Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kendin negatif dusundugunde ilgi bekleyen ama arkadasin negatif dusundugunde o ilgiyi gostermeyen sen, samimiyetsizliginle bir kez daha dogru oldugumu gosterdin. Allah seni kendin gibi samimiyetsiz insanlarla karsilastirsin.

ahh ben bu kadar boşlukta olmayacaktım seni hiç takmazdım da, kafam bomboş olunca durup durup seni düşünesim geliyor bakalım bu haftasonu nasıl geçecek

Ne zaman başka bir erkekle görüşecek olsam aşksal mesajlar alıyorum, etrafım kalabalıklaşıyor. :Ssssss
Boşta olsam gelmez.

Şimdi ne diyeyim ben sana?

Her gece bu sıkıntıyı yasamak zorundamiyim ya essek kadar oldunuz yetti artik

Sana farklı olduğunu söyledim hep...Senin hiç
kimseden farkın yokmuş,daha betermişsin.Gerçek yüzünü
şimdi gördüm.Yaaa işte. Öyle lafa böyle cevap veririm ben canım,nasıl şaşırdın ama cevabını alınca....
Sen bana dedin şimdi ben sana söylüyorum ..Seninle geçirdiğim zaman vakit kaybıydı.
Hep Melisa affeder,Melisa beni seviyor döner diye düşündün.Ne oldu bak.
Sana töleranslı davrandım,kültürü farklı,öyle rahat bir ülkede yaşıyor benim gibi düşünmez her
şeyi dedim kendi kendime.Ama bu kadarı fazla. Seninle bir daha ASLA konuşmam.ASLA.
YALANCISIN,ANLAYIŞSIZSIN,SAPIKSIN...

benden 10 yaş büyüksün ama 10 yaş küçükmüşlsün gibi davranıyorsun..kendine yakıştırıyormusun bu davranışları yazık sana...
................le neden bu kadar ilgilisin?...

seni ALLAH a havale ediyorum...
ne olur siz de beni ALLLAH a havale edin çok korktum..
özel hayatlarıyla ve tipleriyle zerre kadar ilgilenmediğim diğer dedikoducu kadınları da..

bile bile lades demek bu bendeki..
yanlışsın işte yanlış..
başkaları için doğru olabilirsin ama benim için yanlışsın..
zaten bir gün bitecekse başlamasının ne anlamı var di mi?

yanlışsın ,anlayışsızsın,
....ten başka bi şey düşünmüyorsun...
daha ne diyim zaten ben de uygun değilim henüz...
uygun olsam da yanlışsın işte ...

oh öyle de güzel uyurum ki..
başımı yastığa koydum mu giderim..
hiç düşünmem..
zati siz iyi bilionuz ya uyku düzeni çok önemli bu durumda..............
ben kapattım hatta tam da reset ettimiştim ki....

valla komiksiniz
ne varmış benim halimde de kınamaktan falan bahsediliyor...hiç takmadım düşünmedim
keşke herkes benim gibi olabilse diyemem ama keşke herkes iyi niyetli olabilse...
demokrasi işte o zaman gerçek anlamıyla gelirdi dünyaya ve ülkemize...
kimse kimsenin kuyusunu kazmasa,
kardeşlik sevgi ve barış olsa..işte şimdi hayalperestim asıl...

oooowww abowww...
ben sadece topyekün ALLAH ahavale olalım hidi bakiim diyorum...
işte bu iyiliğin gücü...ayy çok hastayım ayyyyyyyyyyyy

pardon üzgünüm ama ortaya sivri ve rencide edici bi laf atıp da meydanı bulandırmayı da hiç mertçe bulmadım
çok sakinim ayrıca...
büyüklerime saygım ,küçük ve akranlarıma sevgim var hala..tenzih ediyorum zati..özür diliyorum yine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…