Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya sen nasıl bir insansin nasil ablasin ya kardesinin halini gore gore hepimizin gozunun icine baka baka nasil bu kadar igrenclesebiliyosun ki? O kiz senin icin kus gibi cirpiniyor sen hâlâ ya sen hâlâ ya.. Insan demeye bin şahitsin ya kardesini uzmeye ne hakkim var senin ya kimsin kizim sen sabah sabah hepimizin moralini bozup defolup gidiyosun.. Sana zerre kadar acimiyoruz uzulmuyoruz ama kardesin bunlari haketmiyor koz final staj okul demeden her sikintida yaninda senin ama sen alismissin bi kere.. Üzülüyorum ona..Hemde cok.. O mu abla sen mi abla belli degil.. Allah seni dogru yola getirsin getirsin ki kimseyi hirpalama ne olur duzel artik duzelkizim duzel be

an itibariyle üzüntüm merakım kızgınlığa dönüştü. yahu dleiriyorum meraktan. bir mesajını bekliyorum. ama sen benim mesajlarımı umırsamayıp ablana rahatça cevap yazıyorsun.!!
ne diyim ben sana ne diyim.....

💑💓

Seninle konuşabilmeyi çok isterdim aslındaL. aynı duygularımı taşıyoruz, başka başka şeyler mi? başından beri biliyordum bişeyler olduğunu ama işte emin olamıyordum. son mesajınla emin oldum. keşke ön yargısız konuşabilsek. belki konuşulacak şeyler değil ama işte insan dertleşmek istiyor, belki kendini haklı çıkarmak için.

sana orada benim hakkımda ne söylediler bilmiyorum, ama anlattıkları kişi değilim ben.. dert anası değilim, isteklerini karşılayamam.. sorunların karşısında sürekli salağa yatıp "" yapmaktan içim dışıma çıktı.. senin için üzülüyorum, pişmanlıklarına ve isteklerine saygı da duyuyorum.. ama yanlış kişiyle vakit harcıyorsun, bende o istediğini alacak ne para var ne de istek.. keşke yapabilsem ama yediğim kazıklardan sonra öğrendiğim en iyi şey, kimseye kendimden çok değer vermemek oldu.. sen de o ülkede, onlarla yaşayıp, onlar gibi düşünüyorsun.. neden farklı olasın ki?

Keske bende sizin kadar umursamaz vurdumduymaz kendini dusunen bencil birisi olabilseydim.
Belki oyle daha mutlu olurdum...

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

düşüncelerime zevklerime kararlarıma eminim derken niye sürekli bana laf ediyosun niye!
senin gibi düşünmek zorunda senin düşündüğün gibi olmak zorunda değilim.
ben böyleyim diyorum inanmıyorsun senin düşüncen gibi kötü olmalıyım, hayret valla hayret ediyorum insanlara...

Ağlamıycam. Yapıcam bunu tutucam kendimi, sana söz verdiğim gibi ağlamıycam. Geçen sene kahkahalarla karşılayıp bitirdiğim bugünü, ağlayarak sonlandırmıycam.
Sözün söz biliyorum, seneye dünyanın bir ucunda da olsan bugün benim yanımda olacaksın.
Seni seviyorum...

Sana o kitabı vereceğim zamanki tepkini çok merak ediyorum
Senin mutlu olacağını düşündükçe salak gibi sırıtıyorum

Eşim demek ne tuhaf geliyor, ama eşimsin bu yüzden ara artık hadi. Laz inadını bırak bi köşeye

Bıktırma usandırma
Yeter beni kızdırma
Gel artık kollarıma
Gül döktüm yollarına

Gel gündüzle gece olalım
Gel gökyüzünde yıldız olalım
Seninle mutlu yarınlara koşalım
Gel beraber mesut olalım

Sana armağan ediyorum nayinom bu parçayı

Seviyorum seni aşk gözlüm senin gözlerin, senin ellerin, senin tenin..İyi ki sensin..

Insan olmak bedava be canim. Korkma yani, bir yerin de eksilmez hani. Senin bir taraflarini kaldirip insanliktan ben mi cikardim anlamadim ki, boyle degistin. Ama sunu da unutma. Ben bir insani yuceltmeyi bildigim gibi, tekrar yere, buldugum noktaya indirmeyi de bilirim. Tek yapacagim sey seninle ilgilenmemek, sevmemek, cok birsey degil. Sen de vazgecilmez ya da bulunmaz hint kumasi olmadigini anlarsin herhalde boylelikle. Buzz gibi sogudum buz.

Sadece sen mutlu ol, benim gozumde ne kadar sevildigini ve deger verildigini anla diye dusunup de olusturdugum mesaji tasa gondersem, tas bile dile gelir tesekkur ederdi. Sen nasil bir insansin anlamadim ki. Artik kiymet bilene canim, kiymet bilene...

"Deger verdim yeteri kadar, artik herkes ederi kadar".

beni whatsapp dan gizli gizli takip eden sapığım, yiyorsa bir mesaj at annem ne ka gizlenirsen gizlen, ben bulurum, dedektiflik benim işim baby

Son düzenleme:
Yazacak güzel şeyim yok . Yaşanmışlık ve yıpranmışlık , öfke ve kızgınlık var .. Ben hiç evimi hiç sevmedim , evlendiğim ilk günden beri sevmedim hem de .. Üzerinde yattığı koltuğu , sızdığı sandalyeyi , izlediği televizyonu , kullandığı banyoyu , mutfakta kahvaltı yaptığı masayı sevmedim ... İlgisizliğini , sorumsuzluğunu , suskunluğunu, bencilliğini , merhametsizliğini sevmedim .... Beni evliliğe ikna edip verdiği sözleri vaadleri tutamamasını , ailesinin yanında başka benim yanımda başka olmasını sevmedim ... Ortak bişey paylaşamamızı , yanyaneyken konuşmamanızı , sabah başka akşam başka olmasını , dengesizliğini sevmedim ... Aynı evde beni tek başıma yalnızlığa mahkum etmesini sevmedim ..seni çok seviyorum deyipte.;sevginin ne olduğunu bilmediği için sevmedim . Güvenimi yitirmesini , ona olan sevgimi ve saygımı bitirmesini sevmedim ..aylar boyunca her sabah yataktan ağlayarak ve tek başıma kalkmama sebep olduğu için , hasta olduğumda bana bakmadığı için. Bana sahip çıkıp , koruyup kollayamadığı için, ne koca , en önemlisi 'iyi bir insan' olamadığı için onu sevmedim .... Boşandım .. Şimdi geriye bakıyorum ve anlıyorum ki ;Ben onu HİÇ sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…