Yine tekrar tekrar çok teşekkürler anne.
En ufak şeyde burası benim deyip sen mi aldın çalışta al, o kadar şey yaptım senin için koştum sabahtan beri gibi bir ton laf edip her şeyi başıma kakan sensin.
Ben çalışınca bana bir şey almazsın anne böyle yapacaksın dediğim için suçlu oluyorum.
Sen sürekli çalışınca bana özgürlük vadedersen, şu benim çalışınca alır yaparsın sen mi aldın çalışınca alır kırarsın bilmem ne dersen ben napayım?
Alma cidden alma ileride, başıma kakacaksın yaptım ettim diye...
Takmamazlık yapamıyorum ben ya!
Ayrıca aynı şeyleri bana yıllarca yaparken ben bir kere bir şey yaptığımda nasıl da söylüyorsun doğruları.. Kendini görmesin kimse zaten...
Aşık olabilirim de sen neden Fas'ta yaşıyorsun ki? Nedennn?
Bu nasıl bir kader! ;.( Tam tipimsin beee, her şeyin güzel; her yerin güzel.
Çok üzülüyorum. ;.(
Ben de senin tam tipinim bunu da biliyorum.
;.(((
Onca yaptığına rağmen mutlu mesut yaşıyor olmana çok şaşırıyorum. Ben birisi hakkında en ufak bir şekilde büyük konuşsam başıma geliyor. Sana nasıl hiçbir şey olmuyor da aksine günden güne iyi durumda yaşıyorsun. CİDDİ ŞAŞIRIYORUM.
Neye bozulduğumu bile anlamıyorsun.
Neyse...
Merak etme anne, hiç bir şey olmasa sırf senin laflarından, başa kakmalarından kurtulayım diye işe girerim ben, rahatlamak için, rahatlamam için.
Bir de diyorum hani bir işi yaparken ben bir beklesen yapmazsam söylesen, sürekli devamlı direktifler vermesen.. Hele insanların yanında...
Bazı şeyleri yapmama nedenim de sensin, her türlü her türlü laf yiyince...
Haksızsın.............
Her söylediğim şeyin altında üstünde bir şey arama, her şeye alınma gerek yok..
Üste çıkmak için bir sürü şey arıyorsun yapma...
Hayır anlamıyorum ya.
Güya içinden geliyor yapmak istiyorsun da yapıyorsun, ee sonra başa kakmak niye en ufak fırsatta?
Böyle yapacaksan yapma hiç, istiyor yapıyorsan da bu kadar bunaltma. Yapmasan da gün gelir milleti düşünerek yaparsın heralde.
Yalnızsın hayatta gönül, gerçekten.
Keske yanimda olabilseniz sesimi duyabilseniztek basima girmedigim bu yolda bi yerden sonra tek basimayim artik sadece sevdigim icn bi hata yaptigim icin.ne dogum ne hastalik hic bisy yumusatmadi sizi ailem kizginliginiz hic gecmicek biliyorm yannnza gelemem artik tek soyliyebildigim sizi cok ozlediim.
Ne çok soruyorum dimi? Yine istemeden üstüne geldim galiba. Ama durumunu bilmek istiyorum. Sen kolay kolay durup dururken böyle mesaj atmazsın. Seni o kadar merak ediyor, sağlığın için endişeleniyorum ki... Keşke artık beni merakta bırakmasan. Uzakta yaşamak bana en çok böyle zamanlarda koyuyor. Şimdi orada olsam yanına gelip sana destek olmaz mıydım... Bi sarılmaz mıydım... İnşallah iyisindir. Sen hep iyi ol. Hep aklımda ve dualarımdasın.
Gıyabında bir sürü küfür etmiştim kendi kendime
Tekrar mesaj atacağını da biliyordum.
Kahretsin ki düşündüğüm hiçbir şeyi söylemedim gayet insancıl yaklaştım
Ama bu sondu gidip evimin kapısında oturman beni ilgilendirmiyor ben orda yokum artık
Duygularını kendi içinde yaşa bana bulaşma ben öyle yaptım ve bitti
Of off ne çekilecek derdim varmış beee
Her özel günde istediğin yada ihtiyacın olan birşey var mı diye sorma lütfen.. Ben söylemek istemiyorum kendin git al bana sürpriz yap istiyorum niye bu bu kadar zor anlayamıyorum ki.. Yada daha önceden gezdiğimizde aaa ne güzelmiş dediğim şeyleri aklında tut onları al.. Çok şey istiyorum sanki