arkadaşlar; meme görmekten içim dışıma çıktı sabahtan beri.. evet, anladık, güle güle kullanın ama her şeyde aleni paylaşılmaz ki.. bir de albümler herkese açık yapmayın yahu..
şimdi sen böyle horlamıyor da, resmen aslan gibi kükrüyorsun ya.
hehh işte eğer o çocuk senin sesine bir kere daha sıçrayarak uyanırsa, korkarım ki ağzının üstüne oturmak suretiyle seni boğmak zorunda kalacağım
neden hakaretlerini gereksiz haksız ithamlarını dinlemek zorundayım anne? neden?
işine gelince ev benim işine gelince değil.. işine gelince bir şeyler...
ne olursa olsun sürekli sinirlenip duruyorsun.
acaba ne zaman delircem?
Allah da şahit ki gözümü kırpmadan saat 12lere kadar çalışıyorum gene de sükut ediyorum ama bu yersiz kaprislerinize bu suskunluğum fena gelecek...
Fırtına öncesi sessizlik yaşıyorum Allah da biliyor ya!
yeter ya yeter!
niye sorguluyorsun her şeyi, klavye seslerimi?
kimle konuşuyon kimle konuşuyon kimle konuşuyon yeter valla yeter.
kaç yaşına geldim ne yapıyorsam kimle konuşuyorsam konuşuyorum nereye yazıyorsam yazıyorum artık yeter..
saçma sapan şeyler kurma artık kafanda yeter..
kötü bir şey yapmasam dahi ne yapıyorsam yapayım söylediğim an laf ediyorsun zaten, kızacak yer buluyorsun...
Allah'ım çok bunalıyorum yardım et
Şehir dışında okumanın zorluğu mu dezavantajı mıdır nedir bu icimdeki tarifsiz sey ya Suan yanımda olsan Annem şimdi? O doktora beni soksan 2dakikada, hem kalbime baktirip içim rahat ederdim hemde seni yanımda hissederdim:26: Yoruldum, sıkıldım herseyden..Neyse ki cuma gunu sevdigime gidiyorum o bana şifa olur belki:26: