Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu yaptığın şey bana karşı çok büyük bir saygısızlık ve bunu normal karşılayorsun..Hatalı olduğun halde benden özür dilemiyor üstüne üstlük kendini haklı görüyorsun..9 yıldır ilk defa senden bu kadar soğudum..Sanki başka biriyle evde zorla tutuluyorum gibi hissediyorum..
Geçmişi sen çok uzun zamandır siliyorsun,biliyorum.Bu evlendiğimiz ilk zamanlara bile denk geliyor hatta..Düşündükçe midem bulanıyor..Çok üzdün beni,çok yıprattın..Hayatta en çok güvendiğim annem de beni vurmuştu sen de vurdun..Artık siz de herkes gibisiniz.. Ben bu hayata çok fazlayım yaa,hani öyle mükemmellik edaları değil,tam tersi bir çöp gibi hissediyorum artık kendimi..Allah'ım ben çok fazla yaşadım artık yaşamak istemiyorum..Al canımı hayat dolu insanlara ver...

Anksiyetemi artırıp karanlık sokakta kaldırıma oturup sefil gibi ağlamama neden olan sosyal yargılarınıza tükürmek istiyorum.

Unuttum senii canım yaaa...Anladım sana neden zaafım olduğunu ve inan bulunmayacak gibi değilsin...

yrn senle görusecek olmak ve bıyere gıtmek zorunda olmak cok zor gelıyor ..4 ya sonra ılk kez ucumuz dısarı cıkcaz 1 saat surse bıle ne yapacagımı hıc bılmıyorum cok gerıldım sımdıden ...negatıf elektrık verıyorsun sen bana her daım..

Ozlemek bi hastalik gibi,grip gibi bisey..arada bi geliyor yine..simdiki gibi...ozledim... ama neye fayda...sen sevgili karina sarilip uyurken ben kk'da sana soyleyemdiklerimi yaziyorum..hayata bak...hic adil degil hicccc....hani gittigimiz bi yer vardi yaa elimi hic birakmadigin gun...bana soyledigin sozler...o gun iste hayatimin en guzel gunuydu allahin belasi....niye gittin,niye ellerin oldun,ben mutlu olmadikca mutlu olma insallah...bedduam pesinde....

Takintili bencil nankor doyumsuz zawalli asalak kiymet bilmez duygusuz bencil kiskanc fesat ........daha bir suruyum ben herseyim ben ok kabul

peki ama sen nesin

Hayatta hic bisiyimi daim olmaz neden hep mutlu yada mutsuz olunmuo nie hawalarsa ucarken o kat dibe giriyorum neden o dipten bianda hawaya ucuyorum bak benim bir kizim war artik ben yoruldum ben tukendim az biraz kapa ceneni be az biraz elimden tut be hepiniz mi aynisiniz hepiniz hakikaten ayni topun kumasimisiniz siz kimsiniz nesiniz bir insanin sirtini siwazlamak bu denlimi zor bu kadar mi agir geliorum ben bu kadar mi kiymetsizim bir kez dusunuldugumu hissedmeden ölmek istemiyorum

aaah ah yanındayken kıymetini bilememişim; ne kadar da güzelmiş kokunla uyanmak, gözlerimi açar açmaz seni görmek, senin kıyında uyumak... sıcağını özledim. bitsin bence askerlik

bir vesile ile seni andım bugün.
gülümseyerek okudum maziyi.. kahkahamı ve ağlamamı sevmiyosun diye bolca tebessüm ederek okudum..
bir kere daha ulan iyi ki yaşamışım be dedim.
zamana yemin olsun ki, bir kere pişman olmayacağım seninle geçen günlerim için. bu akıl, bu zihin bendeyken, bu nankörlüğü yapmayacağım onca güzel yaşanmışlığa.
hakkını helal et ben bilmeden hatıralarımıza ihanet ettim, yaban gözler sürdü izlerini mazimizin benim yüzümden, affet.
boğazıma garip bir yumru düğümlendi, çok özür dilerim çok.
elimden fazlası gelmiyor. arayamam özür helallik dileyemem. anca burada günah çıkartırım. belki dua ederim.
bugün yine dua ettim senin için. ve bugün ilk kez yine birine deli deli aşık olmanı diledim. ilk kez birine aşık ol istedim.
yine desinler "aşk paçalarından akıyor" diye sana ama bu kez sonunuz mutlu olsun dilerim.
yine çok uzattım yazıyı, sıkılırsın okurken. insan kolay değişmiyor.
nasıl yapıyorduk finali? çok sev, hep sev, çok özle, hep özle, olar mı? (ama beni değil :))

hayır hayııııır...
ne anlatsam boş işte.an-la-ta-mı-yo-rum..sora ben kötü oluyorum..tek çare defolup gitmak..buraya hiç bakmamak..
kıskançlıktan çatlıcam yoksa...

Ah ah...........
Sen benim yüzüme nasıl bakabiliyorsun ya....
Vicdanın nasıl rahat, nasıl, nasıl...
Anlamıyorum.....
Ya ben tertemizim, ya sen çok kirlisin.....

Ey arkadaş çevrem, o kadar net görüyordum ki -nedense- benim aleyhime yanlış anlamaya müsait olduğunuzu.
Kurnaz değilim, sorun burada sanırım? Ben hep netlik istedim. Sakinlik de yanlış anlaşılmayı getirmemeli.
Bin laf anlatsam anlamazdınız gibi.. Bana zıttınız.. Yanlış bir çevre gibiydiniz benim için.. (Yine vardır bir hayrı)
Zaten hep sıkıntı alıyordum bir şekilde. Yıldız düşüklüğü mü desem, boş laflar mı, bir şeyi bin kere anlatsam da yanlış anlaşılmak mı, kırılganlığım mı, ... Ama vardı bir olumsuzluk, vardı haklı kırılma, sıkılma sebeplerim.
Yalnızlık bana daha güzel.
Rabbimden bir gerçek dost bir de gerçek bir aşk diliyorum. Sevdiği kullarından.. Gerçek iki kişi sadece...
Gerisi için de yine Allah iyilerle karşılaştırsın dilerim.

aaahhh ahh şu kurnazlık kurslarına beni de alın en uyumlu öğrenciniz olcam valla..kizlar baynlar baylar..
ayrıca da çok sakinim...
iyi kalpli dorstlarım sizi hala çok seviyorum..

Askim kurban olurum ölürüm sanaa yaa benim omrum dunyam herseyim coook seviyorum seni ohhh rahatladım bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…