Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salı Verdim Yüreğimi Gözlerinin Semasına;
Ne Varsa İmtihanım Aşktan Yana Amenna..

Bebeğimiz olsun istiyorum yaauww
Beni istemeye gelin artık
Evlenelim artıkkk :84:

Biraz da cesaretti aslında aşk. Gözünü budaktan sakınmamaktı. Ve kabullenmekti olanı da, olmayacak olanı da...

çok özledim şuan seninle konuşabilmeyi yanında olabilmeyi çok isterdim geçsin artık bu zaman bitsin bu askerlik

Sinirden diş etlerimi kanata kanata fırçalarım ama şu saatten sonra gururumdan zerre ödün vermem
Mutlu mu olurum mutsuz mu orasını da bilemem ama bundan sonra böyle
Bu hale getirenler utansın ya da utanmasın iyi ki bu hale gelmişim yeter be .

etme cahille muhabbet küstürürsün, silme cam kırığıyla gö..zünü kestirirsin

Belki de hayırlısı böyle olur. Dediğimi düşün.

Seni istiyorum artik bitsin isler gucler sadece benım ol dayanamiyorum artik

insan olun demedim , degilsiniz dedim !!!

senin allahın, seni bildiği gibi yapsın. bela etme döner senı bulur derler, bulmazsa...

( lütfen her boku uzerınıze alınıp ınsanı delı etmeyın, ben burayı reel hayat ıcın kullanıyorum; sizi bilemem... )

Son düzenleme:
Beni iyice ihmal etmeye başladın artık....
Şimdi arasam sorsam tüm gün neden sesin çıkmadı diye
Ehe öhü ühü ders çalışıyorsun diye aramadım bik bik bik edeceksin
Hep bir bahane bulursun kendine zaten
Sanki kafamı kaldırmadan 24 saat ders calısıyorum ben..
O yüzden arayıp da sormayacağım
Kafayı vurup yatacağım.

Son düzenleme:
Hem hic bir seyden haberin yokmus, hic bir sey olmamis gibi davraniyorsun. Hem de yedigin haltin farkindaymis gibi davraniyorsun. Seni anlamiyorum. Dusundukce de icinden cikamiyorum. Ama benden hic bir cevap, tepki almayacaksin. Ta ki durumu farkedip en azindan bir "ne oldu" diye sorana kadar. Senin gibi insanlara tahammul edemiyorum aslinda, sadece sana biraz zaafim var itiraf etmek gerekirse. Sana cevap vermeyecegim, cevapsiz, ilgisiz kal.

Bundan sonra suscam istedigin hakareti et bana ben hicmisim bu uc gunu hayatim boyunca unutmiyicam sana muhtac olmasaydim keske sevgili olsaydik nisanli olmak yerine ozaman arkama bakmazdim hep senin ailen degerli ben hicim eski seni istyorum benim icin herkezi silen sen simdi herkez icin beni siliyosun doldurusa gelmenden biktim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

11 'i 12 yapıyosun 40 'ıda 49 yaptın çakal seni gördüm ki gördüm ki.. puanları bundan sonra sen yazma ben yazarım
Senin kalemde bir yamukluk var

Kimsin su an nerdesin allah askina cik artik karsima hayat arkadasim!!gelll en guzel gunlerimiz,yaslarimiz birlikte gecsin....anilarimiz olsun..oglumuz olsun soyle en karasindan..aŞk gel gir dunyama artik....allahim hazirim bennn............

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar lütfen bana "şekeriiim" diye seslenmeyin arkadaşlar. Siz "şekeriim" diyince, bi'an şişman, parıltılı kıyafetleri abartılı makyajı, kabarık sarı saçları olan pavyondaki "baş abla" olan birinin birazdan kalçama şaplak atarak "az cilveli olsa iyi parçaaa hahahahhaahha ahahahahah hahahahh " diyeceğini sanıyorum.

"Şekeriiim ahahaah ahahha hahahha"

Hayatta ki en büyük pişmanlığım.. keşke seni hiç tanımasaydım.. keşke bütün bunlara son verecek gücü bulabilsem kendimde.. keşke bi kaç sene öncesine dönebilsem.. keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…