Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Söylediğiniz yalanlar aklıma geldi de, sinir bastı.
Direk "yalan" açısından düşünmemişim hiç sanırım.

sevgilim. ne diyeceğimi bilemiyorum. sadece ço sevdim.. yanlış başladık yanlış gitti herşey.. ama banasarıldığın zaman hepsini unuttum.. üzerine titrediğim kalbim herşeyim... hoşçakal.

senin yüreğine kurban olurum... benim İstanbul'da soğuktan kemiklerim titriyo aman dikkat et, hasta olma diyorum Ardahan'daki hava durumuna bakıyorum, sen tutup sırf aklım kalmasın diye "burada hava güzel,hiç soğuk değil merak etme" diyorsun. şimdi ben seni sevmeyip de ne yapayım hı? şaşkaloz şebek seni

evet evet nasıl unuturum...
tel. vardı di mi
benim algılanma durumumu etkileyen..
iyi de o yok artıkkkın
çok şükür yok...gayet iyiyim ben
karşıdan bakınca
o da sizin sorunuzunuz.. ..... ,......, artı bi de bu gibi ama keşke herkes böyle iyi olabilse yaa di mi ama...

ayrıca kimse bozamaz mutluluğumu...
bugün kızımın doğum günü..
kaçmam lazım..
bayan nefretdoludan
dedikoducu kadınlardan...
sizden
bu şehirden biraz zor ama günü gelince bu şehirden işte öle..
herkes istediği gibi düşünmekte özgür...

sana söylemekten sıkıldım, birde buraya yazıp rahatlıyayım..

Beni anlamalısın, çünkü ben kitap değilim,çünkü ben öldükten sonra kimse beni anlayamaz..Yaşarken anlaşılmaya mecburum.

Özlemini duydugum şeye ulaşmak için daha ne kadar olgunlaşmalıyım? Her defasında kendime söz verip pratikte sınıfta kalmaktan çok yoruldum. Bana bir şans daha veremez misin?

bazı kadınların özgüvenlerine hastayım.. kimi "allah çirkin şansı versin" deyince aşk ile amin der kimi tüm dünyanın kendisine hayranlıkla baktığını iddia eder kimi de 15565464 tl verdiği ultra kaliteli ürünlerine yapılan yorumlardan şikayetçi.. allahım özgüven pazarı nerede acebağğ bizde gidip birkaç kilo alsak.. içimdeki fakir yüzünden özgüveni bile pazardan aldığım doğrudur efenim

Annecim yeter artık , izin ver evet tamam de de olsun şu iş .Önyargılarını korkularını yık artık üzme beni. ne kadar yıprandım gör müyormusun? arada kalmaktan yoruldum onun ismi geçince yüzümün nasıl güldüğünü görmüyormusun nolur Allahım yardım etsin de olsun lütfen lütfen lütfen

''Hayat işte kader kısmet bir de bizim taksici İsmet var''
Tarzı güzelmiş okurum herhalde

Al işte. Nasıl biliyorum?
Buradan çok şey gördüm öğrendim, bazen yeri geliyor bir konudan bahsedince internette görüyorum diye bahsediyorum.
Bugün kadınların olduğu bir site var oraya giriyorum bu konudan çok bahsediliyor dedim ayrıntılı olarak, nereden bildiğimi takacaksın diye düşündüm bir an.
Sen kadın mısın dedin. Hayret ya.
Erkeklerde vardır dedin evet anlaşıldığı an atılıyor dedim.
Sen de mi katıldın, sakın yazma bir şey vs..
Anlatmaya çalışsam daha da uzayacak durduk yere suçlu ilan edilecek ve hiç bir şey anlatamamış olacaktım.
Artık nasıl şeyler düşünüyorsan. (Yetiştirilme şeklinden mi nedir..)
Senden bir şeyler saklamak konusunda sonuna kadar haklıyım.
Kendimi de biliyorum kullanmayı da biliyorum ne yaptığımı da biliyorum.

Sabah kalktığımda yine her şey aynı olacak hiçbir şey değişmeyecek
Biriksin bakalım içimde biriktirmeye devam ettiklerim
Bazen çok özlüyorum
Ama artık kendime bile itiraf edemiyorum
Keşke seni son bir kez daha görsem keşke bir mucize olsa
Ne yapıyorsun neler düşünüyorsun neler yaşıyorsun
Yıllar oldu çok merak ediyorum seni
Artık bitti dimi tamamen bitti bunu hissediyorum öylede olması gerekiyordu zaten
Ama bazen hala derinden yakıyorsun canımı
Bunu bilsen nasıl olurdu
Hiçbir şey değişmezdi
Hiçbir şey değişmeyecek
Yıllar sonra senin için bir kaç cümle döküldü işte dilimden
Mutlu ol...

Kizlar arada bir biriniz le mi tartisiinuz anlamadim ben yaAa bi sorunmu war cozemedim

Ey ask

senin adin ask nefrt ooo saymakla bitmez amma welakin ne demege saf rolu oynuon bak kac yili dewirdik be ask ne bu tawirlar banane yorgunsan uykusuzsan banane yorgun uykusuz olmadigin gece mi war ki bni bu kadar acimasiz se yapiosun ayaklarim sizlio bu kiz habire uyanio aptal gibi kafam 2 cesit yemegin bi cesit tatli kahwen meyven ayagina gelii bende insanim bnde yorgunum uykusuzum ama sana gulumsuyorum SENİ BU HAYATA RAHMEN GULUMSEYEREK KARSİLAYABİLİYORUM :) eee sorun kimde kimin sewgisinde kimin sewgisizliginde ................sadece nokta ........sana nokta ..

Tanımadığın insan hakkında ileri geri konuşmak falan ne güzel bir karakterin var senin öyle.

Hastayken huysuz oluyorum, yandın bugün

Cevap vermeyeceksen mesaj yazmayacaksın.
Hiç sevmiyorum böyle şeyleri, genelde de söylerim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…