Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben anneme nasıl yoğun bir aşkla bağlıysam ve ona asla doyamıyorsam, sen de aynı şeyi benim için hissediyorsun.
Değişik bir şey bu. :44: Hem de hayatında o kadar kız olmuşken ... :26: Toy olsan abartıyor diyeceğim de, öyle değil.
Nereye kadar gidecek böyle?

Anne, ben aklımdan asla senin anladığın şekilde bir şey geçmeden en küçük bir şey söyleyince başına kakıyor oluyorum da sen şuan onlara bu anlattıklarınla ne yapıyorsun? Bu başa kakmak gibi daha çok asıl. Onu yaptım şunu yaptım. Hadi iyi niyetlisin, e ben? Yada bir başkası?
Hiç uyuşmuyoruz seninle anne.

Evet annecim beni övdüklerinde sen yetiştirdin, ama biri sinirli falan dese senden değil
Ha bir de beni övdükleri konuda sen onlarla aynı fikirde olmasan da durum pek değişmiyor gibi. Kabul etmiyorsun bir şeyleri.
Bol bol sinirle yetiştirdin beni anne.. Ki hala değişmedin. Her şeye kız en küçük şeye bile. Her şeyden çok sinir gördüm, beni kısıtlamanızı gördüm. Her şeyini yaptık ettik aldık demekle olmaz, maneviyat da önemli..
Şimdi tersini olmasını istesen de kısıtlamalar özgüven eksikliğime, çekingen olmama neden(kendim azalttım, değiştim, değişiyorum inşallah). Bazı şeyler fıtratında da olur insanın ama dikkat edilebilir, bazen olanın üstüne katlanır, bazen değiştirilebilir, bazen de çocuk gördüğünü alıverir direkt. Sen doğduğunda ben yoktum, ben doğdum, yani sen hep böyleydin ben yapmadım böyle seni.
Bir şeylerin hıncını çıkar sen bizden.. Boş yere huzursuzluk oluyor bazen. Sen olmasan da yapacağımız bir şeyi önce sen kızacaksın şimdi dinlemeyelim diye yapıyoruz bazen. Bazen hoşuma giden bir şey paylaşmak istiyorum ama kızacak, hevesimi kaçıracak bir şey çıkaracaksın biliyorum anlıyorum...
Ben bir kere kendi kararımı vermek istediğimde, kendimi daha iyi bildiğimden beri zıtız. Beğenmiyorsun beni. Aslında ben gerçekten kendimi iyi biliyorum, bir bireyim.. Bunu da bir türlü anlamıyorsun. Kendi kararlarım var. Aileci biri de olamadım...
Hoş beğenmediğin özelliklerin bazıları kendinde de mevcut ama ben boş yere değil sabrım taşınca, kaldıramayınca tepki olarak vs. gösteriyorum genelde. Senin istediğin gibi biri de olamam zaten.
Bazen de herkesi kendin gibi yada başkaları gibi sanıyorsun.. Kötü yönden çoğunlukla.. Hiç aklımdan bile geçmezken demek istediğimi yanlış anlaman gibi.. Şaşırıyorum, kırılıyorum.
Neyse işte, babam mesafeli sen de böyleyken ben hiç sevgi dolu olmadım. Sarılıp öpmedim seni seviyorum demedim falan. Olamadı, böyle şeyler olunca yapamıyorum, içimden gelmiyor. Zaten bende de mesafe var işte. Geleceği bilmiyorum bakalım.
Diyorsun ya, herkes önce kendine bakmalı, her yaşta bir şey öğrenilebilir, denemek gerek...
(Böyle yazdıktan sonra da kızıyorum kendime sıkılıyorum ama gereksinim duyuyorum bazen...)

Son düzenleme:

Hep rüyalarda kalmasan hanii
Artık gerçek alemde de göstersen yüzünü
kimsin nesin nerelerdesiiiinnnn

Birine bir şeyi ima ederken beni karıştırmasan olmuyor mu?
Yok yahu, kesinlikle yalnızım!

