Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Meleğimmm elbet geleceksin bize Allah'ın izniyle ama birazcık daha çabuk olsa ne olur ki?
Sakın yanlış anlama Allah'ım sana isyan değil yazdıklarım..
Ama ne bileyim üç ay sonra 34 olacağım herif olacak 36..
Hadi biraz daha bekledik diyelim çocuk bize anne baba mı diyecek yoksa nine dede mi yaw..
Off güzel Allah'ım şu deli çifti bir evlat müjdesiyle uçur artık lütfen.

Ben ki bu zamana kadar hiçbir çağrını cevapsız bırakmamışken şuan attığın mesajları okuyup telefonu kenara bırakıyorum sessizce. Düşün. Neymişim ben ne olmuşum...

Arkadaşlar, başka hayatlarla kıyaslandığında şımarıkça gelen dertlerime, problemlerime, sorunlarıma ah vah edince ciddi anlamda kendimden iğrenme noktasına geliyorum arkadaşlar.
Başka hayatlar : Işid'ten kaçmak için 8 gün boyunca 80 yaşındaki annesini dağlarda taşıyıp ölümden kurtaran adam misal. (Şengal)

Son düzenleme:
uzun saç erkeğin yorganıdır :)

gittiğin gün bitmişti herşey.......
dönüşün sadece bir vedayı anımsatıyor.......
yüreğimden de ayrılışın epey oldu.......
artık atmıyor senin için.......

o kadar özlüyorum ki seni ,seninle tartışmalarımızı ,beni sevmeni benimde seni sevmemi ama bunu söyleyememi

umarım pişman olmazsın.Arkadaşlık da bi yere kadar ,önce kendi çıkarlarını düşünmelisin.Bu sana ders olur inşallah...

Kk da takıldığım zaman kıskançlık krizleri geçirmen yokmuu ayy eridim bittim karşında kıskanıncada çok sexi oluyorsun sexi olmadığın tek bi an bile yok ya neyse dua et regl oldum

Microsoftun başında ben olsam, bilgisayarda bir şey yapamayınca yine bir sürü azar işitirdim senden, neyse bundan yırttım Yok yok sen kabul etmek istemediğin için söylemek istemiyorsun bazen ama, bu sinir, azarlama anadan/babadan çocuklara geçiyor. Gende de olabilir tabi. Bir de birbirinize aile içinde sinirli, aksi diye laf ediyorsunuz. Herkes sinirli

Sağol anne sağol. Sinirden titriyorum resmen.
Hayretler içinde bırakıyorsun beni.
Ağzımdan hiç bir zaman dediğin şeyler çıkmadı, ima dahi etmedim, düşünmedim bile.
Kendi kafanda kurup beni suçluyorsun yapmadığım bir şey için.
Hadi bana söyledin, başkasına niye anlatıyorsun kendi kafanda kurduğun şeyi.
Boş yere beni başkasına kötü gösteriyorsun...
Allah'ım sen yardım et!

Ah benim bu çenem keşke tutulaydı dilim.melek gibi yüregini kırdım.özür dilerim aşkım. O cadoloz anan da göstercem dur taşınaym.
Ay gene konuştum pardon aşkm

İleride bu anlattıkların sana ya da bana kötü bir şekilde geri döndüğünde üzülme oldu mu?
"Oh iyi oldu" diyeceksen de diyecek bir şeyim yok.

Kendi suçunuzu, haksızlığını bastırmak için başkasının açığını yakalamaya çalışıyorsunuz, öyle ağzına bakıyorsunuz ne dese de yanlış anlasam, ne dese de suçlasam.. En yakının bile bunu yapıyor... Ve ben buna çok maruz kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…