı mıdır nedir bu icimdeki tarifsiz sey ya Suan yanımda olsan Annem şimdi? O doktora beni soksan 2dakikada, hem kalbime baktirip içim rahat ederdim hemde seni yanımda hissederdim:26: Yoruldum, sıkıldım herseyden..Neyse ki cuma gunu sevdigime gidiyorum o bana şifa olur belki:26:

istenmediğin yerde niye kalırsın ey eski dost

bana seçme hakkı vermeyişin niye....
bu kadar mı değersizim gzünde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…