Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne kadar cok dolmussun sen ya 😯

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

büyük sehir bana göre degil bize göre degil biz küçük yerin adamıyız,kalabalık insanlar garip.nerde bizim memleketin sıcak kanlı insanları.insallah burdan en yakın zamanda gideriz tayin olup.burada yasanılırmı.neresi güzel ya büyük sehirmi benden uzak olsun.burdan kurtulana dekte sabır versin Allah bana

uzak mesafe arkadaşlıklarına güvenmiyorum artık.. sana da güvenmiyorum aslında, sadece kalbini kırmak istemiyorum.. ama bu sefer çok farklı olacak, yeter artık deyip uzaklaşan taraf ben olacağım.. hepinizi çıkaracağım hayatımdan tek tek.. ondan sonra ne siz beni arayın ne de ben sizi.. gerçi ben bu filmin sonunu biliyorum, şimdiden sağlam bir ayakkabı bulun kendinize de peşimden koşarken yıpranmasın sonra

veeee sen.. senden hala nefret ediyorum.. az önce telefonla konuştuğum arkadaşım bile hayret etti bana attığın kazığa.. bunu sana nasıl yaptı dedi.. ama merak etme senin gibi bir akıllıyı (!) tekrar bulamayacağı için sana yalvaracak yakında beni geri al oraya diye dedi.. valla ne yalan söyleyeyim seni yalvarırken görmek şu an için tek isteğim.. sadece "senin gerçeğin benim hayalim" arabeskini yaptığın için neler düşünmüştüm ben sana.. sek salağım ben, hatırlattığın için teşekkür ederim..

keşke bana karşı açık olsan çocuk, kolaylaştırsan hayatımı

Yarin goruselim heh tamam goruselim nolcak??bu kezde sen mi terkediceksin beni??nedir benim bu kaderim allahim sen ver caremi..yoruldum ben cok yoruldum ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Facete fotoğrafını gördüm. Ne çirkinleşmişsin ya iyiki seninle evlenmemişim

Dua ediyorum Allah sana o iki erkek evlattan sonra kız evlat vermesin ahım çıkar ..

Aşkım kulağım yanıyor yanımda olup ovalasan ya belki geçer :85:..

Söyleyecek öyle çok cumlem var ki sana hepsi birikiyor icimde. Yine zaman durdu sanki. Nasıl da hissediyorsun halimi o anda telefon caliyor ya diyorum nasıl bi his bu. Gercekten nasıl hissediyorsun sevdiğim? Agladigim anlari? Nasıl çalıyor o telefon tam ben aglarken? Özledim işte çok özledim, artık telefondan degil de yanimdan duysam sesini varlığını telefondan degil de ellerini tutarak hissetsem? Son 71 gün. Elbet biter...

Söylenecek o kadar çok şey varken içimde.Cümleler kısalıyor kuramıyorum olur muyduk biz ?bence olsaydı iyiydi üzecektin beni belki hep üzseydin ama ihanet gibi büyük şeylerle değil seni sevmek seni görmek içimi kıpırdatan gözlerimi güldürenn deli gibi mutlu eden birşeydi.Biliyorum pişman oldun üzüldün unutmadın yada emin değilim hiç sevmemiş de olablirsin diyemem sevgini hissetmiştim ama unuttuğun tek şey ben kafeste kuşun değildim ne kadar sevsemde sen vazgeçilmez değildin aslında sevilmeye değer pek bişeyinde yoktu şeytan tüyün sadece ama gönül bu ya sevmişti seni şuan seni ne kadar sevdiysem o kadarda ah ediyorum o kadar da mutsuz ol diye dua ediyorum çünkü ben şuan senin yüzünden kaybettiklerime yanıyorum ve hayatımın yönlenmesinde etkili olduğun için kızıyorum sana çok kzızıyorummmm kzıyorum kızıyorum hayatımı ziyan ettiğin için lanet ediyorum sna Allahım yukarda inş bana yaşattığın şeyleri sende yaşarsın beni çok ararsın bana yanarsın inş mutsuz olursun ve benim gibi herşey yolunda olmasına rağmen mutsuz olmana bir sebepp yokken bulamazsın hayatın anlamını tatsız bir hayat yaşarsın yavan...

Dusundum de, arkadasliklarimi bitirdigim, bicak gibi iliskimi kestigim arkadasliklarin sebebi hep ayni. Demek ki ben bu davranisa kesinlikle tolerans gosteremiyormusum, benim kendim icin en hassas noktalarimdan biriymis. Onu anladim. Belki Aslan burcu olmamin da etkisi vardir. Zira yuksek ego sahibi bir Aslanin umursanmamayi, adam yerine konmamayi kaldirabilecegini asla dusunmuyorum. :)

Sen de israrla bunu yaptin, ve simdiye kadar sildiklerimden hicbir farkin, ustunlugun yok. Onlarin da hepsi benim samimi arkadasimdi zira, ama bu yetmedi. Eskisi gibi olmayi gectim, bir daha gorusecegimize bile ihtimal vermiyorum. Psikolojim ve ozsaygim sozkonusuysa kimse icin taviz vermem. Senin icin de tabii. Biliyorum ki bizim aramiz sonsuza kadar bitmistir. Seninle olan gorusmem akraba oldugumuzdan dolayi, dugun ve cenaze gibi yerlerde "karsilasmaktan" oteye gitmeyecek. Yoksa sen yoluna ben yoluma.

Ilerde birgun dank eder de sorarsan, sana da soylerim belki bunlari, simdi uyumana devam et.
Sana olan kizginligim ve kinim azaldi. Zaten kin tutamam ben oyle. Daha da azalacak, sana ne kizacam ne sevecem, senin benim icin hicbir anlamin olmayacak. O gunu bekliyorum.
Sozlerimi cok sevdigim, biraz da artistce bir lafla bitirmek istiyorum. Artik seninle biz, iki dusman bile degiliz.

Bazı topiklere kaç kez Soma'ya yardım için para topluyoruz dedik,bir kişi ciddiye alıp yazmadı,ne konuya ne mesaja.

Bu duyarsızlığı anlayamıyorum.

Nasılsa bizim başımıza gelmez,nasılsa oraya verecek parayla çeyiz alırız.

Ölen öldüğüyle kaldı velhasıl.

başkasına sinirlenmen bana patlaman kızman anlamına gelmiyor.
benim suçum olmadan olan şeylerde beni suçlayamazsın.
aile konularında zorunda kalmazsam ağzımı açmamaya çalışcam artık en azından bi konunun sıkıntısından kurtulayım.
çalışınca yaparsın çalışınca edersin çalışınca şöyle böyle diye diye kurtuluşum yaptınız bunu bana.
ben söyleyince de suçlu ben oluyorum ama niyeyse! hayırsız falan değilim ben, her şeyi kötü ve yanlış algılayan beni suçlayan sizsiniz.
alakalı alakasız her konuda sinirlen kız suçla. çok zorlanıyorum artık. bu sinirim sayende, sayenizde!
beni tanımamak için inat halinde çevrem... niye niye niye...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…