Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her aklına geleni kullan.. "Senin bu yüzden arkadaşın yok"muş. Hep konuyu çarptır, hoş olmayan yerlere getir. Ne zaman senin gibi konuştum sana? Başkalarına da dediğimi hiç hatırlamıyorum. Ben hassas olmasam da bu bel altı vurmak oluyor. Ekstra olarak arkadaşım olmamasından memnunum, çoğunlukla tercih benim zaten, boş yani bu laf da...

meleğim bugün kardeşin doğdu.içim kan ağlarken buruk mutluluk yaşıyorum.

Arkadaşlar fi tarihinde, Televizyon Öldüren Eğlence kitabıyla alakalı incelememi, hocanın karşısında sunmadan önce anneme "annecim bak bir şey sunucam sana dikkatli izle, konuşmamdaki eksiklerimi falan söyle olur mu " diyip sunmuştum. Sunumum bitiinceki tepkisi "akşam için barbunya mı ıslatsam" olmuştu arkadaşlar.
Akşam barbunya yedikten sonra birlikte televizyon karşıısında "Allah belanı versin Ferhunde" demiştik. Televizyon Beddua Ettiren Eğlence olmuştu.

Ne olacak bu durum böyle . Bütün ailen hatta sülalen dahil durumu biliyorlar .
Eee peki napıcaksın hep böylemi devam edicekin
Zaten kafam karışık offff

Herkesin bir sahte, birde gercek yuzu vardir. Bir insanin gercek yuzunu, gostermek istediginde gorursun. Sadece yazik sana ! diyorum. Engellendin... Bir daha da sakin karsima cikma!

Son düzenleme:
Baba yine büyük laflar ediyorsun. Bizi zor durumda bırakıyorsun.
Kpss'de iyi puan alamayan herkese "çalışmıyorlar onlar" deyip dalga geçmeeeee!!!
Senin bu büyük laf etmelerinin cezasını biz çekiyoruz.
Kes artık boş boş konuşmayı! Beni delirtme ya!!
Kızın da seneye girecek o sınava. Biraz düşünerek konuş.
Milletin içinde büyüklenme öyle!!! Aaayyyy deliricem yaaaa! Bu kaçıncı!

Masallarla büyümediysen, her sonun mutlu bitmeyeceğini önceden zaten biliyorsun. Beklediğin bir son var ve ona giden farklı yollar farklı insanlar, o son hep aynı.
İnan bana ben biraz kendime inansam, masalıma son yapardım seni.

Arkadaşlar, en ufak bir probleminiz olduğunda bile binbir tane çözüm üreten, alternatifler sunan, probleminizi irdeleyip önemseyen naif arkadaşlarınızın da bir sorunu olduğunda "hmm üzme kendini ya halledersin" diyip baştan savma bir cevap vermeyin arkadaşlar. Az buçuk inancı kaldığı konulardan biri olan dostluk inancının da içine mıçmış oluyorsunuz çünkü.

Şaşırttın beni kuzen, hiç beklemiyordum bugün için aramanı...

Ceza günüme pasta almışsınız ne güzel! Önce düzgün davransan keşke...

meleğim,bugün bir senin bir de kardeşinin resimleriyle vakit geçirdim.

Şöyle saatlerce içimi dökebileceğim biri olsa idi keşke
Kimsenin canını sıkmak istemiyorum benimki yeterince sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…