Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana düşman gibi davrandığın için teşekkür ederim, öyle olmadığım halde.

Umudumu çok güzel kırıyorsunuz.. Şimdi ders çalışmak istesem bir sürü heves kırıcı sözler duyacağım ve bu yüzden yapasım gelmiyor. Ama bunu desem, sen bahane arıyorsun olur, evet zaten hep haklısın dimi. Sabır çekmeliyim sanırım.

Yanımda bebekler gibi mışıl mışıl uyuyorsun

Bir şeyi yapmamam yapamayacağım anlamına gelmiyor ama siz öyle sanıyorsunuz işte : )
Bir şekilde yaptığımı görünce AAA diye şaşırmanız da komik. Ya canım istemiyor ya başka davranışlarınızdan ötürü istemiyorum ya da tembellikten bir çok şey.
Sitede görüyorum biri bir yakını hakkında konuşuyor; şu zamanlarda şöyle davranır, böyle olunca bu tepkiyi verir ama şunu yapıyorsa da şöyledir vs... Şöyle doğru bir şekilde beni anlatabilecek biri yok gibi

Hala kendime gelemedim. Bir insan daha ne kadar yakışıklı olabilir diye düşünüyorum.
Boyun 1.90 gerçi; biraz fazla ama o muhteşem suratın, tenin, geniş omuzların, tam kıvamında yapılmış kaslarınla kusursuz bir insan evladı örneğisin.
Maşallah.
Ağızları açık bıraktıracak kadar müthişsin. ;(
Evlenmeyi düşündüğün kız şanslı mı şanssız mı bilemedim şimdi. =)

Sen misin zawalli ben miyim

senin icin her gecen gun hem vicdan azabi hem de ofke duyorum

zaman sensiz gecmezken bir an gelii ve seninlede gecmior

neden mi cunku masum oldugun kadar seytansinda kararsizim sinsimisin gercekten saf rolu mu yapiosun bana bize gercekten kiymet weriomusu yoksa oscarlikmi oynuosun gercekten sewimli misin gercekten mutlumsun gercekte uzgun pisman misi yoksa yine yedi bu saf mi diosun

hayir sewdicegim herseyin bir zamani var ben beklemedeyim bakalim senneler yapicaksin

amaannn salladim ya yeter.. dusun dusun dusun nereye kadarr.. ne halin varsa gor nasil olsa donup dolasip yine geleceksin...

en cok sesini duyarak uykuya dalmayi ozledim sensiz uyuyamiyorum huzursuzum insallah zaman cabuk gecerde kavusuruz bitanem

değmezdi bunu yapmana, ne oldu? sen kaybettin...

Allah yolunu açık etsin, tek tavsiyem var sana kalbini iyi tut çünkü Allah kalbine göre verir insanların.

bugün tam 1 hafta oldu askere gideli.. 1 haftadır her uykumda seni düşünüyorum, çok tuhaf... dün sonunda sesini duydum. o kadar mutlu, huzurlu uyudum ve güne o kadar enerjik başladım ki tam da senin sevdiğin gibi gülüşlerim eksik olmuyor bugün seni seviyorum

Benim sürekli azarlanmaya susmam lazım, sana hep itaat etmem lazım çünkü ben çocuğum, sen annesin. Haksız olsan da sen nasıl istiyorsan öyle olmalı dimi. Boş yere kızabilir azarlayabilir hakaret küfür edebilirsin. Haksız olamazsın, üste çıkmalısın. Benim irademden sana ne, senin istediğin gibi olmalıyım. Bazı şeyleri sen yapabilirsin ama ben yaparsam kıyamet kopabilir, normal. Herkes de zaten anne haklıdır havasında, benim sessiz biri olmamı yanlış anlıyor. Sen de doğru tanımıyorsun ki, yanlış tanıtıyorsun.
Bir gün dediğin gibi vur anne bakalım dışarıda, inşallah çalışıyor olurum. Keşke kalbin tansiyonun olmasaydı...
Ya da gerçekten düzelecekse bir şeyler büyük bir rahatsızlık yaşayım. Bilmiyorum artık, nasıl düzelecekse, bazen çok bunalıyorum.
Sonra bunları dediğim için sıkılıyorum biliyorum çok üzülürsün ama ne yapayım, ben de hassasım? Sen de madem hassasın beni daha iyi anlaman en azından çabalaman gerekmez miydi, ben doğmadan önce ve sonraki kızgınlıklarını öfkelerini niye benden çıkarıyorsun ki.
Hoş sadece bana da değil, bana gelince annelik de oluyor işte.. Gücünün kime yettiğini düşünüyorsa insan.. Sanırım durum bu. Maalesef ki bana da sinir geçti hem genetik hem bu durumdan sanırım, ama daha sakinleştim inşallah daha da iyi olur.

Son düzenleme:
+Ben ne yapayım, nasıl rahatlayayım, sen böyle rahatlıyorsun heralde ya ben? Bazı şeyleri sindirmek gerekiyor sanırım işte, sabırla oluyor belki de. Daha az takmayla, ama dışarıyı 1 takıyorsam evi 100...
İnşallah ben de ileride eşimden çocuğumdan çıkarmam bazı şeyleri, bunun için uğraşıyorum, uğraşıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…