Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni teyzeme şikayet ediyorsun da ne oluyor.. ki ben kuzenim gibi şeyler de asla yapmadım, dediğinize göre en ufak şeyi büyüten o, ama bizde bu tam tersi ben sadece tepki veriyorum ama ben çocuğum ya, kesin ben haksızımdır, kötüyümdür.. Benim lafımı ediyorlardır şimdi, boş yere yanlış biliyorlardır çok mutlusun dimi öfkene yenildiğin için. Ya ben anlamıyorum annelik demek çocuğu her daim azarlamak, en küçük şeyde hayatın, başkalarının hıncını ondan çıkarmak ama çocuğun sus pus olması itaat etmesi gerek mi demek? Teyzem ve diğerleri de tek taraflı dinliyor, görüyor, duyuyor. Yanlış anlaşılmaktan haksızlıktan öylesine bıktım ki.
Çayı koydum, sandalyeyi koymak aklıma gelmedi diye anında bana "gaddar" dedin. Senin dilinden söylüyorum; sen nasıl nasıl başkası için şunu yaptım ama o böyle davrandı diyorsun, sana göre anlatmak istediğin farklı ama başa kaktın desek kıyamet kopar, ben desem ki çayı görmüyorsun sandalyeyi görüp bilerek yaptım sanarak bana gaddar diyorsun, ben başa kakmış olurum kıyamet kopar. ki sen sürekli bu lafları söylüyorsun.
Evet evet, bu kadar küçük şeylerden kavga çıkıyor sürekli! Milletin gözünde de hep ben suçluyum...

Saçma sapan şeyleri hareketleri yakıştırıyorsun bana hayretler içerisinde kalıyorum!
Kim sana böyle saçma kötülükler yaptı ya? Ne diye atayım ben elbiseyi durduk yere!

Arkadaşım, köyden kente ünlü olma umudu ile gelen genç kızla, "ortam yapmak" için Cihangir'e taşınan sen arasında herhangi bir fark göremiyorum arkadaşım. Sen sadece otu boku entelektüelize edip, sistemin sana getirdiği avantajları kullanıp üretmeden her şeye sahip oluyorsun o kadar.

Gerizekalı seni hiç tanımadığım, görmediğim halde senin hakkında bu kadar güzel şeyler yazıp, çizerken. Artık gelsen ya.....
İste tam benlik olmus bu.....gellllll yaa gelllll artikkk...

Daha kaç kere tükürdüğünü yalatmam gerek sana aklının başına gelmesi için ?

ya bana ne senin evinden çeyizinden, anan bir taraftan laf sokar sen surat yaparsın. sanki elti değil kuma ... evlende gör o zman neyin ne olduğunu. az kaldı ya sabır diyip susuyorum birgün bir ağzımı açacam göreceksin

Ne kadar bekleyebileceksin ki beni?

Canim askim kuzucum seni cok seviyorum iyki varsin bitanen.. Keske laptopun olsam diyorum bazen..elinden dusurmedigin telefon yada amann neyse ne seviyom lan seni kuzucuk

Evet kaçmak istiyorum evet evet evet!!! Beni kaçırtan da sensin!
Bu yaptıkların da bencillik!

Komik olma =) çocuk mu kandırıyorsun sen.. ?
Sanki ben anlamıyorum , neyin ne olduğunu görmüyorum..
Tatlım, gerçek şu ki ben tüm olan biteni görmezden geliyorum.. =) Anlata biliyor muyum ?

Muhasebeci yarim benim
Hayırlı olsun yeni işin bitanem bol kazançlar
Babam seni o kadar çok sevdi ki
Seni kim sevmez bee
Sonunda senin de moralin yerine geldi aramız düzeldi oh be

Arkadaşlar, daha işe başlamadan emekli olmak istiyorum arkadaşlar. Site bahçesinde oturup, "Bak Nevriye'nin gelini yine takmış çantasını gidiyor, kesin kocasıyla kavga etti." diyip dedikoduyla can sıkıntımı gidermeyecceğim söz.

Allah seninde yolunu açık etsin eski sevgili.
İnan bana 2,5 yıldır süren şuan ki ilişkimde adın her zaman leke oldu benliğime.
Seninleyken ben hiç mutlu olamadığımı anladım biliyor musun ? Çünkü sen bütün sevgimi , zaaflarımı kullandın.
Sen gittikten sonra benden , bütün yanlışlarım doğdu hayata. Sen önce şehrimi terk etmiştin. Yüreğimdeki sevdam o zaman gitti uzaklara,denizlere.. geri döndüğünde hiç bende değildi. Ben bunu geç fark ettim.
Sana inanmayı seçmiştim.Beni en dibe vurduğun anlarda bile seninle olan yolu seçmiştim. Saçmalıkmış.
Nefret kelimesinin anlamını bu gece bir kez daha öğrendim.

Gelen gideni aratırmış derler ya. Yalan..
Yanımdaki adam benim hayatımda elimi tutan tek insan. Yıllardır eskitmedi sevgisini. Bende gün geçtikçe daha çok sevdim. Ve inan 2,5 yıldır o var diye şükrediyorum gecelerimde. Çünkü hep mutluyuz birlikte.

Yaralarımı saran , kalbine alan , yıllarını veren erkeğime teşekkürler.

Ve sen eski sevgili bil ki , bana yaptığın en büyük iyilikti XXxXxx ile tanışmama sebep olman..
İnan hiç özlenmiiyorsun.

Nereden aklıma geldiyseniz şimdi? Hayatım saçma sapan konuşan insanlarla dolmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…