Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne yapmaya çalışıyorsun?
Bence beni denemekti amacın.
Denediğin müddetçe isteklerin doğrultusunda hareket ederim.
Aklımdan ve kalbimden geçenleri ruhun duymaz.
Hahahahah [emoji39][emoji48][emoji106]

Allahım burada bi tane hiiçç hazzetmediğim bir tip var yarabbim bu kadar kibirli ve terbiyesizmi olunur yaa.. sözde birde anne bu, millete ortam insanı diyor birde, ahh dışardan şu yazdıklarını bir görse.. ezik beyinli olduğunu bir anlasa.. zaten hesabıda pasif edilmiş kim bilir yine kime laf attı o zehirli dilin

Balkonuma gelen güvercinler, lütfen artık gelmeyiiinn.. Umarım okuyorsunuzdur burayı

sende yoksun artık yapayalnız kaldım şu hayatta .her şeye rağmen yanımda olan tek insandın ama seni daha fazla üzmemek adına bu kararı aldım bir gün sende anlayacaksın bunu .bütün bunlar geçip gittiğinde mutlu biri olmanı dilerim adamım

Bir kez daha içimi ısıttın şu sıcak havada

Tamam sonuna kadar haklisin valla sen yapsan ben hayati sana zindan etmis dunyalari basina yikmistim kabul.. ama sende kabul et sonra kiyi kiyi yanasip omuzuna basimi koyup konuyu kapatmistim simdi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi gel artik Sıkıldım
Evde gorusucez senle safim benim saftirigim cok kullanan olur seni daha.benim disimi cikarmam gerek anlasildi.sessiz durduguma bakmayin surama geldimi bambaska biri olup cikarim karsiniza.

Arkadaşlar bakın hayat/kader bana hiçbir zaman romantik yüzünü göstermedi arkadaşlar. Sevdiğim şiir kitabıını alıp sahile gittiğimde karşıma "aa bu kitaptaki şu şiiri çok severim.:)))) " diyen karşı cins çıkmadı (bize romantik filmlerde bunu vadettiler be kardeşim) bilakis " nöruyon kızım" diye sohbete başlayan "benim de prostatım var hanım kız." diye konuşan emekli olmuş amcalar karşıma çıktı.

Arkadaşlar prostat ve şiir kitabı arkadaşlar. Arkadaşlar güçlü kalamıyorum arkadaşlar.

Son düzenleme:
Ne günlerdi bee :) Cook sukur ki gecti boyle olucagini biliyodum ki zaten ben :) Senden zaten sogumustum sonra o gece onla tanistim ve seni tamamen unutturdu simdi ne seninle ne de onunla konusuyorum sen ölüyosun konusmak icin ikiniz de tek sozumle geliceksiniz ama ben boyle cook rahatim vicdanim da rahat daha nesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…