Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özledim, özledin.
Benim mutluluğum için sen benden kaciyosun, ben sendeki benden. Kimse de demiyor ki la siz hayirdir

Bitlisli atın da puf...Nedense...

Aynı sekilde öncekiyle...Hayatımı götürerek...

Hakkımı helal etmiyorum...

“Bazı şeyler için artık sabrım yok;
ukala biri haline geldiğim için değil, aksine hayatımda artık beni mutsuz eden ya da üzen şeyler ile vaktimi daha fazla kaybetmek istemediğim bir noktaya ulaştığım için…
Laf sokmalara, haddinden fazla eleştirilere ve hangi türden olursa olsun talep ve beklentilere artık sabrım yok.
Benden hoşlanmayan insanları memnun etmeye, beni sevmeyen insanları sevmeye ve bana gülümsemeyen insanlara gülümsemeye yönelik arzumu kaybettim.
Artık yalan söyleyen ve beni yönetmek isteyen insanlara bir tek dakika bile harcamak istemiyorum.
Oyunların, ikiyüzlülüğün, sahtekarlıkların ve ucuz övgülerin olduğu ortamlarda bulunmak istemiyorum.
Çok bilmişliğe ve akademik ukalalığa tahammülüm yok.
Aynı şekilde boş dedikodulara da bulaşmak istemiyorum.
Uyuşmazlıklardan ve karşılaştırmalardan nefret ediyorum.
Farklılıklardan, hatta zıtlıklardan oluşan bir dünyaya inanıyorum, bu nedenle katı ve toleransı olmayan olan insanlardan kaçınıyorum.
Arkadaşlıkta sadakatsizlikten ve ihanetten hoşlanmıyorum.
Birisine nasıl iltifat edileceğini ya da cesaretlendirmek için ne diyeceğini bilmeyen insanlarla bir arada olamıyorum.
Abartılar beni sıkıyor ve hayvanları sevmeyenleri kabullenmekte zorlanıyorum. Ve her şeyin de üzerinde, sabrımı hak etmeyen hiç kimseye sabrım yok.”

Şansa bak ki senin gibi bir salağa denk geldim.
Diğer iş arkadaşlarım da ruh hastası olduğunu düşünüyor.

Telefonun kapalı olmasa da bir konuşsak, halletsek şu meseleyi.
Toy çocuk. =D

Salağa döndüm ya...Dün gece hiçbir şey olmamış gibi bugün hala benimle konuşmaya çalıştın , dayanamadım ben de konuştum sonra sustun..Bu sefer ben konuşma başlattım yine susuyorsun.Benim zaafımsın,bunu biliyorsun ve suistimal ediyorsun.Bana bir sürü kızla konuştuğunu söyledin bir de...Dün geceyi unutamayacağım sanırım.Ne olarak görüyorsun beni anlamadım.Ben o tür bir kız değilim,senin ülkendeki kızlar gibi değilim..Bunun senin hoşuna gittiğini ve beni ben olduğum için sevdiğini söyledin,kendim olduğum için sevdiğini söyledin.Evet bu benim.Sana benim hayal ettiğim kişi olmadığını söyledim ama dedim ya zaafım var.Artık seni tanımaya çalışmaktan yoruldum,usandım.Ben konu açmasam benimle konuşacağın yok şimdiki gibi.Sana söyledim sana sorular soruyorum sadece cevap veriyorsun neden dedim.Birini tanımak istiyorsan ona sorular sorarsın ve o cevaplar dedin.Eee peki sen?Sen neden sormuyorsun diye soramadım tabii ki.Alacağım cevaptan korktum çünkü.Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Beni sevdiğini anlayacaksın dedin,anladım söyledim. Ee noldu sonuç koskoca bir SIFIR...

