Arkadaşlar, her ders seçimi ekrana uzun uzun bakıp hayattan soğuyorum arkadaşlar. İstediğim dersler seçilmiş oluyor ve ben ekran başında gözü yaşlı bir şekilde durmuş oluyorum. Elin çocuğu Fine Arts alıyor, bana Greek -Turkish realitons kalıyor.
Ders seçiminde bile sanat yerine rasyonalite yakamı bırakmıyor... -ağlıyor-
Ben farklndaym blcak gibi kesicem...sen akllma geldiginde nedense bi mutluluk kaplyo icimi
Ondan kopamadm bu zamana kadar...kimse inaadl bir ay susacagma ama bu sefer daha uzun surcek mecburen.
Olmadl abi kardes oluruz...
Yada rakl iceriz be yaaa
Bi dahaki donusumde muhakkak gorusucez.sen de istersen tabi....
..ama ben hemen sarhos olurum bak.jiletlerim kendimi muslum baba dinliyip...damarrr inadlna damarrrr..icmiyim en iyisi ben sut iciyim sut paklar beni
Bi de ben gercekleri cok net goruyorum.akllm bi karls havada degil.belki 1000.olcam.benden sora da bi baslasl...ama ben bu kadar ayran gonullu degilim.hatta cok korlarm rahatsz ederler diye...o yuzden az daha sagldan olyodm ya hani...hayatlmn hic bi doneminde hafif olmadm ben olmam da...umarm farkll olurum senin icin....gercekten harbiden...
Evet hayat devam edecek
Rus koreli ukraynall araya turkleri serpistiriyoruz..hintliyi unutmayalm...
Ben de mi ecnebilere takllsam..ecnebice ogrenmem lazlm kahretsin.oysaki benim gibi bi esmere haylr demezlerdi...
Neyse bu bole surer gider
Boyle gelmis boyle gider
Ecnebice ogrenmelyim acilen
..