Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sana yazasım var!
Ama dedim ya, korkularım da var.
Daha kötü olmaktan da korkuyorum.
Senin için de doğrusu bu...

Ben bazen istem dışı bekliyorum da, sen yazma hiç.

Seninle uzun uzun konusasim var. Keske gelsen biraz, ugrasan, laf lafi acsa yine...

Yanıma uzandığında bana sarılarak söylediğin her kelime mutlu uyumama yardımcı oluyor.
Ne kadar şanslı olduğumu anlıyorum sevgilim.

Garanti seninle bağlantımı kestim hala deli gibi arıyorsun yahu!
Sevgilimle aram bozuk da telefonu açmıyorum o da ısrarla arıyor gibi, günde 3-4 kez..

Kariyer konuşmaktan fırsat olmadı evliliğin nasıl gidiyor diye sormama. :S
Halbuki o kısım en çetrefilli olanıydı.
Ama iş her zaman öncelikliymiş, onu anladım. =D
İdolsün! =)

iyi ki geldin,girdin hayatıma.biz olmanın tadı ne güzelmiş,aile olmanın.....iyi,kötü seninle yaşamak ne güzelmiş be gözlerine bakmaya doyamadığım sevgili..ve inşallah yaşlanmak seninle.....seni çocuk saflığı ile çoooook seviyorum.

kızlar siz bu "kınamayın başınıza gelir" olayını çok yanlış anlıyorsunuz çooook..

Nasıl çalışıyor algılarınız ben anlamıyorum.
Söylediğimle düşündüğünüzün alakası yok, her an yanlış anlamaya, kafanızda kurmaya hazırsınız.
Ne size, ne o laf sokan böyle kötü düşünmenize sebep olan tanıdıklarınıza benziyorum.
Hayret, vallahi hayret!

sayın site komşularımız,
anlattıklarıma kulak misafiri olmamış olsaydınız inanın zerre kadar üstüme alınmazdım..kimin ne niyetle söylediğini kul bilmezse bile Allah bilir...ve niyet çok önemlidir..
hiç kimse ama hiçkimse bu hayat kadar acıtamaz canımı...
..ama bu devran hep böyle gitmeyecek bu kader bana da gülecek zaman yaralarımı birer birer saracak...biliyorum...

Dün senin için içim parçalanasıya ağladığım ilk gecem..ilk büyük acım..ilk yaram.
Bana sunduğun ve sunacağın tüm iyi ve kötü şeyler için, sen için..teşekkür ederim.
Sonsuz mutluluğum, acım, endişem, korkum...sonsuzluğum.

ilişkimiz başladığında ilk işin beni yakın arkadaşlarınla tanıştırmak olmuştu ki bu çok hoşuma gitmişti ama hiç benim çevremle tanışmakla ilgili bir şey dememiştin... şimdi bir anda artık çevremle tanışmak istediğini söylemen hem şaşırttı hem mutlu etti
askere gidince sanki aklın başına mı geldi ne oldu

Kendi kafami karistirip kendimi uzmekten zevk mi aliyorum?Ben sorumlusuyum bunun.Simdi salak gibi bekle boyle binbir karin agrisiyla.Aptalim aptaall.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…