Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana şu şarkıyı armağan ediyorum :

bEN SENSİZ DAHA İYİYİM,
BİLDİĞİN HER ANLAMDA,
SENİ ARTIK SEVESİM YOK,

HİÇ ARKADAŞ KALASIM YOK,
SELAMINI ALASIM YOK,GÖRDÜĞÜNDE HATIRLA
ÖYLE UNUTULMAZ,BÖYLE UNUTULUR
BU GECE İSTANBUL SOKAKLARI BENDEN SORULUR

Guzel bir ani olarak kal.
Unutmak mumkun mu ki hatirlamaktan bahsedeyim?Ama unutursam eger, hatirlayinca gulumseyeyim, sen de beni hatirlayinca sadece gulumse. Kotu birsey dusunmeyelim. Ama keske boyle olmasaydi be. Keske senin arkadasligini kaybetmeseydim, sen de benimkini. Icimin sizisi ne zaman gecer acaba. Hic iyi olmadi boyle.

Ya siz ne tatlısınız ya.allah aşkına kaçmayın artık.yakalaycm diye helak oldum .

artık içimde ki iyi niyet ve insan sevgisini nasıl öldürdüyseniz, yüzünüzü görmek bile istemiyorum değil ki sizinle konuşmak.. sürekli sömürün siz, helal olsun.. asıl sürprizi ben yapacağım size bekleyin sevgili arkadaşlarım (!)

Geleceğimden o kadar umutsuzum ki... Hayatımdaki tek iyi şey sensin ama okul konusunda yaptığım hatalar yüzünden beni beklemek zorunda kalacaksın. Korkuyorum...

Bir insani karsiliksiz sevmek cok zor birde sevdiginiz insaninin sizin onu sevdiginizden onu dusundugunuzden haberi yoksa daha da zoor ....
Osman ben seni yillarca sevdim hayatimda sadece seni sevdim ama soyleyemedim bunu sana siylemeye hic bir zaman cesaretim olmadi hep sessiz kalmayi tercih ettim cunku sunu cok iyi biliyorum ki biz ayri dunyalarin insaniyiz bizim aramizda birsey olmasi zaten imkansizdi aramizda cok buyuk engeller vardi eger sartlar cok farkli olsaydi seni kaybetmemek icin herseyi yapardim
Peki su an sana karsi ne hissediyorum ? Bilmiyorum ask mi hayir sevgi mi belki sana karsi icimdeki seyin ne oldugunu bilmiyorum ama surekli seni ruyalarimda goruyorum biliyor musun ...
Artik seni dusunmemeliyim cunku sen evlisin kalbin baskasina ait umarim cok mutlu olsursun ve bende sana karsi icimdeki su seyden bir an once kurtulurum
Osman askim Sana ilk defa askim diyorum keske sartlar daha farkli olsaydi keske sen benim olsaydin
ELVEDAA

Söylenecek o kadar çok şey var ki...
Yaptığın her şeye rağmen, terketmene rağmen, hala seviyorum seni.
Hala güzel anılarımızı hatırlıyorum, seni hala bi yerlerde güzel anı olarak hatırlıyorum.
Gitmesi gerektiği için gitmişti, aslında o da beni seviyordu diyorum.
Başka bir adamın karısı olarak seni hala çok seviyorum küçük sevgilim...

Ben söyleyince "amaan gönül fala mı inanıyorsun hep falla uğraşıyorsun onlarla olmaz" vs dersin, ki sadece ilgileniyorum çıkacağından edeceğinden değil illa, bir de tabi işine gelmediğinde böyle dersin. Şimdi senin işine gelen ve maalesef bu zamanlara denk gelen burç yorumlarını bana kullanıyorsun. Gülüyorum, inanmıyorum anlıyorsun, halbuki senin bunu bana söylemene güldüm sadece. Evet sinirli olabilirim evet belki bu ara daha artmış sabrım düşmüştür ama bu senin ezelden beri yanlış düşünce ve konuşmalarını kapatmıyor.
Bazı şeyleri kabullenirsem ben ben olmam.
Sabrımın daha yüksek olmasını isterdim tabii.

Biliyorum ki senin hiç bi lafına inanmasak, hayır böyle söyledin biz biliyoruz desek, şunu şundan bunu bundan yaptın desek, kabul etmesek nasıl kırılırdın, gözlerin dolardı dimi?

Can sıkıntısından sana mesaj atıyorum.
Yuh bana.
Üstelik çok kötü ayrılmıştık.
Halime ağlasam mı, gülsem mi?

Hahahaha =D
Şimdi düşün bakalım acaba mesajı yollayan kız vivalajuicy mi diye.
Özgüvenim ve yüzsüzlüğümle yine enteresan bir atraksiyon yaratabilecek miyim bakalım.

Seni aradıgımda 'su anda müsterim var sonra ara asgım' diye attıgın havayı sevsinler

Goccum benim

Numaranı sildim. Ama sen yine mesaj atacaksın cevap alabilecek misin bakalım .
Aslında uzun uzun saydırmayı isterdim haaa
Hep içime atmaktan olgun insan tavırlarımdan sıkıldım

Arkadaşlar, evde anarşist, sistem karşıtı şarkılar söylerken bir yandan da annemle, halamı çekiştiriyoruz. Halam çok zalım biri arkadaşlar.
(Allah kimseyi bu ironiyle karşı karşıya getirmesin, süphaneke dinimiz amin.)

Saçmalık saçmalık saçmalık!
Öyle biri değilim, ama öyle biri olmadığımı gördüğünde de yok millete malzeme olmamak için yok ben dediğim için diye bi ton laf edeceksin gibi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…