Midem bulaniyor heycanimdan. Bu aksam beni uzme olur mu ? Aylar oldu netlestir artik su isi. Arkadas degiliz. Eger son kararin buysa da bunu netlestir ve arama beni. Bu aksam beni uzme olur mu ?
'seni seviyorum ve sevginin boşluğa atılan bir çığlık olduğunu ve unutulmanın kaçınılmazlığını, herkesin ölüme mahkum olduğunu ve tüm çabamızın toza dönüşeceği bir günün geleceğini biliyorum ve güneşin elimizdeki tek dünyayı yutacağını da biliyorum ve seni seviyorum...' Aynı Yıldızın Altında adlı filmden...
anladım ki sen askerden dönene kadar, kokunu doya doya içime çekip sana sarılana kadar dram ya da romantik film izlememeliyim... ağlamaktan sesim kısıldı, gözlerim şişti vs. kitabını okuduğum, her saniyesini bildiğim bir film bile beni bu duruma getirdi gerisini sen düşün...
Ya el insaf be kuzucum..biraz benimle konus birak su lanet telefonu elinden de benimle ilgilen.bi yuzume bak bi otur benle dertles bana anlat dinlemessem namerdim...beni nasil yanliz birakiyorsun bi bilsen
Cok bencilllsin cok idare edilmek istiyorsun bunu sana soyledim küsüp oyun bozan birisin ama en önemlisi bendesin herkesin bi kusuru olur diyorlar bu kadarı fazla be sevdigim rolleri degisme zamanı geldi degerimi bilmen şartıyla senden ayrılacağım
Beni o kadar mutlu ediyorsun ki karşılığında bende seni aynı şekilde mutlu ediyor muyum diye düşünüp duruyorum. Kalbin bebek kalbi gibi saf, tertemiz. Aklından, yüreğinden ne geçiyorsa hemen söylüyorsun. Lafı dolandırmıyorsun. En çok bu huyunu seviyorum. Şimdi mışıl mışıl uyuyorsun yatakta ve bir öpücüğü hak ediyorsun.
Oynamıyorum, oynamak istemiyorum. Kime ne, bu kadar dert edinmek neden?
Yakınım olsa dolanabilirim ortalıkta, ama değilse daha bi böyleyim. Yapımı mı değiştireyim sizin için.
Kimse kimse gibi olmak zorunda değil.
Şen şakrak olmakla samimiyet de bir olmuyor...
Sürekli olumsuzluk yayılıyor laflarla, karışmakla, biraz da bunun etkisi vardır belki ben de? Beni daha da mesafeli olmaya iten...
Bilmiyorum ama insanların böyle konularda susmasını isterdim...