bunları ona söylüyorum: (bana bak taehoşi sen var ya sen, sen nesin ya... nedir bu havalar, kendine özel tavırlar felan, tamam aşk acısı çekmiş olabilirsin, hayatına hiçbir kızın girmesini istemeyebilirsin, ama bana bu tavırların sökmez.. bir ilgilenip, sonra çok yoğunum, çok yoruluyorum deyipte, böyle gözümü yollarda bırakamazsın... valla delirticeksin beni... senin o çekik gözlerini çekerim... minik burnunu kırarım... çok sevdiğin güzel saçların varya valla elime geçmesin...tek tek yolarım onları... bir daha kendine gelemezsin, aptalsın zaten hiç birşey anlamıyorsun, illa seni seviyorum dememimi bekliyorsun, çok beklersin canımmm... valla anca buralara yazarım tae beyciğim.. kusura bakma... pislik herif, kötü kalpli adam... niye gözümün önüne geliyorsun, çıksana hayallerimden, bir rahat vermiyosun...bıktım gerçekten, tamam tamam bükme suratını bıkmadım valla... hemde hiç bıkmadım hep gel olurmu... hep yaz... hep paylaş acılarını benimle... )

Güzel kalbine aşık olduğum...

Umursamamak ml?
Cok komik gercekten
Umursamamak ne demektir..?hadi harbi harbi konusalm
Bi konu yada durum icin olumlu yada olumsuz hic bir fikre sahip olmamaltr.nOtr.olmaktr.ben umursanmadigmi hic de sanmiyorum..son hareketim bana hic yalismadl.bu ben degilim zaten de sahislar sapir sapir dokulerek ne kadar hakli oldugumu gosterdi...

Seninle konuşmayı, seni çok özledim.Kaç gündür elim telefonda mesaj atsam mı diye düşünüyorum.atsam cevap yazarsın biliyorum ama benim istediğim gibi değil. aynı gözlerle bana bakmanı öyle çok isterdim ki..Allahım duy sesimi

Seninle konuşmayı özledim. Benimle paylaştığın şeyleri özledim.
Neden oldu bunlar diyorum. Tekrar arkadaş olsak keşke. Olamaz mıyız? Ben olmak istedim ama sen istemedin. Sen de isteseydin her şey daha farklı olurdu.

Neden imadan uzaklaşsan da direk söyleyeceklerin net bir şekilde söylesen. Tabi söyleyeceğin şeyler varsa.

Kalenin dibi mersin,
Beklerim yarim gelsin,
Beklemekten usandım.
Allah belanı versin.

Eski sevgilime bu! Değil tabii sadece aklıma geldi. Yazdım öylesine...
Allah kimseye bela vermesin. İyilik , sağlık versin herkese...

takıntılı mıyım ben ya??
eski sevgilimin eski sevgilisinin fotolarını açıp ofiscenek gülmeye bayılıyoruz
kızım sen yeni sevgilinin fotolarına niye paint'ten kalp yapıp "seni seviyorum ulen" yazıyosun??
hasta mısın yavrucum sen
bide kalkıp niye bana mesaj atıyosun ben senin yeni sevgilini napim ha napim?
arada beynini kullansana sen hiç mi lazım olmuyo? hı hiçmi? piki tişikkirler

Bu kadar olumsuzluğa negatifliğe bela okumaya kahretmeye bu huzursuzluk doğal!

Psikologa ihtiyacın var da deli değilsin ki sen dimi??
Psikolojisi bozuk olan bizleriz sen hep haklısın!
Ben gitsem bana da her sinir olduğunda laf edersin bununla saçma sapan..
Bir şeyleri biz yapamayız ama sen yaparsın. Yaptığın şeyleri bize yapma diye söylersin.
Her daim en ufak şeyde bin türlü laf edip azarlamayı biliyorsun, 2 dk sonra kahve yap dersin..
Aynı senin bana dediklerin gibi bu söylediğim.
Bir senin evin olacak dersin bir senin mi benim burası dersin..
Ama ciddi ama değil bilmiyorum ben çok bunalıyorum, o kadar çok oluyor ve kırıyor bunaltıyor ki bunlar artık.
Allah'ım inşallah ileride imkanlarım olur da her şeyimi kendim yaparım, lafını dahi edemez kimse senin benim diye..
Bu ve diğer lafları duymaya o zaman nasıl tahammül ederim bilmiyorum.
Nasıl bir öfke bu?
Sen hıncını sinirini benden bizden çıkarıyorsun yıllardır, ben de dayanamıyorum artık buralara yazıyorum işte.

Yine de bir şeyler öğretiyorsun bana, sağol!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…