Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senden nefret edıyorum benı degıstırme cabandan , ılgısız gıbı olup yınede pesımde gezmenın anlamı nedır ya, ya git ya kal sonuna kadar, istemedıgın her seye bı bahane uretıp yapmamandan hepsınden nefret edıyorum, benden gızlı ıs cevırmelerın pesıne de benım vıcdanım boyle demen sankı bızde vıcdan yok ben senın yaptıgın her seyı cok ıyı bılırım bıde benden gızlıyosun senın cıgerını bılıyom ben yaa daha neyı tartısıyosun ama yok ılla erkeklık yapcak ya bpyle anlamsızız amacımız yok sevgı ask desen ınan kı bılmıyorum hepsı suphelı .sadece yorgunlugumu hıssedebılıyorum . ve bazen senden ne kadar uzaklastıgımı ve benım butun heyecanlarımı heveslerımı nasıl korelttıgını goruyorum. enerjımı nasıl cektıgını ılk gunlerdekı heyecanımı nasıl yedıgını senın ıcın yaptıklarımı gormemen verdıgım ugrasları cabaları hıssetmemen ne acı?. neden yanımda oldugunuda bılmıyorum sevıyo musun . sevıyosan neden boyle davranıyosun bızı yoruyosun . sevmıyosan da cekıp gıt neyı beklıyosun .. bilmiyorum hıc bırsey bılmıyorum.

Uykusuzluk, bel agrisi, mide yanmasi bunlari seve seve cekiyor annen, yeter ki saglikla gel bebegim, canim kizim.

seni hiç ama hiç özlemiyorum
sadece biraz ellerini özledim birazda gözlerini.biraz.

Arkadaşlar hızlıca tüketiyoruz her şeyi arkadaşlar.. İlişkilerimizi, arkadaşlıklarımızı, paramızı, duygularımızı, insanları, şarkıları, şiirleri, kendimizi...
Tükettikçe de gelen mutsuzluk da cabası.

-Hava yine sıcak sıcak sıcak ve ben yine gereksiz gereksiz tespitlerle uğraşıyorum galiba. üf!-

Lüks bir mekanda "bebeeeeimlee <3 <3 <3" diye check-in yapıp samimi mutlu fotoğrafınızı paylaşıp hemen ardından "nereeye bakıyosuuunn, şurdaki sarışına göz kırptın di mi di mi?" diye kavga etmeseniz samimi bir çiftsiniz aslında
-değilsiniz-

Seninle kuçükken taso oynardk.annem hep kovardı seni.şimdi 22 yaşında can verdin.çok efendiydin .tertemz çocuktn.çok üzüldüm.mekann cennet olsun .

Bin pişman ol...Gecenin bu vakti calısıyor ya da uyuyor olmam gerekirken, böyle üzüp gene ve gene aynı seyleri yaptıgın için...Benim gözyasım da kıymetli ben de kıymetli idim...Gittigin yere deger umarım, yazıklar olsun...

karmakarısıgım.... neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemiyorum.. ben gözümü seninle açtım,becerebilecek miyim sensiz yasamayı...

Bi gun geldiginde senin icinde daha dun gibi gitti, geldi diyecegiz. Hayirli tezkereler abimm 361' gececek !.

Bu defa olacak.
3 gün sonra inşallah.
Her şeyimi özenle hazırlayabileceğim hem de.

Arkadaşlar hayaller Woody Allen filmleri, hayatlar Zeki Demirkubuz filmleri arkadaşlar.

Seni ben şımarttım biliyorum. Hayatındaki tüm insanların vermediği değeri verdim. Demek ki gerçekten layık olmadığın için göremiyormuşsun o değeri...
1 yılda tükendi her şey. Daha ne kadar dayanacağım bilmiyorum. Her aklında geleni konuşmamayı bi öğren münasebetsiz.
Demek istiyorum O'na!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…