Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bi keresinde dolmuşa param yetmemişti de derse gidememiştim ya hani. o gün cuzdanimki para var ya, işte o para kadar bile değerin yok.arkadaş dedik kalleş ciktin. Kicina kinalar yak!

Hadi tatile gidelimmm :)

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Senden beklentilerim yok artik. Gecen sene sorun cikti diye bu sene dikkatli oldun, kastin belki de, sorun cikmasin diye. Ama inan artik farketmiyor. Yani yapsan da olurdu, yapmasan da olurdu. Beklemiyordum. Yaptigin ya da yapmadigin hic bir sey aramizi duzeltmeyecek de kotulestirmeyecek de. Cunku sana karsi duyarsizligim artiyor. Hani eskiden yakinimdin, yakinimmis gibi beklentilerim olurdu. Artik aramizda sorun cikma ihtimali bile kalmadi, cunku sorun da birbirini seven, yakin insanlar arasinda cikar. Simdi ne sen kendini zorla, ne ben sana kizayim. Artik olsan da olur olmasan da olur...

Cok sevdim seni.. Aşkıma karsilik vermedin mesafelerden mi korktun? Bilki sen varsan hayatımda mesafenin bi önemi yok benim icin.. Keske duysan sesimide gelsen sevdiğini soylesen..

bugün seninle son kez konuşurken sarfettiğim sözler sonra diken olup battı yüreğime kanattı .artık tek başımayım şimdiden özledim seni ben keşke birbirimizden gitmek zorunda kalmasaydık üzüntüm kelimelere sığmaz

Arkadaşlar, makarnam yine hamur kıvamında geldi, kadınlar üzerine yemek yapımıyla uygulanan baskı yani tırnak içinde beceriklilik düzeyi bende sıfır (0).
Makarnama bakıp bakıp şu şarkıyı dinliyorum; so sad arkadaşlar so saaad.

[video=youtube;iDrUA8F7Vn8]http://www.youtube.com/watch?v=iDrUA8F7Vn8[/video]

Aşkı en güzel özetleyen cümle;
''Kardan adam güneşe aşık olmuş'' (F.Düzağaç)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazen asla birlikte olmaması gereken iki kişi , bazen de birbirinden ayri asla mutlu olamayacak iki kişi olmayi nasil becerebiliyoruz inan bilmiyorum...

Son düzenleme:
O günün yorgunluğuyla akşam üzeri iş çıkışı oraya gelcekmişiz, sonra bir de spor yapacakmışız , sonra birde basketbol oynayıp ardından akşam havuza girecekmişiz ha..
Bu tempo bana göre değil bro..
Gözümden uyku akıyor , ne sporu ya..
Siz koşun , ben fitim ..

Ettiğimiz dualar için çok şükür oldu diyeceğimiz günler gelir yakında hayırlısıyla inşaAllah nayinom...

Rabbim yarına bırakıyormuşta yanına bırakmıyormuş insanın...ne büyüksün....

sanırım eskiden bitmesin ayrılmayalım dediğim bir ilişkimiz vardı. ama sanırım ben artık eskisi gibi hssetmiyorum. sonunda bitecek biliyorum. yazık ki sana hissettiğim o derin güçlü duyguları sen kendi ellerinle mahvettin. şimdi istersen sen ayrıl. inan zerre kadar üzüleceğimi düşünmüyorum. beni haketmiyorsun çünkü.

Vay be neydik ne olduk, Şuanki durumumuz çok şaşırtıcı ve güzel. Bir de sorunlarımız olmasa, ohh tadından yinmez

İçinde bulunduğum durumdan çıkmam lazım en kısa zamanda "Biliyorum ! " ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…