Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimle uğraşma, bana sürekli direktifler verme, rica ediyorum her yaptığım anormal olmayan şey için tepki verme artık, kendi bakış açınla benden bahsetme kimseye o yanlış olan kurduklarınla, beni yönlendirme, yoruldum, bunaldım, lütfen, uğraşma benle, lütfen...

Sana göre büyütülecek bir şey yok, çünkü kendine göre düşünüyorsun. Çünkü bunları yaşayan sen değilsin, ya da yaşadın yaşatıyorsun, ama düşünmüyorsun...

Etrafımı tümüyle sarmış ruhları hasta insanlar beni sinir hastası yaptınız. Öfkelerime hakim olmam için Allah'tan kendime sabır size akıl diliyorum. Hepinizin canı cehenneme!
Bitekannemolsunbanabişeyolmaz <3

Sana neden böyle davrandığıma anlam veremiyorsun ya, sabret az zaman sonra öğreneceksin. Anlayacaksın insanlarla nasıl oyun oynanır.

Bugün sana çok bağırdım karnımın ağrısından, neyse artık geçti ağrılarım sağol katlandığın için

Yanlış hatırlıyorsun, doğru düzgün bunu söylüyorum, kızarak cevap veriyorsun.. Ne var bunda yahu?
Ahhhh ah...
Bir de sen her şeyi düzgün anlatıyorsun dimi.. Bana laf ediyorsun en küçük şeyden..
Beni bu hale getiren, buralara yazdıran sensin.. Sağol...

Arkadaşlar, bütün gün makale çevirisi yapmaktan miyobumun arttığını düşünüp, gözlerimi ovarken karşıma şu vine çıktı ve dakikalarca seyredip yaşlı bir ses tonuyla "Allah'ın hikmeti vallahi, nasıl da içiyor" dedim arkadaşlar.

https://vine.co/v/MEXYuUxpXH2

Artık beni sevmediğini biliyorum
Ya da böyle dememek lazım..
Sevmemek değil de, seviyorsun işte;
Sabah kalktığında kahvaltı etmen gerektiği gibi seviyorsun.
Ölmeye yakın çiçeklere su verir gibi seviyorsun.
En sevdiğin yemeğe acıkmak gibi değil..

Susmanı ben istedim evet..

Ya bu deveyi güdücem ya bu diyardan gidicem..

Söz konusu deve sen oluyosun evet..

aslında uzun zaman önce söyledim ama yine söylemek isterdim

yerinde olsam benden helallik almadan ölmezdim, o yüzden dikkat et kendine!

Sayın patron;

Benden sadece 1 yaş büyüksün, çevirmenim diye tüm saçma metinleri 1 günlük zaman verip halletmemi istiyosun, stajyerim diye her istediğini yaparım sanıyosun ama yemezler cınım.

Ofiste sandalyemle dönmekten başka yapacak işim yok.

Karanlığın en yoğun zaman güneşin doğuşunun habercisidir. Karamsarlığa kapılmamak lazım.

Yaptıklarını yediremiyorum kendime. O diyor ki bırak ne hali varsa görsün Allah'ından bulsun. Yapamıyorum ama. Senin mutsuz olmanı istiyorum. Benim huzurumu nasıl kaçırdıysan seninki de öyle kaçsın istiyorum. Ben üzülürken tatil yapan sizdiniz.

İçim parçalandı. ;(
Tamam sana aşık değilim ama anlattığın kadar da değil ki. ;(
Kendini bu kadar değersiz hissetme. Biraz daha ilgilenmeliyim galiba. ;(
Üüüfffffff... !!!!!!!!!!!! Üzüldüm. ;((

Benim işe girip defolmam lazım.
Bir gün bedduan kabul olursa üzülme olur mu?
Görende eziyet ediyorum sanar, ki daha azı bile yok, her şeyi sen kendi kendine yapıyorsun, beni bir çok şeyden soğutan da sensin. Her şeyi büyüt, her şeyi abart, her şeyin altında bir şey ara, her şeye kız.

Kocaman kızım artık. Şurada denk gelen sperm bağışı haberini gördüm söyledim şaşırdım vs. normal bir şekilde anlattım, sonra kavga edince ne biçim haberler okuyorum oldu, "nasıl ya?! O.O" diye tepki veriyor insan. Küçük çocuk da değilim ki, saçma sapan düşünceler bunlar. Sanki siyaset haberi söylemiyorum mesela.

Sana benzemek istemiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…