Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok ozledim cokkk...simdi bi baskasinin nisanlisisin belkide kocasi...calsitigin kurumun amblemini bile gorunce kafam gidiyor,icim yaniyor..keske diyorum hep...bu kadar iyiyken neden neden biraktin beni??keske kardesinle tanissaydim o sebep olurdu en azindan seninle iletisim kurmama..kismet iste...dilerim aklina geliyorumdur...tek sorun vardi tahminimce...korkuttum seni..ama anlamadin bu asiligin icinde sana kuzu olucak koca bi yuregim oldugunu...don be ruh ikizim,benzerim,yanima yakisanim don....her halinle kabulum yeterki donnnn....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi don gel oradan. Merak ediyorum, o kadar cok merak ediyorum ki buna bir tepkin olacak mi diye. Zaman cabuk gecsin. Ben de gorup muradima ereyim. :)

Sanki yasadiklarimi okudum sanki kendimi dinledim yazdiklarinla ben hayatimin erkegini buldum ama iLiyor insan uzaktan kizimi olacakti bizim hayalimizdi bi kizi oldu ama bize ait degil ona onlara ait hep mutlu olsun diye dua edyrum pisman degilim dedigin gibi bitmesi gerekiyodu BITTI BENI DE BITIRDI YOK ETTI IMHA ETTI...

10 yaşındaydık tanıştık seninle.. az-uz değil 20 senedir arkadaştık.. birbirimizin her türlü sırrını, üzüntüsünü, hayallerini, korkularını bilirdik.. birbirimizi kendimizden bile iyi tanırdık hatta bazen birimiz konuşurken diğeri tamamlardı.. ne ara bu kadar soğudum senden? en son yediğin "halt" mı sebep oldu, yoksa daha önceden mi vazgeçmiştim arkadaşlığımızdan bilmiyorum.. tek bildiğim seni bir daha görmek istemiyorum.. ne mesaj atmak, ne selam vermek istemiyorum.. babanı gördüm bugün, ailenin yüzüne bakarken senin adına ben utanıyorum.. bana arefe günü attığın mesajla vermek istediğin "madem s..tım neden sıvamıyorum" mantığını da çözdüm.. yiyorsa diğer kızlara da anlat "büyük, umutsuz (!)" aşkını.. git kiminle istiyorsan takıl, bir ömür boyu koş o pislik insan müsveddesinin peşinden, ama adımı kullanma artık.. özetle bundan sonra sen yoluna ben yoluma..

Duydum ki,kızın olmuş ,bu nisan..
O insan dünyaya gelecek diye ayrılmışız belli ki..
Ben ise yine yalnız..
Yine sevilmeyen..
Yine korunup sakınılmayan..
Sonra..
Yaralarımı sarıp,ayağa kalkıyorum..
Yolcu yolunda gerek''diye diye..

Son düzenleme:
Seni tanıdığım zaman benim için gerçekten doğru biri olduğunu düşünmüştüm ve evet kabul ediyorum mükemmele çok yakınsın. Ama beni deli deli sevebilir misin? Sana ihtiyacım olduğunda sesimi çıkarmasam bile yanıma gelip bana sarılabilir misin,hissedebilir misin ne hissettiğimi? Bütün prensiplerinden vazgeçebilir misin bu duygu için? Senin için sıradan ve hatta sana çirkin gelen bir şeyi sırf benim olduğu için bana ait olduğu için sevebilir misin?Benimle bütün olabilir misin? Gözlerine baktığım da anlayabilir miyim benimle aynı şeyleri hissettiğini? İşte ben anladım ki bunlar seninle yaşayabiliceğimiz şeyler değil.Sana olan hislerim adı da neymiş biliyo musun hayranlıkmış. Bunu yeni anladım anlamak için de 3 sene içten içe mücadele ettim. Henüz aşk yaşamamışım. Benim aşkım değilmişsin sen de. Gerçi kim olduğunu ya da olup olmayacağını önceden bildiğimden değil ama nasıl bir şey olucağına dair ufakta olsa fikrim var artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugün kulaklarını o kadar çok çınlattım ki... sinirden deliye dönmüş olabilirsin

Simdi ogrendim evlenmissin.....adi herifff...ne cabuk ...ne ara buldunda sevdin...allahim bana reva mi bu???icimde hala umut vardi...ne dayanan bi umutsa artik...bitti...yitti...artik yok...o bi baskasinin...allahim tez zamanda unutturcak birini ver verde kurtulayim...nolurrrr ;(

Yarın yazlığa gidiyorummm, baya bi süre kalıcamm beni merak etmeyinnn

Duydum ki popo ustu oturmussun kardes, gecmis olsun

Cok guvendiklerinin de ailenin de ne mal oldugu ortaya cikti, hepsi sana sirayla kazik atmislar. Sen de gozlerini acik tutsaydin be keske abicim, Cherry nin icten pazarlikli, cikarci, asagilik insanlarla hicbir ortak noktasi olmadigini gorseydin. Bunca egrinin arasinda tek dogrunun ben oldugumu gorseydin.

Sirada kopekler gibi surune surune gelmen var, iste o zaman var ya, kolumda ruh esim, altimda Audi A5 im, ustumde Chanel elbisem, kucagimda oglum olacak. Ogluma senin sectigin adi koyucam , sen de diyeceksin ki adam olsaydim bu ikimizin cocugu olabilirdi.

Dun ne sacmaladin sen oyle , yoksa mikemmel tenim ve degistirdigim saclarim mi ilgini cekti.

ne kadar salaksın baba ya ,
herseyı sorun yapmak zorundamısın
altı ustu cocugun hattını baska operatore gecıreceksın sanane yanı baska telefona takmak ıcın nıe kestgmzden malmısın nesın bı kes ya

bana doğumgünümde en güzel hediye olacaksın bitanem..
nişan yüzüklerin en güzel hediyem olacak benim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…