Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her neredeysen, gel.
Allah'ım doğru yolda buluştursun bizi hayırlısıyla, doğru zamanda.
Ondan diliyorum seni.
Gel, son ol, huzur ol, başka ol, olalım.
(İçimden geliverdi)

Tam bu sefer her sey yolunda diyoruz yine bozuluyor, biz ne kadar cok istersek o kadar olmuyor nayinom

Emeklerinin bosa gitmesine o kadar cok uzuluyorum ki keske elimden bir sey gelse

Allah akıl fikir versin.
Bugünler bu yaşlar bir daha gelmez.
Sevgi kolay bulunmuyor. Yapma böyle. Biraz daha düşün. Bu ergen hallerinden vazgeç!

seni benden daha fazla sevecek biri olmayacak demek isterdim ama kadınlar çok seviyor. seni de sevecektir birisi yine. insan sevildiğinin yanında değil sevdiğinin yanında mutlu olurmuş. gittiğin yerde çok mutlu ol. aynı dili bile konuşmuyorduk seninle ve gülen gözlerle anlaşabilmek için mutluluktan başka çaremiz yoktu. yapamadık. sen orada yap, ben burada biraz soluklanacağım.

Nasıl da özlemişim tenini... İlaç gibi geldi dün akşam.

insanlar gün ve gün beni şaşırtmaya devam ediyorlar.
gardımı almam gerekiyor demek.
bir şok daha yaşamamak için.
ve yinede tanımanın verdiği ,iyide oldu ki tanıdım ve anladım onu duygusu..
karışık ve şaşırtıcı duygular.
neyse...
bugün 2 oldu.
3 lemez umarım

Çabuk gelsin kasım, artık hiç ayrılmayalım

Basimi koydugum omzunu ozledim... avuclarimi opmeni ozledim... aksamlari camdan gelisini beklemeyi ozledim...

Gizli numaradan aramak kolay.
Şimdi cesaretin varsa açık numarayla ara bakalım!
Hangi salaksan artık, görelim!

Herkes farkında sende ki değişimin sonu iyi olmayacak gibi.
Bir gün biri kalbini kıracak bu olmadan önce insanlara düzgün davranmayı öğren
Düşüncesizlik etmeyi bırak artık kimse seni çekmek zorunda değil.

meleğim aylardır rüyamda göreyim diye dua ettim,ama böyle görmek istemezdim.çok özledim seni

ben seni seneler önce neden si..t.r etmedim hayatımdan acaba....neyse kısmet bu zamanaymış geç olsun güç olmasın

Allah aşkına şu aile sorunlarınızı bir çözün, kocasından ayrılan, sevgilisi ile kavga eden site yönetimine sarıyor.
Aşkınıza benim mi nazarım değdi ? Bana laf sokarak komik duruma düşüyorsunuz. Buraya yazıp size paye verdiğimi sanmayın. Amacım sizi uyarmak zira insanlara güldürüyorsunuz kendinizi...

Ders seçimi yapamıyorum, çünkü Kazen bey motivasyonumu bozuyor.

cilginkiz93(örnek) gibi bir kullanıcı adından kimliğini deşifre edene veya deşifre olacağına sanana KK üyesi denir.

Nice mutlu senelere,iyi ki doğdun(oky)..
Her yaşın bir öncekinden güzel geçsin inşallah(amin)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…