Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gec saatlere kadar calışmandan nefret ediyorum biliyorum bizim için calışıyor ve yoruluyosun eve gelince sana surat asmak istiyorum ama tabiki sırıtmak zorunda kalıyorum....bazan da sırf sen üzülme diye sıkıntılarıımı senle paylaşmıyorum ama nereye kadar ....

93lü kız çocuğu komşumuz, doktor akıl hastanesine yatmanı istiyor.
Aileni hiçe sayıp ben aşık oldum diyerek evlenip hemen çocuk doğurursan ne olacağını umuyordun?
Hem de senin adetlerine, gördüklerine, yaşadıklarına uymayan bir aileye gelin giderken ne sanıyordun?
O kadar basit miydi? Sonuç : delilik. :S agsfyhd ;((

Sen bilmiyorsun ama benimle konuşmadığın günler için üzülüyorum. Başka insanlarla konuşurken amacım kısmen seni unutturması... Tabii bu şekilde daha çok hatırlıyorum. Her neyse ara ara içim çok sızlıyor.

Diliyorum ki evleneceğim zamana kadar işim ve birikimim olur. En azından işim.
Ve aynı zamanda müstakbel eşiminde. Ve daha düşünceli anlayışlı senin benim lafı etmeyecek düzgün biri olmalı.
Her şeyi kendimiz karar verip yaparız.
Yoksa özellikle senden dolayı sıkıntı çekeceğimi düşünüyorum, senin isteklerin daha önemli olacak çünkü sen ödeyeceksin.
Bir de sonrası var ki yine maddiyatla değer verme kavramını karıştırıp başıma kakma benzeri lafları duyacağım.
Hiç bir şey yapma desem de üzüleceğinden bazı konularda sorun etmeyebilirim ama ondan bile bahsedebilme ihtimalin var sanki.
Yani bende yarattığın izlenimlerin bunlar artık o kadar gereksiz laflardan sonra, olur da o zamana değişmezsen..
Neler düşündürtüyorsun bana bir bak?
Huzursuz oluyorum çünkü artık, sürekli aynı şeylerin olması beni çok yordu, yoruyor.

Yalnızsın bu hayatta.

Bu aile danışmanlığı eğitimi her şeyden önce bana/bize iyi gelecek. İlişkimizle alakalı hatalı olduğum ya da fazla abarttığım şeylerle alakalı farkındalık kazanmaya başladım bile.

İntikam soguk yenen yemek gibidir...Sıramı sinsice bekliyorum...

Sen "geliyorum" dedin diye ben günler öncesinden hazırlanmaya başladım.
Saçımı nasıl yapıcam
Hava yağmurlu olursa ne giyicem
Güneşliyse ne giyicem
Ne takıcam hepsi hazır.

Gerçi görüşelim demedin ama geleceğini haber vermek o anlama geliyor sanırım, umarım.
Görüşemezsek yıkıldığımın resmidir.

Her şeye karışmasan laf söylemesen çok zorlanıyorsun dimi?

eyy beyni ile uzvu yer değiştirmiş ..........,
bunu yazmayayım dedim dedim ama sen bu dilden anlıyorsun ki somut olarak da bunu gösterdin...zeka ve beyin ile kafayı bozmuş,insanları kategorize eden ,kendini bi bk sanan,para ile etkilemeye çalışan(hiç mi gururun yok benim parama mı gelio bu salaklar demedin mi hiç),ukalanın uyuzun tekisin..o kırmızı rujlu kadına da helal olsun kadın dediğin senin gibisini dize getirir..işte kadıhn budur benim gibi çocuk tipli salağın teki değil o kadınnnn kadınnnn o...
..evet ben salağım çünkü bütün yaptıklarına rağmen döndüm...onca hakarete rağmen herşeye rağmen...
çünkü ben insanım senin gibi.... değil...

..ve hayat acıta acıta öğretir ne olursa olsun hiçbir sırrını kimseye anlatmayacaksın....

Sen gelene kadar sevginin ne olduğunu bilmiyormuşum ben. Öyle güzel öğrettin ki...

Daha ne istediğini kendin bile bilmiyorsun ki... Hele o cümlen beni mahvetti.Özel olduğumu söylüyorsun ama bir öyle bir böyle davranıyorsun Anlamadım bu durumu tüm erkekler böyle herhalde Amerikalı erkekler de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…