Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sonunda hava değişikliği yapabileceğiz.
Baş başa zaman geçirmeye ihtiyacımız var.

beni çok kırdınız,çok yıprattınız biliyormusunuz
artık bu kadar güçlü olmak istemiyorum.

Yine çok sağol anne. Sürekli gereksiz azarlamaların için sağol.
Dükkana girmeden dışarıdaki aslında gayet sakin ters bir şey söylemeden, düşünmeden yaptığım basit bir konudaki konuşmalarıma kızarak(sana inat yaptığımı düşünmen ve haksız gibi hissetmenden dolayı sanırım) dükkana "Ay gönüüüüül vs vs..." gibi kızaraktan girip beni yanlış tanıttığın için sağol. Her şeyi yanlış ve kötü tarafından anladığın için çok teşekkür ederim. Bir de kabullenmiyorsun, hep haklı olmalısın ya süpersin.

...

Benimle sanki yaşıt hatta ergen gibi inatlaşıyorsun bazen, yaşıtlarım pek böyle değil artık. Ki ben senin gibi düşünmüyorum, hep yanlış anlıyorsun!

Senin gibi pasif erkeklere deli oluyorum ya!
Kaç yaşına gelmişsin evde oturuyorsun malak gibi!
Ne kadar iticidir bilir misin işi gücü ve parası olmayan bir erkek?
Harekete geçmek, sınırlarını zorlamak, bir yerden başlamak zo-run-da-sın!!!
Beyinsiz! Ezik ucube!

Sürekli sinirlenerek olmuyor işte, artık yeter diyorsun da harekete geçebilir misin? O zaman yeter demenin bir anlamı yok. Sadece bol bol negatif enerji veriyorsun.

Nereden çıktın ki sen şimdi?
Lütfen orada da karşıma çıkma, lütfen.

Ara verme kararı aldıgımızdan beri huzurluyum ya gercekten.

Merak ediyorum naptın nettin diye ama yine de konusmak istemyorum seni görmek de istemiyorum

İki gün demistim ama bu süreyi uzatasım var

melek surat.. askere giderken seni yolcu edemiyorum sarılıp bir kez daha koklayamıyorum ya canım yanıyor seni çok seviyorum...

Sen nasıl bir insanmışsın ya. Gerçi salaklık bende sana güvenen de kabahat. Sevgilin olduğu halde, benim sevgilime yanaşmaya çalışmışsın resmen sinsi sinsi Öğrenemeyeceğimi mi sandın? Kusura bakma da benim sevgilim seninki gibi değil. Öyle ağzının payını verir, bana da anlatır. Sanaldan herkese güvenmemek gerektiğini bir daha öğrendim. Ama bedelini ağır ödettim bak sana gördün mü? Bu daha başlangıç, ailenden sonra sıra işyerinde. Şimdi ayıkla pirincin taşını bakalım. Şerefsiz insandan nefret ederim, bedelini de ödetirim. Bunu mazur göremezdim. Daha başına gelecekler var, hazır ol. İşyerinde de rezil olacaksın. Sizin gibilerin Allah belasını versin, ama ondan önce ben verdim, daha da vericem. Bekle...

3 yıllık ilişkinden de oldun bak. Yedin tekmeyi. Tatlı su kurnazı senii... Ne niyetlerle yaklaştığını çok iyi biliyorum. Böyle fesatlık, şerefsizlik yaparsan her şeyinden olursun. Kendin de için de çok çirkinmiş. Kıskanç, fesat, pislik. Alttan alttan kıskanıyordun demekki. Sinirim geçmiyor sana. Daha dur bak neler olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…