Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni çok yoruyorsun..
Allah biliyor beni, en yakınım sen bile bilmesen de...

1 ay telefonsuz, mesajsız nasıl olacak?
5 yıldan sonra hiç görüşememek nasıl olacak Kendine çok iyi bak oralarda e mi sevgilim

1 ay telefonsuz, mesajsız nasıl olacak?
5 yıldan sonra hiç görüşememek nasıl olacak Kendine çok iyi bak oralarda e mi sevgilim
Su gibi geçer inşallah
Gittiği yere göre belki de günde 3 kere arar seni, üzülme, bu geçici bi süreç ve bitecek. 'Sayılı gün çabuk geçer' demiycem çünkü insanın çarpası geliyor bi tane, biliyorum. İnşallah yıpratmadan geçer gider 6 ay. Allah yardımcın olsun.

Çok teşekkür ederim. İnşallah çabuk geçer. Nasıl olacak hiçbir tahminim yok. Yarın öğlen teslim olacak. Bakalım hayırlısı olsun.
bu topikte alıntı yasaktı canım banlanmayalım.Tekrar teşekkürler desteğin için

Ders çalışırken bu kadar tatlı görünemez bir insan, gelip yanaklarını ısırıcam ama çalışmanı bölmeye kıyamıyorum

Ben halimden memnunum. Herkesten gitmeyi ben tercih ettim. Ve hiç pişman olmadım. Bana bunu kullanıyorsun ama olmuyor. Çevremdekiler gidilesi insanlardı, en azından benim için. Yalnızlık bana daha iyi, mesafe daha güzel. Anlaşılmamak, kırılmak benim için daha yorucu.

Acaba bir daha konuşur muyuz? Konuşmama ihtimalimiz daha yüksek gibi.
Belki de şu hayatta tanıdığım en iyi kişiydin. Belki de beni en iyi anlayan..
Hiç yüz yüze görüşmedik, değişir miydi bilmiyorum ama sanmıyorum pek.
Ama kötümüz gerçekten kötü olurdu sanki..
Neyse işte, doğrusu oldu gibi.

yüzünü bile görmek istemiyorum yoluma çıkmasan iyi edersin sözlerim sana ağır mı geldi kalbini mi kırdım afedersin :)

özür dilerim sevgilim haklısın üstüne geldim gerekli gereksiz trip attım ve bu yuzden yiine patladın bu konularda seni sıktıgımı söyledin düşünde konuş agzını tuutmayı bil dedin bana ama napi yüz verirsem tepeme çıkarsın diye korkuyorum!!!! hep alttan alan taraf benm diyosun haklısında.. offf bende alttan almıyorum senden bekliyorm bu defada bana çocugunmuşum gibi üstünlük kurmaya çalışıyosun diyosun bi nevi haklısında ama bende nasıl davranmam gerektiğini anlamadm ya cidden özür dilerim şimdi bunları sen okusan iyi olmaz ama napiiiiiiimmmmmm ya dikkatli olucam bida afedersin

Yaşlı çifte sorarlar:
- Tam 65 yıl...
Bunca sene, nasıl evli kaldınız ?
Yaşlı çift cevap verir:
- Bizim doğdumuz zamanlarda,
Bir şeyler kırıldığında tamir edilirdi,
Çöpe atılmazdı. O yüzden..

Kırdıysa sessiz kal..
Sessizliğinden kırıldığını anlamıyorsa onsuz kal..

Bende onsuz kaldım ve benide onsuz bıraktım pişman değilim...

Ben çektirdim anne sana öyle mi, ya ben ne deyim bilmiyorum
Allah biliyor diyorsun ya, evet biliyor çok şükür..
Ama kırılmaktan yoruldum ben ya..
Ben bana yapılana söylenene tepki verdim, sen hep sinirliydin.
Bunu dedin, şimdi de al götür şunları kahvaltı yap diyorsun..
İçimden gelmiyor ama kavga çıkar şimdi biliyorum.
Gerçekten çok kötüyüm şuan..
Ama sen beni anlamayı denemedin, hiç kendine bakmadın, ne dediğine, ne yaptığına.
Asla ben öyle biri değilim asla...
Ben kendimi övmüyorum hayır, isteğim bu değil..
Sadece kendimden başka kimse yanımda değil, anlayan yok.
Konuşmam gerekiyor bazen.
Olanı söylemem, kendimi açıklamam yaptığım şey..
Yanlış anlaşılanları açıklamam...
Yorgunum...

Çabuk gel sevgilim, gözümü açıp kapatayım ve sen yanımda ol ...

Rezil oldun bak gördün mü? Öyle herkese yanlış yapılmaz, sinsilik yapılmaz. Böyle hayatını MAHVEDERLER. Şimdi akıllı ol, uslu uslu cezanı çek.

Dün çooookkk sinirlenmiştim sana ama bugün özledim.
Bugün melek gibiyim.

Şu gözleri yoran rengi değiştirmelisiniz sevgili site yönetimi, bakın gerçekten acı çekiyorum şu an. Zaten bütün gün toplumsal algılar yüzünden mutsuzlaştırılıyorum, bu yüzden bir iki çemkirip rahatlamak için buraya geliyorum. fakat...Gözlerim, miyoplu gözlerim... Acıyor.
Nasıl dramatize ettim ahaha. Ama ciddiyim, cidden.

Yusufum
Sınıf arkadaşım
Gelecekteki meslektaşım
İnanamıyorum öldüğüne

Mekanın cennet olsun kardeşim
Günlerce komadan çıkmanı bekleyen ailen ne haldedir kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…