- 16 Eylül 2013
- 555
- 144
- 53
"Kac gundur agzina geleni saydin kizim, yeter kendin icin hafifle artik" dedim. Hani kufretme, ya da "hiyar" filan de, agir olmasin dedim. Ama yok ya. Ismini facebookta gorunce yine kufrediyorum. Ediyorum yani. Hayir artik benim bile midem bulanmaya basladi sana sayarken, ama refleks gibi kufrediyorum be. Yok boyle birsey. Benim gibi bir insani bu raddeye getirmek buyuk bir basari, buyuk caba aslinda. Ben dun selam verdigim, dun sevdigim insana bugun dusman olmam. Ama sen hakettin, gercekten hakettin. Cok cabaladin aslinda. Ben senden vazgecmedikce, sevmeye devam ettikce daha da ilerlettin. Hadi bakalim, vazgecildin, budala. Sen kendini vazgecilmez mi saniyordun? Oyle bir tekmeyi yersin ki felegin sasar, sadece inmez, dusersin kaf dagindan. Yedin iste tekmeyi. Silindin. Sana olan kinim bitmiyor, ben hala bitmesini bekliyorum.
Henuz senin haberin bile yok, ilerde benden yana gormeyeceklerine(!) hazir ol. Seninle dialogu kestigimi bilmiyorsun bile, cunku kestim.Sana bu kadar kizip kufrettigimden en ufak haberin yok. Icimde yasiyorum ne yasarsam. Tutup da kavga edecek degilim, artik sildim bitti. Sana ne zaman benim gittigim dank edecek, ne zaman hareketinden pisman olup bu duruma uzulmeye baslayacaksin, ancak o zaman benim icim rahatlayacak. Cok guzel olacak. O gunleri sabirsizlikla bekliyorum.
Belki bir gün güneş ikimiz için doğar
Yıl 2014 hala mı dinlenir
Beni bırakmaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?