Arkadaşlar maaşlı çalışanların emeklerini, yeni orta sınıf zevkleri gerçekleştirmek için kullandıklarını gördükçe içim acıyor arkadaşlar. Özellikle şu forumda, kadınlarımızın bunu adeta bir sidik yarışı haline getirip paylaşmaları...

Sınıf bilinci falan, mutsuzluk falan ve cognitive...

Ve bütün sosyolojik argümanlar, eleştiriler şu fotoğrafı gördükten sonra çöpe gidiyor.

"Cenaze kaldırma oyunu oynayan çocuklar (Gazze)"

Son düzenleme:
Kendini coook zeki saniyorsun yaa o kucuk beyninle bunu nasil dusunebiliyorsun sasiriyorum cidden.
Beyin yerine ne tasiyorsun acaba aptal!!!

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Eskiden kimseye bir şey demeyip sana dediğim de kıskanır kızardın, ama yeri gelince de kızım kimse için bir şey demiyor hiç maşallah falan derdin.
Şimdi söyleyince de hoşuna gitmedi, istemiyorsun.
Umarım bir şeyleri anlamışsındır.

Eski gülüşlerimi özledim beni özledim kafam allak bullak keşke seni dinleseydim Kimseye anlatamıyorum bir zamanlar en yakınım olan sana bile...

Objektif davranmaya çalışıyorum ben anne kimseyi korumuyorum!!!
Onların da hataları vardır yok demiyorum ama insanın yakını konuştukça daha çok sinir oluyor, yakınındakine söylüyor yapmasın diyor! Uyarma gereği duyuyorsun sanırım.

Son düzenleme:
Yahu, biri a dese hemen hayır hayır b diyeceksin.
Ya insanlar niye her lafın altında kötü bir şey arıyor vallahi bıktım
Sürekli bir karşı çıkma isteği.....

Son düzenleme:
Gozlerinden okudum ben herseyi artik ne desen bos

insan olun demedim , degilsiniz dedim !!!

intikam hırsımı tekrar tekrar kamçılıyorsun.iyi bakalım..bundan sonra olacaklardan sorumlu degilimm
biraz da sen üzül o zaman .bu kadar rahatlık yeter pisslikkk

Anne benle uğraşma artık lütfen..
Yahu bu yaşta kimle konuşacağıma kime ne yazacağıma sen mi karar vereceksin..
Hep bir haltlar karıştırıyo oluyorum sana göre..
İşe girince adamdan sayılacak mıyım? Hep aynı şeyi söylüyorsun ya, işe girince işe girince diye.. Ben söyleyince de hayırsız oluyorum.
Hep onun bunun çocuklarını örnek göster sen.
Herkes her şeyi açıkça söylüyor gibi sanki.. En normal şeye bile laf eder böylesine öfkelenirsen tabii saklarım.
Kendimce hatalarım oldu ve ben kendi hayatım için derslerimi almayı bildim, kendi kararlarım, doğrularım var.
Kendimi övmek istemiyorum ama anne, gerçekten o kadar çok insan var ki ben de olmadığı halde var sandığın o kötü huylara sahip. Daha beterleri de elbette. Karşılaştırmak ne kadar doğru ki zaten?
Beğenmesen de ben böyleyim yapacak hiç bir şey yok. Ve ben kendimi seviyorum, memnunum.
Ben kimle ne konuşacağım nereye ne yazacağımı bilmiyor muyum..
En ufak zararsız bir şeyi söylesem bile kızan sensin!
Çok bunalıyorum ben çok.
...
Evet hep sen haklısın, daima sen haklısın, aynen öyle!

Hassas olabilirsin..
Ama ben de hassasım.. Boş yere çokça kırıldım ben...
Ve eminim, şunları okusan öyle bir kızar öfkelenirsin ki.. Allah'ım kim bilir ne dedim ne kadar büyük bir şey yaptım.. Bir düşüneyim demezsin anında hayırsızın önde gideni olurum..
Doğrular hep böyle işte.
Sonuç; yine kırılan bir ben...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…