Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vurdun, kırdın, hakaret ettin, kanattın... canından çok sevdin, kıskandın. uzun yollardan geldin her gün beni görmek için. canını dişine taktın. ama haketmediğimi söyledin. senin eşin olmayı, ileride anne olmayı... sonra yalvardın, sensiz yaşayamam dedin ağladın... kötü günde beni hep vurdun, ben hep sadece ağladım. kalbimi parça pinçik ettin... yinede çok güçlüyüm. gece ağlayıp sabah gülebiliyorum.

yıllar sonra yanımda eşim, elimde sigaram, gözlerim uzaklara daldığında kalbim yine aynı böyle sızlayacak. yine gözümdeki yaş, içimdeki acı sen olacaksın... hep kızardın hakedene git dediğimde, özür dilerdin...

ben seni bunca sevdim... bunca öldüm... 'hakedenle' yuvanı kurduğunda bir genç kadının ahını almış olacaksın... gözümde yaş kalbimde acısın cahm...

Bi seviyorum bi sevmiyorum!

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Seni seviyorum. Sana rağmen seni seviyorum. Seni seviyorsam bundan sana ne, ben seni seviyorum, senle ilgili değil.

Neyin inadı bu tamam beklediğin sıcaklığı bulamamış olabilirsin ama beni öldürsen yine yazmam biliyosun di mi :)

Son düzenleme:
çok özledim beni bazen sinir etsende çook seviyorum seniii......

Sen anlat anlat.. Sonra ondan bundan duyunca bozulma ama...

hayatımda hiçbir zaman kimse için kötü birşey konuşmadım ama ben senin gibi yılan birisini görmedim..
allah herşeyden önce kuru iftiradan sakınsın insanı..
nasıl bi kadınsın sen ya
bana attığın iftiraların hepsini zaten kendin yaptın
ama Rabbim senden kat kat çıkarsın inşallah
benim için iğne kadar değerin yoktu, şimdi varlığın bile umrumda değil..
bana uzak, cehenneme direkt!

seni bu dünyadaki her şeyden çok seviyorum.
bir gün elini tutup işte kocam bu diyeceğim.
ilk kez bu kadar istiyorum bir erkekle olabilmeyi.
bebek de yaparız. istediğin her şeye tamamım.
sarı fırtınam. hayalim.

Çok özledim seni.
Üç yıldır elini tuttuğum adamı yabancıymış gibi takip ediyorum, yazdıklarını anlamlandırmaya çalışıyorum ilk defa yoruluyorum.
Beni artık, benim seni sevdiğim gibi sevmeme ihtimalini düşündükçe kalp krizi geçirecek gibi oluyorum.
Çok seviyorum ama bu sefer sen gel istiyorum.
5 koca gün oldu aptal

Susmak ve konuşmak... Aynı anda birbirine zıt iki eylem... sözcüklerim olmadan konuşabilirim ve sözcüklerle susabilirim. Çünkü burası araf! Hiçbir şeyin mümkün olmadığı ve herşeyin mümkün olduğu tek yer. Burası benim arafım...

Duygularımı koydum arafıma, geçmişimi, geleceğimi, hayallerimi, hüsranlarımı.. Burada sadece ben varım, ben! Senden bağımsız olan ben! Sana bağımlı olmayan ben! İşte arafın ta kendisi oluyorum senden koparken.. Kopmak.. Ruhunun derilerinin yüzülüşü, kalbinin bir kuş gibi can çekişi, nefessiz kalış..

Ne diyordu şair: bırakmıştı kendini yazılmış olana, susmak ve konuşmamak denen cana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…