Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kazen Bey ne demek istemiş acaba?
Hiçbir şey anlamadım.
Ben de birkaç kez buraya yazdım diye üzerime alındım ama ben buradakilere bir şey demedim. Buradan herhangi birisine laf sokmadım.
(O halde neden üzerime alındım değil mi? Ay ne bileyim bu aralar üzgünüm zaten! Neyi nasıl düşüneceğimi bilemiyorum. (( )

bana bilmediğim bi şey söyleyin...
biliyorum farkındayım bazen okuyunca ben de kendime gülüyorum işte ne diyim var azıcık anarşistlik kanımda napiiim...
delikız koysaydım nickimi o olucakmış

Allah büyük,inanıyorum ki bir gün ilahi adalet yerini bulacak.Ukalalığın,samimiyetsizliğin,iki yüzlülüğün,ne kadar içten pazarlıklı,sinsi.... bir insan olduğun herkesce anlaşılacak.

araba kullanışımı erkeklerin araba kullanmasına benzeten sevgili iş arkadaşlarım,
peşinen kabullenmiyor musunuz onların üstünlüklerini..
biz de pekala onlardan daha güzel otobüs, tır ve uçak kullanabiliriz...nokta

"seni engelledim, senide, senide, sen de engellisin artık, sende, sende nı ha ha ha" modunda takılan arkadaşlar, engelleye engelleye yakında konularınıza yorum yapacak adam kalmayacak.. iyice anaokuluna döndü site, istemediğin yorum yapıldı diye üye engellenir mi yahu.. allah çevrenize sabır versin

Güzeller güzeli neşe kaynağı arkadaşım yeni yaşın bir önceki yaşından çok daha güzel geçmesi ve bol yemekli hoş sohbetli ortamlarda seninle buluşmayı dilerim.
Soğuklar gelmeden Aydos pikniği planını da faaliyete geçirelim diyelim mi bir de?

Saklarım senden her şeyi anne, bunu yapmam da gerekiyor.
En ufak şeye laf edip her şeyden kötü anlamlar çıkardığın için saklarım.
Burada konuları okurken aklıma psikopatlık gelmiyor benim.
Kıyafetlere gelinliklere bakıyorum diye meraklı olmuyorum mesela sadece bakıyorum, seviyorum.
Ya da bir konuyu okurken bir şeyler öğreniyorum merak ediyorum bakıyorum okuyorum öylesine.
Öyle bir şey yaşadığımdan ya da içimde bir şey olduğundan değil.
Gerekli görürsem ileride sıkıntı yaratacak gibi gelirse falan tabi paylaşabilirim, ya da mümkün olduğunda yalan söylemek istemem söylememeye çalışıyorum "mümkün olduğunca" inan. Ama huzursuzluk yaratacaksan boş yere söyleyebilirim de.
Normalde yalanın y sinden nefret ederim ama sana böyle maalesef...

Hadi gel artık özletme merakta bırakma daha fazla.Gel ve yine mutlu et beni.Sen yalnızlığı benden uzak tutuyorsun.Benimle kal.Lütfen hep benimle kal.

Bazen laf edeceğini bile bile söylüyorum bazı şeyleri çünkü çok basit zararsız bir şey ve senin çok uzatmayacağını tahmin ettiğim bir durumdur muhtemelen, bazen de gerekiyordur.. Diğerleri de pek büyük bir şeyler değil ama uzayabilecek, çok yanlış anlayabileceğin ve kaldırmakta zorlanacağım, daha fazla huzursuzluk yaratabilecek şeyler olabilir, istemiyorum...

Telefonu elime aldım diye kimle konuşuyorsan diyorsun hala.
Hadi ergenlikte olur da şimdi niye?
Aklım fikrim yerinde.
Pcde kime yazıyorsun, telde kimle konuşuyorsun, ...

Bu yakışıklılığın karşısında ağlamak istiyorum!
O gülüş, o gamze!
Eridim burda yaa. ;(((
Kelimeler kifayetsiz. Maşallah.

Julian Julian ben de little girlüm beni de gör! (ikinci bir ergenlik yaşıyorum)

teşekkür ederim canım sevgilim
uzun zamandır bu kadar uzun konuşamamıştık, merak etme askerdeyken her şey bize uygun şekilde devam ediyor
iyi ki varsın melek surat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…